- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
hepsi var bunda öyle düşünvalla cnm azarlamak farklı bişy gıcıklık yapmak başka bişey hak yemek çoookkk farklı bende etmiom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi var bunda öyle düşünvalla cnm azarlamak farklı bişy gıcıklık yapmak başka bişey hak yemek çoookkk farklı bende etmiom
senin gene iyiymiş cnm 10 gün geç yatırsa yeminki halay çekerim ben işe girdim ilk maaşımı 3 ay sonra aldım ondan sonrakileri sen düşünBu kaçıncı işyerim, daha sevebileceğim bir patrona rastlamadım.
Şu anki de duvar gibi bir adam. Sıradan bir soru soruyorum, "yeni zamazingonuzu beğendiniz mi?" gibi. Sanki ahiret sorusu sormuşum gibi suratıma, etrafa bakıyor "ne biliyim" tarzında cevaplar veriyor. Ben de strese giriyorum salakça bir şey mi sordum acaba diye... Bazen de odamın önünden geçerken bir şey soruyorum suratıma bakıp dönüp gidiyor deli midir nedir yaa
Ayrıca maaşları 10 gün geç yatırıp kendi zevki için 500 TL'lik yemek faturalarını önüme koymasına hiç değinmiyorum o bambaşka bir konu sanırım.
Allah yardım etsin. Gerçekten zor durumda mı işyeriniz, yoksa keyiften mi böyle oluyor?senin gene iyiymiş cnm 10 gün geç yatırsa yeminki halay çekerim ben işe girdim ilk maaşımı 3 ay sonra aldım ondan sonrakileri sen düşün
bi aralar zor durumdaydı düzellttik durumları dediğin gibi herşeye harcama yapıyorlar şimdide ofisi komple yaptırıoruz.Allah yardım etsin. Gerçekten zor durumda mı işyeriniz, yoksa keyiften mi böyle oluyor?
Bizimki lafa gelince para yok para yok der. Gelene gidene "alacağım dünya kadar ama kimseden alamıyorum." der
Ben de yol parası istemeye bile çekiniyorum. Cebimden veriyorum. Sonra bir yemek faturası geliyor alkollü falan...
Utanması da yok ya...
canım valla et benim zaten üç kuruş 3 ay sonra alıyorum onuda işinize sahip çıkınnBen yatıp kalkıp patronum için dua edeyim valla
oyyyyy artistttttbenimkinde ego problemi var paramla herkesi satın alırım modunda mesela geçen taksiye binmiş taksici kısa mesafe diye bunu arabadan indirmiş adama bağırmış seni paramla satın alırım lennnnnn bundan pay biçin işte (olayı anlatan kendisi )
hiç sorma yaaa bişey istiyor mesela ardından cümle şu rica değil talimat :)oyyyyy artisttttt
OOO valla baya havalarda senin patronnnhiç sorma yaaa bişey istiyor mesela ardından cümle şu rica değil talimat :)
ALLAH onu kahretmesin bide bir hızlı konuşur ki anlayamazsın ne dediğini aptal gibi kalırsın anlayamadım dersen aptal muamelesi görürsün yani her halukar da odasından çıkarken kendini aptal gibi hissedersinOOO valla baya havalarda senin patronnn
böylelerine çok kızıorum kendilerini bişey sanıolarALLAH onu kahretmesin bide bir hızlı konuşur ki anlayamazsın ne dediğini aptal gibi kalırsın anlayamadım dersen aptal muamelesi görürsün yani her halukar da odasından çıkarken kendini aptal gibi hissedersin
Böyleleri bir yerlere ulaşınca ölümsüz olduklarını sanıyor gibime geliyor. Sen de kulsun ben de ama şu havalara bak. En zayıf noktası işidir herhalde bu adamın. İşine bir şey olsa yaşayamaz. Allah akıl fikir versin.ALLAH onu kahretmesin bide bir hızlı konuşur ki anlayamazsın ne dediğini aptal gibi kalırsın anlayamadım dersen aptal muamelesi görürsün yani her halukar da odasından çıkarken kendini aptal gibi hissedersin
ALLAH tan ki eniştesinin şirketiBöyleleri bir yerlere ulaşınca ölümsüz olduklarını sanıyor gibime geliyor. Sen de kulsun ben de ama şu havalara bak. En zayıf noktası işidir herhalde bu adamın. İşine bir şey olsa yaşayamaz. Allah akıl fikir versin.
hangi ildesin cnmBizim patron rica eder işin yoksa şunu yapabilir misin der çok şükür valla karışmaz internette takılırım bişey demez maşallah diym en iyisi hatta bazen internette uygun bişeyler görürse zerosima şu siteye bak bi belki lazım bişey olur uygunmuş fiyatlar der
hangi ildesin cnm