- Konu Sahibi zoryasamak
-
Bence iyi yapmışsın.Sustukça,kastıkça üzerine gelir bu tipler.Madem diğer patronlar seni seviyor ve güveniyor o halde bu kavga ettiğin kişiden etkilenmezler.Herkes az çok bilir iş yerinde kimin ne olduğunu.Patronların adaletliyse korkma.Umarım her şey istediğin gibi olur.
ağzına diline sağlık çok iyi olmuş haketmiş zaten gayet yerinde olmuş
eyvallah deyip geçseydin tepene binerdi,sesin çıkmıyor diye seni stres topu gibi kullanırdı.iyi yaptın bence için rahat olsun
Kovdurtursa kovdurtsun, onlara başka eleman varsa, sizede başka iş yeri vardır.
bende bu konudan dolayı işten ayrıldım canım tepkilerinde haklısın ben şimdi hakarete ve psikolijk şiddete (mobbing) maruz kalmaktan dava açıyorum manevi tazminat davası millete sinirlenir hırsını benden çıkarırdı ama yemedi. sen en doğrusunu yapmışsın canım emin ol senin kalbin doğru olsun allah haklı olanın yanındadır her zaman
Afferın sanaBılırım boyle tıplerı,rahmetlı kemal sunalın oynadıgı bır fılmdee gazınoda bır patronu vardı ya mazlumumu getırın bana dıyodu hanı adam gelıpte dayak atınca patron rahatlıyodu mazlum hastanelık olunca yerıne sabanı getırmıslerdı sabanda sınırlenıp o patronu dovmustu bu durum patronunun hosuna gıtmıstı vallahı gerektıgı yerde saban gıbı sız patronunuzu mazlum yapın dısınızı gosterın eger haksızlık sozkonusuysa yoksa ınsanı canından bezdırırler ses cıkarmadıkca tepeye bınerler Hıc korkma canım onlardan buyuk allah var
kovsun tazmnat alırsın çatır çatır 9 sene az değilmiş bide işsizlik parası oh kafanı dinlersin evde
hayırlısı tabi ama bence kovulmicaksın :) ilk patladığın anda orda şahit oldu patronun olaya kovcak olsaydı hemen yanına çağırırdı seni bişeyler söylerdi. Hem kaç yaşında adamlar inşallah dolduruşa da gelmezler bence içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?