Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Bakın şimdi bende gaza geldim aynı zamanda burnumuda dyElttiricem karar verdim sayenizde
canım olmasam ben olmazdım aglarım korkudan felan sanıyodum. Ameliyata ne zaman girdi haberim olmadı bile cıktığımda olup bitmişti suanda iiyikide oldum demeye başladımm . Ben inanki senelerce boşuna nefessiz kalmışım bandajlarda cıksın foto paylaşıcam yine kararınızı vermenize yardımcı olur kuzular.

Kızlar Merhaba, bana Adem bey 15 ekim e randevu vermişti ve büyük ihtimal Adem beye ameliyat olacağım.
Şu yapılan dolguyu hangi bölgenden alıp enjekte ediyor? onu merak ediyorum işte.

Kızlar Merhaba, bana Adem bey 15 ekim e randevu vermişti ve büyük ihtimal Adem beye ameliyat olacağım.
Şu yapılan dolguyu hangi bölgenden alıp enjekte ediyor? onu merak ediyorum işte.

Benim de 23 Ekim'de ameliyat tarihim. Alın bölgesine dolgu yapılacak. Karnından 20 cc kadar yağ alıp alnına enjekte edeceğiz dedi Adem Bey. Sanırım herkeste karın bölgesinden alınıyor.

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Bugün ameliyat olalı 5. günüm.Ben 2. gün maksimum düzeyde şiştim ve morardım tanınmaz haldeydim.Şuan şişliklerim indi sadece göz altında ve göz kapaklarımda hafif sarartı kaldı oda kapatıcıyla kapanabilecek bişi gibi ama henüz atel oldugu için gerek duymadım.Dudağım hafif hissiz. Alnımda dolgu olduğu için belli belirsiz bir şişlik var canım. Bugün markete cıktık eşimle alışveriş yaptık sorun yaşamadım yani. Tabi ki bide şu var ameliyat sonrası her saat başı 15 dk aralıklarıyla buz uygulamasını yaptık 48 saat boyunca. Eve cıktığımızda da klima acıktı sürekli. doğrudan sıcak görmedim. eğilmemeye dikkat ettim,2 yastıkla yattım gece dahil. Birde şunu belirtmeliyim her uygulama farklı şişlik ve morluk yapıyor. Benim yan kanatlar kesildi kemerim vardı cok hafif o alındı alın dolgusu yapıldı.Merak ettiğin başka bişi varsa sorabilirsin tatlım..

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Sanırım şişlik ve morluk kaçınılmaz. Ama kısa süreceği için dayanacağız mecburen. Yeter ki sonuç güzel olsun. Tekrar teşekkürler.

Benim de 23 Ekim'de ameliyat tarihim. Alın bölgesine dolgu yapılacak. Karnından 20 cc kadar yağ alıp alnına enjekte edeceğiz dedi Adem Bey. Sanırım herkeste karın bölgesinden alınıyor.
Cevapladığın için çok teşekkür ederim canım.
Bana gerek yok dedi dolgu için birşey demedim ama üst dudağım çok ince ufak bir dolgu isteyeceğim.

kızlar 8. gün atel cıktı. Bandaja alındı burnum. Albüme koydum bakabilirsiniz herkesin gönlüne göre olsun umarım kızlar darısı başınıza Defnemm senide cok öpüyorum özellikle sana ve yardımlarını esirgemeyen canlarım hepinize teşekkür ediyorum hersey içinn. D defne0000 @dayanamicam konuscam @eslem0000 kimikimi kimikimi @masum_coko @tgc92 @
Çok güzel olmuş ve çok yakışmış :)
Bu adem bey işini biliyor ya, İstanbuldan kalkıp gitmekle çok iyi yapmışım.

canım hayırlısı olsun hakkında öncelikle. Şükürler olsun ben memnun kaldım. bugün kontrolüm vardı Adem beyde kendi eserini cok begendi. cok ilgili sıkı takip edio hastalarını. inanki bu paraya bu burunu 10000 lira istiyorlar benim içi dısı her sorunu çözüldü ve 1690 lira tuttu masraflarım refakatcı parası 45 lira almışlar ayriyeten. Başka bi masraf yok. dolgu içinde şunu söylemeliyim gercekten gerek duyuyorsan yaptır derim göbekten liposaction yapılarak alınıyor yağ gerekli yerlere enjekte yapılıyor. benim enjeksiyon sonrası şişliklerim yüzümde baya sürdü pişman olmustum ama şuan cok memnunun 20 günde ancak indi o şişlikler. göbek kısmıda içten içten acıo bugün oğlumu kucakladığımda halen bi acı oldugunu hissettim ama ciddi bi acı deil sivilcene bastırırsın acırya öle bişi.

Çok güzel olmuş ve çok yakışmış :)
Bu adem bey işini biliyor ya, İstanbuldan kalkıp gitmekle çok iyi yapmışım.
kesinlikle pişman deilim hem cok dogal hemde cok güzel bi sonuc oldu bakalım senesini doldurdugunda dahada netleşir güzelleşir dedi Adem bey. ilk 3 ay dikkat et dedi Allahım sorunsuz gecip biter inşallah şu zaman. ve hayırlısıyla sende cok mutlu olacaksın canım bundan kuşku yok doktorumuz işinin ehli ve süper bir insan sansta senden yana olsun.:KK68:

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Sanırım şişlik ve morluk kaçınılmaz. Ama kısa süreceği için dayanacağız mecburen. Yeter ki sonuç güzel olsun. Tekrar teşekkürler.
rica ederim canım senin içinde hayırlısı olsun. Eger kemikte işlem varsa morluk kacınılmaz. Ama gecip gidio inanki iyikiler baslıo sonra ilk 10 gün sabır sadece en kötü diye düşünüyorum kalın derili oldugunda sürec değişebilir ama minimum yasıosun coğu sorunu.

canım hayırlısı olsun hakkında öncelikle. Şükürler olsun ben memnun kaldım. bugün kontrolüm vardı Adem beyde kendi eserini cok begendi. cok ilgili sıkı takip edio hastalarını. inanki bu paraya bu burunu 10000 lira istiyorlar benim içi dısı her sorunu çözüldü ve 1690 lira tuttu masraflarım refakatcı parası 45 lira almışlar ayriyeten. Başka bi masraf yok. dolgu içinde şunu söylemeliyim gercekten gerek duyuyorsan yaptır derim göbekten liposaction yapılarak alınıyor yağ gerekli yerlere enjekte yapılıyor. benim enjeksiyon sonrası şişliklerim yüzümde baya sürdü pişman olmustum ama şuan cok memnunun 20 günde ancak indi o şişlikler. göbek kısmıda içten içten acıo bugün oğlumu kucakladığımda halen bi acı oldugunu hissettim ama ciddi bi acı deil sivilcene bastırırsın acırya öle bişi.

kesinlikle pişman deilim hem cok dogal hemde cok güzel bi sonuc oldu bakalım senesini doldurdugunda dahada netleşir güzelleşir dedi Adem bey. ilk 3 ay dikkat et dedi Allahım sorunsuz gecip biter inşallah şu zaman. ve hayırlısıyla sende cok mutlu olacaksın canım bundan kuşku yok doktorumuz işinin ehli ve süper bir insan sansta senden yana olsun.:KK68:

Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için :) benim sigortam yok şu an ücretli olacak 4 bin falan tutar dediler ama bakalım ne kadar ödeyeceğim. Burnun gerçekten çok doğal ve güzel olmuş. Adem bey bana da güven verdi o yüzden onca doktor arasında kendisini seçtim umarım bende şanslı bir şekilde masasından memnun olarak kalkarım. Kızım da 1 buçuk yaşında ve hala emiyor burnumu nasıl koruyacağım ondan onun telaşı sardı :)

Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için :) benim sigortam yok şu an ücretli olacak 4 bin falan tutar dediler ama bakalım ne kadar ödeyeceğim. Burnun gerçekten çok doğal ve güzel olmuş. Adem bey bana da güven verdi o yüzden onca doktor arasında kendisini seçtim umarım bende şanslı bir şekilde masasından memnun olarak kalkarım. Kızım da 1 buçuk yaşında ve hala emiyor burnumu nasıl koruyacağım ondan onun telaşı sardı :)
canım cocuklarla cok zor oluyo evet ama ister istemez herşeye reflex olarak karşılık veriosun zaten,yani istem dısıda olsa kendini koruosun. Emzirmek zor olur biraz ilaç felan alıcaksın bebege gecermi Neyse Adem beyle görüşürsün canım onlarıda. İnşallah hayal ettiğinden güzel olsun sonuç.

canım cocuklarla cok zor oluyo evet ama ister istemez herşeye reflex olarak karşılık veriosun zaten,yani istem dısıda olsa kendini koruosun. Emzirmek zor olur biraz ilaç felan alıcaksın bebege gecermi Neyse Adem beyle görüşürsün canım onlarıda. İnşallah hayal ettiğinden güzel olsun sonuç.
Çok sağol canım, ameliyattan kaç gün sonra ilk kontrole gittin sen?

X