- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.487
- 31
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
Ya da bu adamin telefon numarasi sen de sirkette yok mu sen mesaj atsan ilk olarak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecici bir sure uyelik durduluyor. Siteye giris yapamiyorsun. Ben de kib ne bilmiyorum halbuki uzun zamandir uyeyim bu siteye.banlanmak ne demek? gercekten bilmiyorm merak ettim
Gecici bir sure uyelik durduluyor. Siteye giris yapamiyorsun. Ben de kib ne bilmiyorum halbuki uzun zamandir uyeyim bu siteye.
Eğer o umut degilse ben bugune kadar ki flortlerimden hicbir sey ogrenmemisim.tabii ki beni zarifce reddedebilir. Beni istemedigini kibarca soyleyip kendinden emin davranmasi ve bunu bana soylemek icin onca yol varken kalkip en son beraberligimi sormasi,bi saatimi aldin borcunu odersin demesi umut vermemekse ben gercekten hic bir sey öğrenmemişim. Kati bakis aciniza hayret ettim doğrusu. Adamin bence bir hissi yok size deseniz gercekten anlarim. Kesinlikle ufak bi olsa bi kapi aralamisti bana. Zaten artik tartismanin konuyu bi anlami yok,hersey yazdigim gibi. Hislerim olmayacagi yonunde.Adamın ilk açılmanızda söylediklerinde hiçbir umut yok, aksine savuşturmuş. Benim 1 saatimi aldın borçlusun, bu mu söz, bu mu büyük umut? Hiç bir erkek kendine açılan kızı terslemez, elbette kısmet, işten ayrılma falan diyecek.
Sadece sizin yorumlarınızı okudum. Acilan sizsiniz. Bence bu isin olup olmayacağıni anlamak için sizin bir davette bulunmaniz gerek. Mesela bir musait günde bana bir kahve sözünüz vardi diyebilirsin. İsten cikmadan önce tüm sansini dene. Zaten senin ondan hoslandigini biliyor. Reddederse eger kahve teklifini o ayin sonunda cikarsin bir daha da adim atmazsin.
Bende telefon numarasi tabii ki var,ama benim onda yok ama boyle bir sey yapamam.Ya da bu adamin telefon numarasi sen de sirkette yok mu sen mesaj atsan ilk olarak?
bence iş bulmadan işten çıkma.Eğer o umut degilse ben bugune kadar ki flortlerimden hicbir sey ogrenmemisim.tabii ki beni zarifce reddedebilir. Beni istemedigini kibarca soyleyip kendinden emin davranmasi ve bunu bana soylemek icin onca yol varken kalkip en son beraberligimi sormasi,bi saatimi aldin borcunu odersin demesi umut vermemekse ben gercekten hic bir sey öğrenmemişim. Kati bakis aciniza hayret ettim doğrusu. Adamin bence bir hissi yok size deseniz gercekten anlarim. Kesinlikle ufak bi olsa bi kapi aralamisti bana. Zaten artik tartismanin konuyu bi anlami yok,hersey yazdigim gibi. Hislerim olmayacagi yonunde.
Nasil cikmayayim boyle yuzune bakarak konusmak cok uzuyor beni,belkide odasina her gun gitmemden mana cikariyor gozunde kucuk bi ifade olusuyordur. Fatura goturuyorum tabii bahanem oluyor ama absurd bi bahane ile gitmiyorum. Dun faturayi israrla istememesi pazartesi alirim demesi cok moralimi bozdu, onu gormek icin bahanem oluyor ama onda bir tik yok. İletisim bilgileri var bende ama ne yazikki bir sey yapamam. Daha fazla israrci gozukmek istemiyorum,onu ne kadar cok sevdigimi anlasin istiyorum.bence iş bulmadan işten çıkma.
çıkarken iletişim bilgilerini al ve görüşmeye devam et.
aynı işyeri olmaması, dedikodu riskinin az olması, çalışan patron ilişkisinde mesafe vb engeller ortadan kalkacağı için belki önce iyi bir arkadaş, sonra aşık olursunuz.
kim bilebilir.
aksine çıkman daha iyi olur diye düşünüyorum.Nasil cikmayayim boyle yuzune bakarak konusmak cok uzuyor beni,belkide odasina her gun gitmemden mana cikariyor gozunde kucuk bi ifade olusuyordur. Fatura goturuyorum tabii bahanem oluyor ama absurd bi bahane ile gitmiyorum. Dun faturayi israrla istememesi pazartesi alirim demesi cok moralimi bozdu, onu gormek icin bahanem oluyor ama onda bir tik yok. İletisim bilgileri var bende ama ne yazikki bir sey yapamam. Daha fazla israrci gozukmek istemiyorum,onu ne kadar cok sevdigimi anlasin istiyorum.
Daha once isyerinden biriyle nisanlanip ayrilmis cunku kiz bunun baska bi akrabasiyla daha once birliktelik yasamis nisanlandiklari zamanda bunu ogrenince nisani atmis patron.aksine çıkman daha iyi olur diye düşünüyorum.
ama iş bulmadan çıkma. ekmek aslanın ağzında.
işten çıkarsan onunla daha rahat iletişim kurarsın. bir hafta sonu kahve içmeye davet edersin.
arada hal hatır bahanesiyle ararsın, işle ilgili ararsın, mesaj atarsın dozunda vs.
aynı işyerinde olmadığınız için patron çalışan arasında olması gereken mesafe kalkmış olur.
bu aşk için biraz çabalaman gerekiyor.
Tesekkurler :))Kötü içerik bildirimi :)
Benim düşüncemi biliyorsun bu konuda, iş ve aşk karıştırılmaması gerekiyor. Ben bile aşık olduğum kişiye (sana yazmıştım) o an işten dolayı çok gergin olduğumda ters tepkiler verebiliyordum. Bazen zamansız geleniyor. O anda sana, senin şahsına bir tepki değildi bu. X kişide olabilirdi aynı tepkiyi verirdi. Duygusal hayata pek yer olmuyor böyle yoğun anlarda. Ama sen sürekli onu düşündüğün için ve bir tepki beklediğin için olumsuz olarak algılıyorsun.Nasil cikmayayim boyle yuzune bakarak konusmak cok uzuyor beni,belkide odasina her gun gitmemden mana cikariyor gozunde kucuk bi ifade olusuyordur. Fatura goturuyorum tabii bahanem oluyor ama absurd bi bahane ile gitmiyorum. Dun faturayi israrla istememesi pazartesi alirim demesi cok moralimi bozdu, onu gormek icin bahanem oluyor ama onda bir tik yok. İletisim bilgileri var bende ama ne yazikki bir sey yapamam. Daha fazla israrci gozukmek istemiyorum,onu ne kadar cok sevdigimi anlasin istiyorum.
Eğer o umut degilse ben bugune kadar ki flortlerimden hicbir sey ogrenmemisim.tabii ki beni zarifce reddedebilir. Beni istemedigini kibarca soyleyip kendinden emin davranmasi ve bunu bana soylemek icin onca yol varken kalkip en son beraberligimi sormasi,bi saatimi aldin borcunu odersin demesi umut vermemekse ben gercekten hic bir sey öğrenmemişim. Kati bakis aciniza hayret ettim doğrusu. Adamin bence bir hissi yok size deseniz gercekten anlarim. Kesinlikle ufak bi olsa bi kapi aralamisti bana. Zaten artik tartismanin konuyu bi anlami yok,hersey yazdigim gibi. Hislerim olmayacagi yonunde.
Daha once isyerinden biriyle nisanlanip ayrilmis cunku kiz bunun baska bi akrabasiyla daha once birliktelik yasamis nisanlandiklari zamanda bunu ogrenince nisani atmis patron.
Simdi adam istemiyorsa aramak yada yazmak cok basit gozukmez mi belki ayrilirsam veda edemezsem bir veda mesaji atarim diye dusunmustum ama terste tepebilir.
aksine sen de en az onun kadar olgun davranmalısın.Daha once isyerinden biriyle nisanlanip ayrilmis cunku kiz bunun baska bi akrabasiyla daha once birliktelik yasamis nisanlandiklari zamanda bunu ogrenince nisani atmis patron.
Simdi adam istemiyorsa aramak yada yazmak cok basit gozukmez mi belki ayrilirsam veda edemezsem bir veda mesaji atarim diye dusunmustum ama terste tepebilir.
Yani ne kaybedersin ki. Acikcasi kendimizi onun yerine koyalim. Biri bana acilsa gorusme teklifini ondan beklerim. Ben ona gorusmek teklif etmem. Hem de acaban kalmaz. Eger gelirse ve gorusurse bir ihtimal vardir. Ama bunu uygun bulmuyorum derse ya da bahanelerle geciktirirse ümit yok demektir o zaman isten ayrilirsin. Bu muallak araya sogukluk sokar. Bence bir dene hicbir sey kaybetmezsin.Bende telefon numarasi tabii ki var,ama benim onda yok ama boyle bir sey yapamam.
Bu artik cok israrci gorunebilir,yapmak istese birseyler onlarca firsat oluyor.
Duygularimi actigim icin pisman degilim fakat aramam yada yazmam merak etmeyin en dogrusu cikarken kisa ve kibar bi veda.Erkekle kadın farklıdır. Adama bu saatten sonra telefondan yazmak , aramak hiç yakışık almaz. Kadın olarak değerinizi bilin bence.