Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

canımm evet belkide üzgün oldugun için samimi bulamadın sende. inşallah güzel sonuc alırsın ve iyikide böyle olmus dersin. sen dün kaçta ordaydın senimi gördüm acaba sarısın normal boylarda yeşil gözlü bir hatun. Tam ben cıktım o bayan girdi göz göze geldik. sanki tanıyomusum gibi bi histi yani :KK36:

Canım tahlil ekg ve ciğer röntgen cekilecek. herşeyden önce anesteziye sıra al hemen kan sırasına koş sıra al sonra ekg den sıra alıp röntgene koş kan sırası hemen gelio röntgen sırası cabuk gelio. sonra ekg sıran gelmiş oluyo en son anestezi sıran gelmiş olur sen onları bitirene kadar. ve sonuçlarda cıkmış olur saatlerce beklemek zorunda kalmazsın. Bazıları anesteziye sıra alıp 2 saat bekleyip doktorda şu tahlilleri yaptır diene kadar vakit geçio. yanlız ilk adem beyin sekreterine cık ve ameliyat olacağını belirt sana muayene acsınlarki tahlillere sevk yapsınlar en kötü 2 saate halloluyo.

ailenede bizlerin fotolarını göster bizde aynı sürecten gectik. defne ve bi kaç arkafaşımın fotografını gösterdiğimde tamam gayet doğal böle olcaksa sende ol dediler tabi benim saglık problerimde vardı sonuç mutluyum şükür. Allah herkese istediğini hayırlısı ile nasip etsin
wuhuu ne kadarda çok iş varmış :) bunları not almam gerekecek çok saol arkadaşımmm

wuhuu ne kadarda çok iş varmış :) bunları not almam gerekecek çok saol arkadaşımmm
ne demek kuzusu sen huzurlu ol adam ciddi işini yapıo. bizlere bak beğenmediğin bi sonuc varsa bizde asıl o karıştırsın kafanı. gerisi özel hastane yada milyonlar alan bi cerrah deil sonucta bunların olması normal. ver bi 10000 lira kapıda karşılarlar seni ama burun aynı burun. gider arabamı yenilerim o parayla behh. hemde güzel burun bana kalır.:KK25::cool:

ne demek kuzusu sen huzurlu ol adam ciddi işini yapıo. bizlere bak beğenmediğin bi sonuc varsa bizde asıl o karıştırsın kafanı. gerisi özel hastane yada milyonlar alan bi cerrah deil sonucta bunların olması normal. ver bi 10000 lira kapıda karşılarlar seni ama burun aynı burun. gider arabamı yenilerim o parayla behh. hemde güzel burun bana kalır.:KK25::cool:
haklısın tabi :KK43: adem beye nem kadınlar klübünden geliyorum dedim :) seizin kulaklarınızı çınlatıyoruz deidim. biliyorum ama pek bakma fırsatım olmadı dedi

haklısın tabi :KK43: adem beye nem kadınlar klübünden geliyorum dedim :) seizin kulaklarınızı çınlatıyoruz deidim. biliyorum ama pek bakma fırsatım olmadı dedi
Bencede fırsatı olmaz Adam sürekli ameliyatta...boş vakit şuan evde olmama ragmen bende bile yok. :KK69: kuzumm bence sana yakışmıycaksa yapmaz emin ol. Adem beyin üzerinde akedemisyenlik yaptığı,asistanlarına dahi verdiği eğitim estetik üzereyken estetik olmayan bişeyi niye tasvip etsin ki diymii. Ama yine diorum içine sinmediği yerde bırak yoksa güzelde olsa beğenmeyebilirsin korkarım işte öyle bi durumdan canım benimm. Allahım hayırlısını versin.

evet kadınlar kulubunden bende bahsettim. çok üstünde durmadı. mütavazi bir tavırla gülümsedi ufaktan sadece. Bana biri senin hakkında konusuoz surda dese ahanda bakim ne demişler die uçarım hemen iş miş neymiş dursun orda.Adam kendinden emin mi desem artık ne desem bilemedim. Canlarım inşallah buruncuklarınız hayalinizden güzel olsun.

kızlar ameilay günüm belli oldu
17 aralık perşembe ameliyat 8 aralık salıda kontrole gideceğim. bugün aldım günümü. adem bey aşırı soğuk birisi. ben ne istediysem hayır dedi. pek bişey analamadım nomoral ayrıldım mauynahaneden umarım ameliyat güzel geçer :KK43:
Şimdiden hayırlı olsun canım, inşallah memnun kalırsın.
O tarihi sen mi istedin, yoksa Adem bey yoğun olduğu için mi verdi?

kızlar size bişey danışcam burnundan ameleyat olanlar burnunuza dokundugunuzda bi tuhaflık hissediyormusunuz ben burnuma dokunduğumda burun kanatlarımın sag tarafından daha fazla küçültmüşler galiba biraz sağa doğru yamuk gibi dokundugumdada pürüzler hissediyorum. 2 ay oldu ameleyat olalı, biraz canım sıkıldı

kızlar size bişey danışcam burnundan ameleyat olanlar burnunuza dokundugunuzda bi tuhaflık hissediyormusunuz ben burnuma dokunduğumda burun kanatlarımın sag tarafından daha fazla küçültmüşler galiba biraz sağa doğru yamuk gibi dokundugumdada pürüzler hissediyorum. 2 ay oldu ameleyat olalı, biraz canım sıkıldı
Dün burnum bariz yamuktu. bugün sanki daha ii. Hergün bi başka oluyo. Ödemden kaynaklı olabilir. bide burun içinde farklı sertlikler var Adem beye bende sordum bi önceki kontrolümde onlar içteki ödemlerden kaynaklı 1 sene de tamemen oturur ama 6 aya kadar netleşir demişti sanki. Hiç bozma moralini ve Adem beye git salı günü kafanda soru işareti kalmasındansa yani. Varsa sorun erken teshis iyidir kuzucumm. İnşallah bişi yoktur.

Kızlar şimdi ben kalkıp istanbul'dan gideceğim için sormak istiyorum, ameliyatın olduğu günün gecesi hastanede kalınıyor onu biliyorum da. Uçakla dönüş yapacağım hava basıncı beni etkiler mi diye merak ediyorum.

Dün burnum bariz yamuktu. bugün sanki daha ii. Hergün bi başka oluyo. Ödemden kaynaklı olabilir. bide burun içinde farklı sertlikler var Adem beye bende sordum bi önceki kontrolümde onlar içteki ödemlerden kaynaklı 1 sene de tamemen oturur ama 6 aya kadar netleşir demişti sanki. Hiç bozma moralini ve Adem beye git salı günü kafanda soru işareti kalmasındansa yani. Varsa sorun erken teshis iyidir kuzucumm. İnşallah bişi yoktur.
kontrolum kasımda ama en yakın zamanda gidicem desteğin için saol...

Perşembe günü ameliyatım var ve ben ağır bir grip geçiriyorum :/ inanılmaz moralim bozuk

Perşembe günü ameliyatım var ve ben ağır bir grip geçiriyorum :/ inanılmaz moralim bozuk
cok geçmiş olsun.canım hemen doktora git ilaçlarını al papatya çayı ve bol bol ıhlamur iç.gribin o zamana kadar hafifler. bende müthis bir öksürükle gittim ameliyata tahlillerimde enfeksiyon cıkmadığı için ameliyata alındım cıktığımda ne öksürük kalmış ne başka bişi. alerjikmiş sanırım. Adem beylede görüş önceden olmadı bi kaç gün erteleniversin. cünkü burnuna dokunamazsın ve öksürmek zor olur ameliyat sonrası.

cok geçmiş olsun.canım hemen doktora git ilaçlarını al papatya çayı ve bol bol ıhlamur iç.gribin o zamana kadar hafifler. bende müthis bir öksürükle gittim ameliyata tahlillerimde enfeksiyon cıkmadığı için ameliyata alındım cıktığımda ne öksürük kalmış ne başka bişi. alerjikmiş sanırım. Adem beylede görüş önceden olmadı bi kaç gün erteleniversin. cünkü burnuna dokunamazsın ve öksürmek zor olur ameliyat sonrası.
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Bebek emzirdiğim için aquamentin dışında bir de parol kullanabiliyorum onlarda evde vardı içmeye başladım ama burnum Çeşme gibi şu an, kış çayı vs de edindim umarım atlatırım. Kötü bir zamanda oldum ya, pazartesi Adem beyi arayacağım.

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Bebek emzirdiğim için aquamentin dışında bir de parol kullanabiliyorum onlarda evde vardı içmeye başladım ama burnum Çeşme gibi şu an, kış çayı vs de edindim umarım atlatırım. Kötü bir zamanda oldum ya, pazartesi Adem beyi arayacağım.
Vardır canım bi hayır. Bence ameliyata kadar bişi kalmaz diye düşünüyorum ama Adem bey belki erteler. görüşmekte fayda var kuzumm. Ben en şiddetli gribimi 4 gün cekerdim sonrası biraz halsizlik felan. Henüz biz bu sene grip sezonunu acmadık Allah ta getirtmesin aman aman.

canım geçmiş olsun aradın mı hocayı? nasıl oldun?
Aradım canım, sekteteriyle görüştüm, çok yoğun olduğunu belirtti ileri ki tarihlerde. Bende iptal ettim randevumu. Çalışmadığım için ameliyat bana 5 bine gelecekti uçak bileti ve otel falan derken. İstanbul'da güvenilir bir hoca bulup burada olurum sanırım. Kısmet değilmiş.

Aradım canım, sekteteriyle görüştüm, çok yoğun olduğunu belirtti ileri ki tarihlerde. Bende iptal ettim randevumu. Çalışmadığım için ameliyat bana 5 bine gelecekti uçak bileti ve otel falan derken. İstanbul'da güvenilir bir hoca bulup burada olurum sanırım. Kısmet değilmiş.
vardır bi hayır kuzum. 5 bine istanbuldada bulursun inşallah ya.

bulunur bulunur 5 bine

X