- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
defne inanılmaz bi değişim oldu sebndeki yaa çevrenden nasıl tepkiler alıuyosun seni tanıyamayanlar bile olmuştur dimi6 aylık minik burnuş, küçük burun=mutlu insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
defne inanılmaz bi değişim oldu sebndeki yaa çevrenden nasıl tepkiler alıuyosun seni tanıyamayanlar bile olmuştur dimi6 aylık minik burnuş, küçük burun=mutlu insan
Canim cok hos bi yuzun var masallah bi de burnunu yaptrirsan daha guzel olur bence ama boyle bile cok guzelsinkızlar damar çatlağım vardı adem vbey alamam, ben alırsam dikiiş izi olur lazer yaptır demişti. bende dün lazerle damar çatlağı lekem aldırdım kendimş bildim bileli o leke vardı. foto attım profilimde isteyen bakabilir. hem burnumun ne kadarda estetiğe ihtiyaç olduğunu görürüsünüz
teşekkür ederim kuzum o senin zerafetin yarında senin ameliyat var nasıl heyecanlı mısınCanim cok hos bi yuzun var masallah bi de burnunu yaptrirsan daha guzel olur bence ama boyle bile cok guzelsin
Hasta gibiyim biraz insallah alirlar ya ameliyata yoksa ne zamana atacak allah bilir onun stresi var kuzum tek.teşekkür ederim kuzum o senin zerafetin yarında senin ameliyat var nasıl heyecanlı mısın
Canimmmm cok tesekkur ederim guzel duan icinZehracm dualarimiz senin'le rabbim yar ve yardimcin olsun
grip hapı atHasta gibiyim biraz insallah alirlar ya ameliyata yoksa ne zamana atacak allah bilir onun stresi var kuzum tek.
İctim canim iyiyim suan cok sukurgrip hapı at
Şimdiden geçmiş olsun. Sağlıkla gir çık inşallah. İyi haberler bekliyoruzOgleden sonraya alacaklar kizlar beni valla bi gergin basladik gune adem hoca ii ki var yani digerleri ile ugraslmaz burda
1118 nolu oda canimHayrola kuzum ne oldu ki
İnsallah kuzumm aminŞimdiden geçmiş olsun. Sağlıkla gir çık inşallah. İyi haberler bekliyoruz
Allah yardımcın olssun yavruşumm. malesef ego patlaması var o bölümde. sen herşeyi bi kenara at Ameliyat sonrası 1 gün kuzum sonra evindesin inşallah.Ogleden sonraya alacaklar kizlar beni valla bi gergin basladik gune adem hoca ii ki var yani digerleri ile ugraslmaz burda
muhtemelen cıktın ameliyattan kuzum eger cıktıysan geçmiş olsunn. süper burnuşun olsun emi. 2 gün sabır 4. günden itibaren şişler inmeye başlıycak. buz uygulamasını ihmal etme sakın çok öptüm.Ogleden sonraya alacaklar kizlar beni valla bi gergin basladik gune adem hoca ii ki var yani digerleri ile ugraslmaz burda