Patronuna gıcık olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hmm anladım cnm ne güzel iyi bi işin var

Allah size de nasip etsin inşallah

Çok şükür cnm hep iyilere denk geldim ya da önceki işimde de patronum böyleydi 1 sene çalıştım bu da aynı iş yalnız marka farklı burda da 3 sene olacak hala eski patronumla da görüşürüz yani saolsun çok babacan bi adam şimdiki patronumda babasından nasıl görmüşse öyle devam etmiş saolsun çok iyi biri ben uyuz olmuyorum patronuma yani

valla cnm keşke ev almak istiyorum paramın ne zaman geldiği belli değil sigortamı bile yapmıo 8 ay oldu bugün konuşucam nasipse kredi çekemiorum benimde artık burda çalışma isteğim kalmadı.

valla cnm keşke ev almak istiyorum paramın ne zaman geldiği belli değil sigortamı bile yapmıo 8 ay oldu bugün konuşucam nasipse kredi çekemiorum benimde artık burda çalışma isteğim kalmadı.

İnşallah hayırlısıyla daha güzel bir iş bulursunuz

Bizler üzerinden egolarını tatmin ediyorlar, yaptığımız işlerde vazgeçilmez, işlerin en iyi yapanları olabilirsek belki bu muamlelerden kurtulabiliriz.

Size kızdım açıkçası. Ben de dahil bu kadar insan işsiz ve parasız gezerken "patronuna gıcık olanlar" diye konu açmışsınız. Keşke işim olsaydı da gıcık olsaydım.

Benim müdür cok iyi ya başta bana laf soktu da sonra istediğim bütün arac gerecleri verdi istediğim sınıfı verdi saolsun espiriler şakalar havada uçuşuyor ama bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum bisey derse hayır demiyorum genellikle yapiyorum. Bu da kocasını öven kadinlara benzedi ama öyle yani bundan onceki mudurumden cok çekmiştim

Aklıma patrondan kurtulma sanatı filmi geldi Ne güzel plan yapıyorlardı
Benim patronum yok, ömür boyu da olmaz herhalde. Malum öğretmen olacağım

Bugün patronumla konuştum herşeyi sigorta yı parayı neler söyledi aklınız durur acindirio kendini bide bana ne dil kızlar biliomusun sigortayi keşfinden yapmiormus benim için borcami girecek mis ve ben sokkk tabi

ben ben bennnnnnnhem de patron değil %5lik hisseye sahip kendini patron sanan kenarımın ortağı olan o şirret kadından nefret ediyorum utanmasam ayakları kırılsın da gelemesin diye dua edicem o derece

seninki de mi kadın aynen şirret mi şirret ya halleri mi vardır nedir sürekli ayın 30 günü muayen herhalde
kaçıyorum mütemadiyen ondan

ayy işte aynı öyle sıradan bir soruya bile durup bir de gülüyor benimki

adamın içi dışı birmiş luinecim

Bizler üzerinden egolarını tatmin ediyorlar, yaptığımız işlerde vazgeçilmez, işlerin en iyi yapanları olabilirsek belki bu muamlelerden kurtulabiliriz.

onun için de zaman lazım. ben daha 2 yıllık bir çalışanım :/

Size kızdım açıkçası. Ben de dahil bu kadar insan işsiz ve parasız gezerken "patronuna gıcık olanlar" diye konu açmışsınız. Keşke işim olsaydı da gıcık olsaydım.

İşte o öyle değil.
Burada bir sürü insan da evli ve kocasından şikayet ediyor mesela ben de boşanmış bir kadınım ama çok tozpembe bir durum olmadıkça neden şikayet ediyorsun gül gibi kocandan demem çünkü o da onun derdi. Benim patron da hiç gül gibi değil diken resmen. Olay parasında bitmiyor sadece insanın rahat ve huzurlu olabilmesi de önemli iş yerinde. Bu arada umarım istediğin, güzel bir işe sahip olursun

Ahahaha benim patronum hepinizinkini döver
(mecazi anlamda değil hakkaten döver )

Aklıma patrondan kurtulma sanatı filmi geldi Ne güzel plan yapıyorlardı
Benim patronum yok, ömür boyu da olmaz herhalde. Malum öğretmen olacağım

Ah canıııım senin de müdürün olacak, hele dur sen ne cins müdürler var, annemden biliyorum o da öğretmen

Bugün patronumla konuştum herşeyi sigorta yı parayı neler söyledi aklınız durur acindirio kendini bide bana ne dil kızlar biliomusun sigortayi keşfinden yapmiormus benim için borcami girecek mis ve ben sokkk tabi

patronun yağmurdan kaçarken doluya tutulacak haberi yok. erindiği şeyin 10 katı cezaları var ihbar edilse çünkü yazık yani bir insanın emeğini sömürüyorsun. peki sigortan yoksa nasıl hallediyorsun sağlık işlerini falan bunu hep merak etmişimdir?

eşim. Sigortalı cnm ya borca girmeyi bırak 8 aydır yapmio sigorta yı kar etti adam valla

ben de eskı mudurumden ama sımdı bı tane geldı ıyı gıbı duruyo da bakalım guleryuzlu patronlar daha bi kazıkçı oluyo sonradan bu da oyle olmaz ınsallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…