- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
ay sorma 14 şubatta hele canıma yetti iliğimi kemiğimi kuruttueyvah eyvahhhhh
seninki gene iyi diyor. ben işimi hızlı yaptığım halde tosbağa diyor yahuay sorma 14 şubatta hele canıma yetti iliğimi kemiğimi kuruttubana diyor ki numunelikmişim
yok işimden ötürü değil o konuda laf edemez zaten de ofiste herkes bekar ben sözlüyüm diye laf çarpıtıyor aklı sıraseninki gene iyi diyor. ben işimi hızlı yaptığım halde tosbağa diyor yahu
e o bekar değilmi kıskanıor seni demekkiyok işimden ötürü değil o konuda laf edemez zaten de ofiste herkes bekar ben sözlüyüm diye laf çarpıtıyor aklı sıra
işte bekar olduğu için gözlerini pörtlete pörtlete elimizde bi bu var numunelik dedi te allahım yae o bekar değilmi kıskanıor seni demekki
maşşallah neyse boşver kız onu bunu boşverin siz bana ş bulun istanbul şişli perpada çalışan yohhmuuuişte bekar olduğu için gözlerini pörtlete pörtlete elimizde bi bu var numunelik dedi te allahım yabenden 25 yaş büyük kadın ben ondan daha olgunum yeminle
Daha 1 yil 3 ay oldu cnm çocuk düşünmüyorum ev alcaz inş su isimi yerine sabitleyim bide sen
benimki hem kadın hem 38 aşında hemde evde kalmış düşün halimi
o da kötü allah hayırlı eş nasip etsin bir an önce bunlaraben bekarım şeker
benimkini 20 yıl önce terk etmiş kocası, neden terk ettiğini anlayabiliyorum evde de böyleyse
Kız aynen bazen acıyorum bazende insanın sinirlerini yerlebir ediolarrrro da kötü allah hayırlı eş nasip etsin bir an önce bunlara
ben acıyamıyorum malesefKız aynen bazen acıyorum bazende insanın sinirlerini yerlebir ediolarrrr
o da kötü allah hayırlı eş nasip etsin bir an önce bunlara
Kız aynen bazen acıyorum bazende insanın sinirlerini yerlebir ediolarrrr
allah acısın ay ben ne acıyacağımyav hakket acınacak neleri var boşver stormcum
bir kaşık suda boğarım elime geçse o benim
Ben de boğacammmmmmyav hakket acınacak neleri var boşver stormcum resmen bugün ne yapsam da çalışanları azarlasam, acaba neye kusur bulsam, neyi eleştirsem
bir kaşık suda boğarım elime geçse o benim
Ben de boğacammmmmm
Canım bu arada ben çıkışımı verdim iş arıyorummmmdevirip yerlerine geçelim bence
sigortası devrilesice ya
Canım bu arada ben çıkışımı verdim iş arıyorummmm
sigortamı keyfinden yapmıyormuş cnm işte benim borcamı giricekmişmiş öyle dediaaa ne oldu ya birden?
sigortamı keyfinden yapmıyormuş cnm işte benim borcamı giricekmişmiş öyle dedi
yok cnm sıkma gibi bişy konusu değil çok rahat geçinirizde bi tek ben varım benim bile sigortamı yapmıolar paramı zamanında vermiolar eksik verioalr fln fln çalışası gelmio insanınterbiyesiz ya ama iyi olmuş
bence şikayet bile edebilirsin başka sigortasız eleman çalıştırıyorsa
o arada eşinle azcık sıkarsınız kendinizi
daha temiz bir iş bulursun