hmm anladım cnm ne güzel iyi bi işin varGaziantep cnm
hmm anladım cnm ne güzel iyi bi işin var
valla cnm keşke ev almak istiyorum paramın ne zaman geldiği belli değil sigortamı bile yapmıo 8 ay oldu bugün konuşucam nasipse kredi çekemiorum benimde artık burda çalışma isteğim kalmadı.Allah size de nasip etsin inşallah
Çok şükür cnm hep iyilere denk geldim ya da önceki işimde de patronum böyleydi 1 sene çalıştım bu da aynı iş yalnız marka farklı burda da 3 sene olacak hala eski patronumla da görüşürüz yani saolsun çok babacan bi adam şimdiki patronumda babasından nasıl görmüşse öyle devam etmiş saolsun çok iyi biri ben uyuz olmuyorum patronuma yani
valla cnm keşke ev almak istiyorum paramın ne zaman geldiği belli değil sigortamı bile yapmıo 8 ay oldu bugün konuşucam nasipse kredi çekemiorum benimde artık burda çalışma isteğim kalmadı.
inşallah cnmİnşallah hayırlısıyla daha güzel bir iş bulursunuz
ben ben bennnnnnnhem de patron değil %5lik hisseye sahip kendini patron sanan kenarımın ortağı olan o şirret kadından nefret ediyorum utanmasam ayakları kırılsın da gelemesin diye dua edicem o derece
Bu kaçıncı işyerim, daha sevebileceğim bir patrona rastlamadım.
Şu anki de duvar gibi bir adam. Sıradan bir soru soruyorum, "yeni zamazingonuzu beğendiniz mi?" gibi. Sanki ahiret sorusu sormuşum gibi suratıma, etrafa bakıyor "ne biliyim" tarzında cevaplar veriyor. Ben de strese giriyorum salakça bir şey mi sordum acaba diye... Bazen de odamın önünden geçerken bir şey soruyorum suratıma bakıp dönüp gidiyor deli midir nedir yaa
Ayrıca maaşları 10 gün geç yatırıp kendi zevki için 500 TL'lik yemek faturalarını önüme koymasına hiç değinmiyorum o bambaşka bir konu sanırım.
bende bendeee
hem yetkisi yok beni işten çıkarmaya başkası yoluyla tehdit ediyor.yazdığım konularda var yani bizi geri zekalı yerine koyuyorlar.kimse kimseye mutabık değil ama evraklar imzadan geçiyor.sanki iş varda biz kaçıyoruz.sanki burası lokanta elimizde tepsi herkese ne alırsınız dicez heralde
benimkinde ego problemi var paramla herkesi satın alırım modunda mesela geçen taksiye binmiş taksici kısa mesafe diye bunu arabadan indirmiş adama bağırmış seni paramla satın alırım lennnnnn bundan pay biçin işte (olayı anlatan kendisi )
Bizler üzerinden egolarını tatmin ediyorlar, yaptığımız işlerde vazgeçilmez, işlerin en iyi yapanları olabilirsek belki bu muamlelerden kurtulabiliriz.
Size kızdım açıkçası. Ben de dahil bu kadar insan işsiz ve parasız gezerken "patronuna gıcık olanlar" diye konu açmışsınız. Keşke işim olsaydı da gıcık olsaydım.
Benim müdür cok iyi ya başta bana laf soktu da sonra istediğim bütün arac gerecleri verdi istediğim sınıfı verdi saolsunespiriler şakalar havada uçuşuyor ama bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum bisey derse hayır demiyorum genellikle yapiyorum. Bu da kocasını öven kadinlara benzedi ama öyle yani bundan onceki mudurumden cok çekmiştim
Aklıma patrondan kurtulma sanatı filmi geldiNe güzel plan yapıyorlardı
Benim patronum yok, ömür boyu da olmaz herhalde. Malum öğretmen olacağım
Bugün patronumla konuştum herşeyi sigorta yı parayı neler söyledi aklınız durur acindirio kendini bide bana ne dil kızlar biliomusun sigortayi keşfinden yapmiormus benim için borcami girecek mis ve ben sokkk tabi
eşim. Sigortalı cnm ya borca girmeyi bırak 8 aydır yapmio sigorta yı kar etti adam vallapatronun yağmurdan kaçarken doluya tutulacak haberi yok. erindiği şeyin 10 katı cezaları var ihbar edilse çünkü yazık yani bir insanın emeğini sömürüyorsun. peki sigortan yoksa nasıl hallediyorsun sağlık işlerini falan bunu hep merak etmişimdir?
eşim. Sigortalı cnm ya borca girmeyi bırak 8 aydır yapmio sigorta yı kar etti adam valla
Nakliyat cnm kendi işimiz ben on muhasebe
Daha 1 yil 3 ay oldu cnm çocuk düşünmüyorum ev alcaz inş su isimi yerine sabitleyim bide senkaç yıllık evlisiniz, çoluk çocuk var mı, gel arada muhabbet edelim :)
benimki hem kadın hem 38 aşında hemde evde kalmış düşün halimiseninki de mi kadın aynen şirret mi şirret ya halleri mi vardır nedir sürekli ayın 30 günü muayen herhalde
kaçıyorum mütemadiyen ondan
eyvah eyvahhhhhbenimki hem kadın hem 38 aşında hemde evde kalmış düşün halimi