- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
quet sen 10 ekimde olacaktır dimi ameliyatıvardır bi hayır kuzum. 5 bine istanbuldada bulursun inşallah ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
quet sen 10 ekimde olacaktır dimi ameliyatıvardır bi hayır kuzum. 5 bine istanbuldada bulursun inşallah ya.
hmm anladım canım vardır herşeyde bi hayır doğru diyorsun.Aradım canım, sekteteriyle görüştüm, çok yoğun olduğunu belirtti ileri ki tarihlerde. Bende iptal ettim randevumu. Çalışmadığım için ameliyat bana 5 bine gelecekti uçak bileti ve otel falan derken. İstanbul'da güvenilir bir hoca bulup burada olurum sanırım. Kısmet değilmiş.
seninde pazartesi dimi haftaya ameliyathmm anladım canım vardır herşeyde bi hayır doğru diyorsun.
evett kuzum yarın tahlilleri olacağım bi aksilik çıkmazsaseninde pazartesi dimi haftaya ameliyat
hadi bakalım sağa salim git gel inş,evett kuzum yarın tahlilleri olacağım bi aksilik çıkmazsa
inş kuzumhadi bakalım sağa salim git gel inş,
tabi ki canım anlatırımkimikimi slm cnmm yarın neler yaptın anlatır mısın cnm merakla bekliyorum bnde 27 ekimde talil için gideceğim 5 kasımda ameliyat var..
canım ben 10 eylülde oldum bi ayı gecti ben olalı.quet sen 10 ekimde olacaktır dimi ameliyatı
AY evet takvim eylülde kalmış eheh :) nasıl oldun şişliklerin indi mi?canım ben 10 eylülde oldum bi ayı gecti ben olalı.
Cook teşekkür ederim canım bunları yaparken ac olacağız dimi bide ben 29 eylül'de adem bey görüşmeye gittin o gün sende varmydnbiricik_0320 canım oldu benim tahliller daha önce quiet20 nin de yazdığı gibi yaptım herşeyi. Önce adem beyin sekreterine gidiyorsun o sana bir tane kağıt veriyor yapılacak işleri anlatan ve senin girişini yapıyor..o kağıdın fotosunu yükleyecegim aşağı bakarsın. sonra iniyosun zemin kata önce anesteziden sıra alıyorsun sonra kan vermeye gidiyosun baktın kan sırası çok ekg ye git ordan da bi sıra al bu üçü dip dibe zaten birleşik. kanı verdin ekg ye hala sıra çoksa ki olabilir yoğun bir birim orası bi kat aşağı in röntgen çektir hemen . bunları halletikten sonra anca geliyor zaten anesteziye sıra :) yalnz anestezi sırasını kaçırma bugün bi 15 numarayı aldı sonra 10 numarayı aldı bi 25 i aldı sonra gitti 6 numarayı falan aldı anlamadım ben gözümü diktim numaratöre bekledim öyle anestezide de işin bittikten sonra tekrar sekretere çıkıyorsun ve onla görüşüyosn kapının önünde çok sıra olabilir sakın bekleme tıklat gir çünkü senin işlem odasıyla alakan yok .
19unda ameliyat vardı dimi seninbiricik_0320 canım oldu benim tahliller daha önce quiet20 nin de yazdığı gibi yaptım herşeyi. Önce adem beyin sekreterine gidiyorsun o sana bir tane kağıt veriyor yapılacak işleri anlatan ve senin girişini yapıyor..o kağıdın fotosunu yükleyecegim aşağı bakarsın. sonra iniyosun zemin kata önce anesteziden sıra alıyorsun sonra kan vermeye gidiyosun baktın kan sırası çok ekg ye git ordan da bi sıra al bu üçü dip dibe zaten birleşik. kanı verdin ekg ye hala sıra çoksa ki olabilir yoğun bir birim orası bi kat aşağı in röntgen çektir hemen . bunları halletikten sonra anca geliyor zaten anesteziye sıra :) yalnz anestezi sırasını kaçırma bugün bi 15 numarayı aldı sonra 10 numarayı aldı bi 25 i aldı sonra gitti 6 numarayı falan aldı anlamadım ben gözümü diktim numaratöre bekledim öyle anestezide de işin bittikten sonra tekrar sekretere çıkıyorsun ve onla görüşüyosn kapının önünde çok sıra olabilir sakın bekleme tıklat gir çünkü senin işlem odasıyla alakan yok .
yok tatlım 5 kadım da ameliyatt :)) bazen vageçeçk gibi oluyorum korkuyorumm da senin ameliyat ne zamandı1
19unda ameliyat vardı dimi senin
kasımyok tatlım 5 kadım da ameliyatt :)) bazen vageçeçk gibi oluyorum korkuyorumm da senin ameliyat ne zamandı
yok tatlım 5 kadım da ameliyatt :)) bazen vageçeçk gibi oluyorum korkuyorumm da senin ameliyat ne zamandı
Ac gittim ben canim 29 eylulde ben orda degildimCook teşekkür ederim canım bunları yaparken ac olacağız dimi bide ben 29 eylül'de adem bey görüşmeye gittin o gün sende varmydn
Evet canimm1
19unda ameliyat vardı dimi senin
Anladım canımAc gittim ben canim 29 eylulde ben orda degildim