- 16 Ocak 2014
- 254
- 175
en az tampon çıkana kadar verir bence canım daha fazla belkikızlar rapor işi konusunda gikriniz var mıkaç gün verir
quiet20 canımm sen tahlillerden sonra hoca ile görüşmüşmüydün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en az tampon çıkana kadar verir bence canım daha fazla belkikızlar rapor işi konusunda gikriniz var mıkaç gün verir
amponlar bi hafta sonra dikişler iki hafta sonra alınır demiştien az tampon çıkana kadar verir bence canım daha fazla belki
Tahliller direk anesteziyi alakadar edio canım ama ben Hocayıda gördüm hocam benim işlemler bitti sölemek istediğiniz veya bi kez daha kontrol edelim dediğiniz bişi varmı acaba dedim. Sonkez yapılacakları görüştük geleceğim saati söledi felan öyle kuzumen az tampon çıkana kadar verir bence canım daha fazla belki
ya ben salak gibi gitmedim ya adamın yanına bugün işleri yaptım sekreterine göründüm hoca odada yok diye beklemedim .Tahliller direk anesteziyi alakadar edio canım ama ben Hocayıda gördüm hocam benim işlemler bitti sölemek istediğiniz veya bi kez daha kontrol edelim dediğiniz bişi varmı acaba dedim. Sonkez yapılacakları görüştük geleceğim saati söledi felan öyle kuzum
hiç bişi kalmadı resimlerimi görmedinmiydi kuzum sen. sanki kendi burnum artık belli belirsiz ödem var o kadar.AY evet takvim eylülde kalmış eheh :) nasıl oldun şişliklerin indi mi?
olsun kuzu ameliyat öncesi hoca geliyo zaten 11. kata öyle ameliyata alınıosun. stres yapma canımm sakın o zaten notlarını alıp tasarısını coktan yapmıstır rahat ol.ya ben salak gibi gitmedim ya adamın yanına bugün işleri yaptım sekreterine göründüm hoca odada yok diye beklemedim .
hmm ... ya bi kızıyorum bazen kendime bekle işte orda demi ... ahlanıp vahlanmaya gerek yok artık dediğin gibi ilk günde konuşmuştuk yazıp not almıştı zaten ... sağol canım.olsun kuzu ameliyat öncesi hoca geliyo zaten 11. kata öyle ameliyata alınıosun. stres yapma canımm sakın o zaten notlarını alıp tasarısını coktan yapmıstır rahat ol.
hatırlayamadım birden beni takibe alırmısın bi bakayım fotolarına böyle görünmüyorhiç bişi kalmadı resimlerimi görmedinmiydi kuzum sen. sanki kendi burnum artık belli belirsiz ödem var o kadar.
dediğim gibi yavruşumm. Ameliyat günü görürsün kendisini. oluyo arada insana öyle.hmm ... ya bi kızıyorum bazen kendime bekle işte orda demi ... ahlanıp vahlanmaya gerek yok artık dediğin gibi ilk günde konuşmuştuk yazıp not almıştı zaten ... sağol canım.
Tarihe ben karışmadım Adem Bey'in en erken boş günü o günmüş kendisi belirlediŞimdiden hayırlı olsun canım, inşallah memnun kalırsın.
O tarihi sen mi istedin, yoksa Adem bey yoğun olduğu için mi verdi?
canımm harikasın maşallah. artık hemen hemen oturmuştur fındık burnun.cok güzel görünüosun. mutlu olalımm hep birlikte inşallah.6 aylık minik burnuş, küçük burun=mutlu insan
evet canım sabah saatleri geneli galiba beni 8 de aldılar ameliyata. heycan dorukta desene. sonuc mutluluk olsun inşallah senin içindeselam kızlar. büyük gün yaklaşıyor. Ameliyat haftaya bugün, tahliller için de salı günü gideceğim. kendime çok dikkat ediyorum grip nezle olmayayım diye. ameliyat olan arkadaşlar bilirler, sabah saatlerinde yapılıyor değil mi?
İnşallah kuzumm benim seninkinde son durumlar nasıl :)canımm harikasın maşallah. artık hemen hemen oturmuştur fındık burnun.cok güzel görünüosun. mutlu olalımm hep birlikte inşallah.
amann allaahhıımmm maşallah canım benim6 aylık minik burnuş, küçük burun=mutlu insan
şükürler olsun canımm benimmm gayet memnunum Allah nazarlardan korusun. albüme ekledim 1 aylık fotomu az önce bakabilirsin.İnşallah kuzumm benim seninkinde son durumlar nasıl :)
Teşekkür ederimm kuzum :)amann allaahhıımmm maşallah canım benim
Harika olmuş valla canım ellerine sağlık adem beyin cokkkk beğendim :)şükürler olsun canımm benimmm gayet memnunum Allah nazarlardan korusun. albüme ekledim 1 aylık fotomu az önce bakabilirsin.
caniçim öncelikle Allah senden razı olsun sayende buldum Adem beyi. Ve tabi Adem beyinde ellerine saglık Allah razı olsun dediğin gibi mutluyum şükür ömürlük olsun burnuşlarımız. İsteyen herkese nasip olsun.Harika olmuş valla canım ellerine sağlık adem beyin cokkkk beğendim :)