Tek ben değilim, değil mi?
Pazartesi sendromuma sebep olan şahıs
Başka bir şeyden değil sırf onu göreceğim diye stres oluyorum.
Bir insan bu kadar sinir bozucu gelebilirdi.
Her şeyle dalga geçer, siniri gelirse azarlar, aşağılar, son dakikada emrivaki yapar.
Bir de olur olmadık espriler yapıp kendini komik sanıyor.
Yüzüne gülüyorum resmen içimden ağlıyorum ya
Öyle yazıp sesimi duyurayım dedim
Sabır çekiyorum 4-5 ay kaldı diyorum amma acıyor içim acıyor resmen yarın yine sabahın köründe suratını göreceğim
ay bizim de birinci sınıfta dersimize giren matematik profesörü yapıyordu aynı şeyi hırıltılı hırıltılı gülüyordu bir de, haliyle o gülüş tarzına sınıfdan bir kahkaha yükseliyordu. Sonra dönüp sizin de jetonlar hep geç düşüyor haa ! diyordu.
esprinin komik olmama ihtimali yok lugatında
Tek ben değilim, değil mi?
Her şeyle dalga geçer, siniri gelirse azarlar, aşağılar, son dakikada emrivaki yapar.
Sabır çekiyorum 4-5 ay kaldı diyorum amma acıyor içim acıyor resmen yarın yine sabahın köründe suratını göreceğim
Ben projede çalışıyorum (şirket kampüsünde değilim), patron filan yok valla. Oh, kafalar rahat
Zaten şimdi çalıştığım yer Vakıf şirketi, öncesinde de bir Sabancı şirketindeydim; 20 yıldır şirkette çalışıp hiç patronu görmeyen bir sürü insan vardı
Ben de geri döneceğim part time işime salı günü.Düsün baya diplomalı kişileri bu kadar eziyorlarsa üniversitelilere neler neler yapıyorlar..
görünmez patron yapmışlaröyle patrona can kurban be
diplomalı dediğin ben mezun olalı 2 sene oluyor zaten canımm benim
Aklıma bu geldi .
Eki Görüntüle 1417484
O da doğru gerçi,patronların insanngibi davranması için ne gerekir bilmiyorum ben de,hadi ben biraz daha servis tarzı bir işte çalışıyorum o şef gibi ama ofis ortamında olsam katlanabilirmiydim bilmiyorum.
ben de eski patronumdan nefret ediyordum dayanamayıp bastım istifayı yeni işimde çok huzurluyum oh
ben ben bennnnnnnTek ben değilim, değil mi?
kız öyle deme kızzzzben ben bennnnnnnhem de patron değil %5lik hisseye sahip kendini patron sanan kenarımın ortağı olan o şirret kadından nefret ediyorum utanmasam ayakları kırılsın da gelemesin diye dua edicem o derece
dedim valla bana neler yapıyor burda asla hakkımı helal etmiyorumkız öyle deme kızzzz
Valla bana kalsa bende etmiyorum hakkımı yediler. bi yandan da amman boşver diyorummdedim valla bana neler yapıyor burda asla hakkımı helal etmiyorum
ben boşver diyemiyorum bu şahıs patron bile değil hemdeValla bana kalsa bende etmiyorum hakkımı yediler. bi yandan da amman boşver diyorumm
valla cnm azarlamak farklı bişy gıcıklık yapmak başka bişey hak yemek çoookkk farklı bende etmiomben boşver diyemiyorum bu şahıs patron bile değil hemde