Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

kızlar damar çatlağım vardı adem vbey alamam, ben alırsam dikiiş izi olur lazer yaptır demişti. bende dün lazerle damar çatlağı lekem aldırdım kendimş bildim bileli o leke vardı. foto attım profilimde isteyen bakabilir. hem burnumun ne kadarda estetiğe ihtiyaç olduğunu görürüsünüz

kızlar damar çatlağım vardı adem vbey alamam, ben alırsam dikiiş izi olur lazer yaptır demişti. bende dün lazerle damar çatlağı lekem aldırdım kendimş bildim bileli o leke vardı. foto attım profilimde isteyen bakabilir. hem burnumun ne kadarda estetiğe ihtiyaç olduğunu görürüsünüz
Canim cok hos bi yuzun var masallah bi de burnunu yaptrirsan daha guzel olur bence ama boyle bile cok guzelsin

Kuzum bize'de bilgi ver ameliyat öncesi bide eğer çıkınca kendine gelirsen ameliyat odan kaçıncı kat'da olduğunu söylersin bir aksilik çıkmazSa ziyaret'e geliriz

Ogleden sonraya alacaklar kizlar beni valla bi gergin basladik gune adem hoca ii ki var yani digerleri ile ugraslmaz burda :KK43:

kızlar kasımda bitek biriciğin mi ameliyatı var? kaçırdığım biri oldumu bi ara takip edemedim formu tatildeyim. bendeki takvime göre 5 kasım biriciğin görünüyo sadece

Ogleden sonraya alacaklar kizlar beni valla bi gergin basladik gune adem hoca ii ki var yani digerleri ile ugraslmaz burda :KK43:
Allah yardımcın olssun yavruşumm. malesef ego patlaması var o bölümde. sen herşeyi bi kenara at Ameliyat sonrası 1 gün kuzum sonra evindesin inşallah.

muhtemelen cıktın ameliyattan kuzum eger cıktıysan geçmiş olsunn. süper burnuşun olsun emi. 2 gün sabır 4. günden itibaren şişler inmeye başlıycak. buz uygulamasını ihmal etme sakın çok öptüm.

X