- 5 Ağustos 2015
- 1.991
- 4.368
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
Konu sahibi sizin adınıza heyecanlıyım, gelişmeleri merakla takipteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan için işe ihtiyacım yok o yüzden bu kadar rahat çıkarım diyorum. Belki iki ay evvel olsa diyemezdm.Bundan sonra ne olur bilmiyorum ama cesaretinize hayran kaldim demeye geldim
Bir cok kisi yaptiginizi yapamaz sahsim adina platonik kalirdi yani
Erkekler veya kadinlar kim olursa olsun ilgiye kaygisiz kalamaz hosuna gider bu bir gercek Patronunuz 42 yasinda artik bazi seyler oturmustur duygusu olmayip profesyonellik cercevesinde sizi rahatlatmak icinde konusuyor isteki verimliliginizden memnundur (iyi bir calisansinizdir) kontrollu bir samimiyet kuruyor olabilir ilgisi olup is cevresinde bunu yasamak istemedigi icin kontrol cercevesindede tutuyor olabilir
Bu saatten sonra karsisina gecipte ben duygularima karsilik alamadim minvalinde bir konusma hadi eyvallah demek bana cok israrci ve zorlama cig geliyor illa yapamiyorum ayrilicam diyecekseniz bunu ayni profesyonellikte yapin is arayin bulun o zaman karsisina gecip daha uygun bir teklif aldim evime yakin vs vs (daha yuksek maas degilde calisma saati azligi yol yakinligi kariyer gibi nedenler gostererek) zaten son konusmamizdan sonra birazda huzursuzdum boylesi cok daha munasip olacak hersey icin cok tesekkur ederim yeni elemaniniz gelene kadar herturlu yardimda bulunup kendisinide ise alistirip ayrilacagim deyin
Bir duygusu ilgisi varsa ayrildiktan sonra beklediginiz kahve teklifini alirsiniz yoksada orada kalip acabalarla uzulmezsiniz
İs bulmadan ayrilmayin simdi ask icin magdur da olmayin issizlik fena diye bir dipnotta belirtmek isterim
Ben o diziyi izlemedim o yüzden karakteri bilmediğim içi yorum yapmadım.Ay birtek benim aklımda mı Bir İstanbul Masalı dizisinde ki Selim karakteri canlanıyor? Öyle bir adam mı acaba?
Selim karakteri içine kapanık, duygularını çok belli edemeyen, geçmişinde aldatılmış bir adamdı. Bayılırdım ona mehmet aslantuğ oynardı. Siz böyle anlatınca zihnimde o canlandı.Ben o diziyi izlemedim o yüzden karakteri bilmediğim içi yorum yapmadım.
Ya hem geri de dur diyorsunu hem böyle diyorsunu ben anlayamadım.bence işten çıkacaksan bile bu konuyu tekrar dile getirmemen gerekiyor kendisi zaten bir adım atmak istese atardı uzun bir süre geçti. tekrar konuyu açmak gerçekten de çiğ durur. arabeskleştirme olayına katılıyorum kendi kendine aşık olup türk filmlerindeki gibi karşılıksız aşk mağduru gibi davranma lütfen 30 yaşında kendi ayakları üzerinde duran kadınsn ama 18 yaşında gibi düşünüyorsun. bu da 20 yaşında heyecanlı ergen erkek değil 42 yaşında yaşını başını almış bir adam öyle aşk oyunları ile uğraşmaz
bir de adam normal işini yaparken surat asıp trip atman da çok çocukça yani o sana herhangi bir asılmada bulunmamış ümit vermemiş, bu hisleri taşıyan sensin hem de işinden olmanı da istememiş nazikçe reddederek seninle seviyeli bir iş ilişkisini sürdürmeye devam ediyor. kendince küsüp trip atman seni onun gözünde önemsiz kılar. tam tersi cool güleryüzlü ve mesafeli olmalısın bu saatten sonra.
Ya hem geri de dur diyorsunu hem böyle diyorsunu ben anlayamadım.
Ben aslında gerçekten yine belki normal ve heyecanlı olurdum ama burda yorumlardan gerçekten çok etkilendim vw kendimi gwri çektim.
Diyorum ya aşıkken insan saçma sapan mantığa aykırı davranıyor. Buna istesende engel olamıyorsun. Geri çekicem derken soğuk oldum,buda daha önce hiç platonik olmadığım ve bunları yaşamadığım için. Afallamam çok normal aslında ama karşı taraf bunu böyle düşünmeyebilir tabi haklısınız
Ya hem geri de dur diyorsunu hem böyle diyorsunu ben anlayamadım.
Ben aslında gerçekten yine belki normal ve heyecanlı olurdum ama burda yorumlardan gerçekten çok etkilendim vw kendimi gwri çektim.
Diyorum ya aşıkken insan saçma sapan mantığa aykırı davranıyor. Buna istesende engel olamıyorsun. Geri çekicem derken soğuk oldum,buda daha önce hiç platonik olmadığım ve bunları yaşamadığım için. Afallamam çok normal aslında ama karşı taraf bunu böyle düşünmeyebilir tabi haklısınız
Hah tamda bu!dogru kelime arabeske baglamamak inanilmaz bir medeni cesaret gostermissin zaten adam 42 yasinda ailesiyle bir sirketin yonetim kadrosunda profesyonel bakiyor sirket ici birine duygusal bag veya samimiyetinin aile icinde hos karsilanmamasi anlasmazlik bile olabilir bilemezsinki onun durumunubence işten çıkacaksan bile bu konuyu tekrar dile getirmemen gerekiyor kendisi zaten bir adım atmak istese atardı uzun bir süre geçti. tekrar konuyu açmak gerçekten de çiğ durur. arabeskleştirme olayına katılıyorum kendi kendine aşık olup türk filmlerindeki gibi karşılıksız aşk mağduru gibi davranma lütfen 30 yaşında kendi ayakları üzerinde duran kadınsn ama 18 yaşında gibi düşünüyorsun. bu da 20 yaşında heyecanlı ergen erkek değil 42 yaşında yaşını başını almış bir adam öyle aşk oyunları ile uğraşmaz
bir de adam normal işini yaparken surat asıp trip atman da çok çocukça yani o sana herhangi bir asılmada bulunmamış ümit vermemiş, bu hisleri taşıyan sensin hem de işinden olmanı da istememiş nazikçe reddederek seninle seviyeli bir iş ilişkisini sürdürmeye devam ediyor. kendince küsüp trip atman seni onun gözünde önemsiz kılar. tam tersi cool güleryüzlü ve mesafeli olmalısın bu saatten sonra.
Daha yüksek maaşta daha iyi şartlarda bir iş buldu işleride yoğundu baya o sebeple çıktı.Biraz alakasız ama merak ettim niyeyse .diğer arkadaşın neden çıktı işten.
Doğal olursam duygularımı yine belli etmiş olurum hatta kendimi tutamayıp imalarda bile bulunabilirim :))))aslında davranışların çok normal duygusal anlamda etkilenmiş bir insan için, ben karşı taraf için nasıl göründüğüne altını çizmek istedim. şimdi cool ve havalı durursan, duygularını gizlememiş kendinden emin bir genç kadın imajı çizeceksin ama soğuk tripçi davranıp istifa ederken tekrar aynı konuları açarsan çocukça olur. bence 1. seçenekteki kadın ol:) zaten o yaşa gelmiş maddi durumu da yerinde olan bir adam inan bana sen öyle şeyler demesen bile artık bir adım beklemeden kendisi teşebbüste bulunur yani bu saatten sonra yapman gereken tek şey doğal davranmak:)
Selim karakteri içine kapanık, duygularını çok belli edemeyen, geçmişinde aldatılmış bir adamdı. Bayılırdım ona mehmet aslantuğ oynardı. Siz böyle anlatınca zihnimde o canlandı.
elmadilimi
Selim'den mektup...
Konuşmanın yetersiz kaldığı bir noktada olduğum için yazıyorum Esma...Senden önce yaşadığım tek aşkta hayal kırıklığıyla bitmişti...Aldatılmıştım...Kapattım kendimi sonra,kalbime kilit vurdum.
...Ve sen çıktın aniden...İmkansız bir biçimde ve imkansız bir zamanda.Bütün iyiliğinle,sıcaklığınla hayatıma girdin.Benim bile unuttuğum bir adam vardı derinlerde,onu bulup çıkarttın.Yeniden gün ışığına kavuşturdun.Dün gece aşkımızı yeniden sınadım.Zor...Gittikçe daha zor oluyor hepimiz için...Demir'i umursamazlık edemem.O benim kardeşim...Bu yüzden senden zaman istemiştim ama zaman hiçbişeyi çözemeyecek.Ben başımıza ne gelirse gelsin savaşmaya hazırım.Yanımda ol yeter...
Yarın saat 4'de Yeşilköy sahilinde beklicem seni...
Gel...Elimi tut...Sonsuza kadar birlikte olalım.Bir kez olsun kendimiz için bişey yapalım.Gidip evlenelim...Sonrada dünyaya duyuralım...
Var mısın sevgilim?
Seni bekliyor olucam...