canımm evet belkide üzgün oldugun için samimi bulamadın sende. inşallah güzel sonuc alırsın ve iyikide böyle olmus dersin. sen dün kaçta ordaydın senimi gördüm acaba sarısın normal boylarda yeşil gözlü bir hatun. Tam ben cıktım o bayan girdi göz göze geldik. sanki tanıyomusum gibi bi histi yani
Canım tahlil ekg ve ciğer röntgen cekilecek. herşeyden önce anesteziye sıra al hemen kan sırasına koş sıra al sonra ekg den sıra alıp röntgene koş kan sırası hemen gelio röntgen sırası cabuk gelio. sonra ekg sıran gelmiş oluyo en son anestezi sıran gelmiş olur sen onları bitirene kadar. ve sonuçlarda cıkmış olur saatlerce beklemek zorunda kalmazsın. Bazıları anesteziye sıra alıp 2 saat bekleyip doktorda şu tahlilleri yaptır diene kadar vakit geçio. yanlız ilk adem beyin sekreterine cık ve ameliyat olacağını belirt sana muayene acsınlarki tahlillere sevk yapsınlar en kötü 2 saate halloluyo.
ailenede bizlerin fotolarını göster bizde aynı sürecten gectik. defne ve bi kaç arkafaşımın fotografını gösterdiğimde tamam gayet doğal böle olcaksa sende ol dediler tabi benim saglık problerimde vardı sonuç mutluyum şükür. Allah herkese istediğini hayırlısı ile nasip etsin