- 4 Ekim 2015
- 146
- 102
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla atlattı demek. Darısı başımızaKızlar zehra'yi ziyaret ettim hepiniz e selam'i var gayet iyi maşallah ameliyatı çok iyi geçmiş DarıSı başımız a
Aleyküm selamm denizlide olsam bende giderdim valla. çok iyi yaptın ziyaretinle tatlımm. umarım sonucundanda cok memnun kalır Zehra. Darısı başınıza inşallah canlarımm.Kızlar zehra'yi ziyaret ettim hepiniz e selam'i var gayet iyi maşallah ameliyatı çok iyi geçmiş DarıSı başımız a
Ne demek canlarımmm. inşallah tanışmakta nasip olur yüzyüze. Sende atlat inşallah ameliyatını hayırlısıyla kontrollde felan denk geliriz bakarsın. Defne evet hakkı ödenmez saolsun bu durumu bilen bilir canım.quiet20 kuzumm senin kulağını da cinlattk ❤ Çok destek ve yardımcı oldun bize bu süreçte cook sağol defne de tabi
Aynen canım benim inşallah hayırlısı ile hepimiz güzel sonuçlar alırız şimdi sıra'da ben mi varım ameliyat olacak
Hayırlısıyla atlattı demek. Darısı başımıza
law_yer in ameliyatı var cuma günün heycan var mı lawyerAnladım canım
Evet taniyamayanlar oldu , herkes çok beğendi tepkiler hep olumlu yönde oldu . Ama ik başlarda garipsediler biraz çok sis olduğu için yüzüm zayıf sislikler çok emanet duruyordu ilk ayda ama ona rağmen çok beğendiler eski burnumdan sonra Çok mutlu oldum tabi bu tepkileri aldıkça . Ennnn güzeli de ne biliyo musun rahatça gülebilmek en güzel yanı bu allah hepinize güzel bir şekilde nasip etsin canım ,bu arada çok hoş bi yüzün var gerçekten :)defne inanılmaz bi değişim oldu sebndeki yaa çevrenden nasıl tepkiler alıuyosun seni tanıyamayanlar bile olmuştur dimi
çok saol defne senin sayende güzellikler yaşıyoruz allah razı olsun. hep mutlu ol inş. bizi yanlız bırakmadığın içinde saol ilk günden beri yazıyosun saol. mesela kibele hatun falan kaybolup gitti morphinnecloud da öyle bırakıp gittiler topiği ama sen hep yanımızdaydınEvet taniyamayanlar oldu , herkes çok beğendi tepkiler hep olumlu yönde oldu . Ama ik başlarda garipsediler biraz çok sis olduğu için yüzüm zayıf sislikler çok emanet duruyordu ilk ayda ama ona rağmen çok beğendiler eski burnumdan sonra Çok mutlu oldum tabi bu tepkileri aldıkça . Ennnn güzeli de ne biliyo musun rahatça gülebilmek en güzel yanı bu allah hepinize güzel bir şekilde nasip etsin canım ,bu arada çok hoş bi yüzün var gerçekten :)
O Zaten yeni ameliyat olduğu için bizden saymışım iyce
kuzular iyi tarafından bakalım belki netleri yoktur. Umarım olumsuz seyler yasadıkları için değildir girememeleri. Ben burdayım hepte burda olucam inşallah. ay ay resim paylaşıcam. görmek isteyenleride izlemeye alıcam herkese acık deil resimlerim özel sebeplerden. sizlerinde sağlıkla atlattığınızı görücem inşallah canlarım.gerçi morphinnecloud quitten sonra olmuş.