Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Ameliyattan sonra rahatça yemek yiyebildiniz mi? Her dakika yeni bir şey geliyor aklıma zaman yaklaştıkça o_O

Ameliyattan sonra rahatça yemek yiyebildiniz mi? Her dakika yeni bir şey geliyor aklıma zaman yaklaştıkça o_O
canım ben ilk 2 gün kesinlikle yemek yiyemedim ama corba içtim bol bol meyve suyu cok iyi gelio onuda pipetle içememiştim ama 4. gün sonunda inatla dudaklarımı zorladım. 7. gün gayet rahat yiyordum cok sert seyler dısında kuzum. ama hiçte aclık hissetmedim şükür. ilk gün zaten serum tokluk hissi verdi bana ikinci gün açtım aslında ama sanki azıcık bişi yesemde yetiyodu.

sureci herkes farkli atlatiyo ama bi sorun olmuyo canim ben mesela sadece agzimi cok acamiyodum tatli kasigi ve pipet kullandim bi sure, damagim acidigi icin ekmegin icini yedim mesela :) cok bi sıkıntısı yok yani :)

Ben corbanin icine dogradim ekmegi tatli kasigiyla yedim cok sert cigneme gerektiren seyler yiyemedim yiyemiyorum ama icmemde sknti yok herseyi icebiliyorum

sureci herkes farkli atlatiyo ama bi sorun olmuyo canim ben mesela sadece agzimi cok acamiyodum tatli kasigi ve pipet kullandim bi sure, damagim acidigi icin ekmegin icini yedim mesela :) cok bi sıkıntısı yok yani :)

bence yapılan işlemlerle alakalı kemikle ne kadar ugrasılıyo ve dolguda dahil ediliyorsa biraz uzun sürüyor toparlanabilmek ve bu duruma bağlı herkeste aynı işlemler yapılmadıgı için farklı farklı hikayeler dinliyoruz. He su var cokk kötüydü öldüm bittim gibi birşey söz konusu deil. Ama baksana hiç bişi olmuyomus ben iskender lahmacun yerim ohh gibi bişide yok . Yani ne zor bi durum nede kolay o senin sabrına bağlı canım. En fazla 2 gün corbaya talim bu arada ben ekmek içini 2.günden itibaren yemiştim. ama cok çiğnemek istemedim burnum oynamasın diye. içmek hep kolayıma geldi.

Ameliyat yarın canım uyanığım şu an ve gece heyecandan uyuyamıycam sanırım
eminim ki uyuyamazsın canım ben de uyuyamamıştım :) en az 3 gün de uyuyamayacaksın ama 4. gün epey rahatlıyorsun sakın strese girme ailene söyle sütleri hazır etsinler çünkü bir şey yiyip içmeye başladığında süt çok iyi oluyor hem güç veriyor hem tok tutuyor . yanında kalın şeyler götür ben çok üşümüştüm allahtan teyzemin evi yakında ek battaniye falan getirdi.sizde pike falan alın yanınıza. özel odada rahat ettiyor özel oda varsa tercihin o yönde olsun derim . terliği falan unutma sakın . ıslak mendil al. aklıma bunlar geldi şimdilik

X