Evli bir insanın (kadın demiyorum bakın insan diyorum) patronu da olsa yeterince tanımadığı birinin aracına yalnız binmesini doğru bulmuyorum. Kadın söz konusu olduğunda malum risk daha da artıyor. Eşinize gelince, bu konuyu sakince konuşup tekrarı olmasın diye kestirip atamıyorsa sizi çalıştırmayacak. Kendisi gerekirse ek iş yapacak
yani eşim sizi bırakalım diyen müşterisinin arabasına binmesin zira evli ama kendisine hakim olamaz falan
kendimi yazmıyorum bile zira patronu, iş arkadaşını vs geçtim iş yaptığımız şirketin çalışanı ile şehir dışına gitmiş kadınım ben
hatta bir önceki gün aradılar bizim kullandığımız araba palio iki kişilik, sorun olur mu dediler
ben anlam verememiştim, gittiğimiz yerde iş yapacağımız kişiler olacaktı, onlara taksi tutarız zaten demiştim
sonra o olaydan yıllar sonra bu siteyi okuyunca anladım ki adam ile ön koltukta yan yana oturmam sıkıntı mı diye sormuşlar
iş için saatlerce yol gittik hatta ıssız bir yol üstü lokantasında durup balık yedik maviliklere karşı
işimizi bitirdik, hatta peynirciye uğrayıp peynir aldık (o şehrin peyniri meşhur) sonra bir biber vardı iş ile ilgili, ben hiç bilmiyorum onu demiştim, adam şirketin tarlasına gidip bana bir torba biber topladı sonra da beni otobüse bıraktı eve otobüs ile döndüm
bir de ben mi çokkk geniş ortamda çalışıyorum
yani şoför diye bir meslek var
iş yaptığım şirketlerin şoförleri ile her yere gittim
şehir şehir gezdim, sabahın köründe çıkıp gece geldiğimiz de oldu
gece çıkıp ertesi gece döndüğümüz de
ben çok mu safım ya
hayatımın hiçbir aşamasında ben bu şoför ile buralara nasıl giderim demedim
işin ilginci aynı işyerinde çalışan, evli, bekar, nişanlı, sevgilisi olan hiçbir kadın da demedi
ha bir de anı
birlikte çalıştığımız bir arkadaş ile Bursa dan Adana ya gittik dönüyoruz
neyse uçakla geldik oradan taksiye bindik ve deniz otobüsü ile Yalova ya geleceğiz, oradan da otobüs ile Bursa ya
biz tam feribot beklerken yanımdaki elemanın bir tanıdığı (eşinin akrabası) kız ile karşılaştık
neyse konuştuk tanıştık sohbet vs geldik
hatta o kızın kolilerine yardım etti feribottan inince ben bizim elemanın çantasını otobüse taşıdım vs vs
sonra aylar sonra kız ile bir yerde karşılaştık
hani dedi feribotta tanışmıştık ya ben o zaman ilk gördüğümde X abi ile sizden şüphelenmiştim, sonra çok utandım hiç alışık değilim bu durumlara demişti
oysa o elemanın eşi de hepimizi tanır ve konum olarak biz amiriz vs
ama oturuyoruz mesela, X ben tuvalete gidiyorum demiştim, kıza bu çok garip gelmiş vs
neyse bu hikayenin üstünden yaklaşık bir 15 yıl geçti
ben hala arabaya da binerim, birlikte çalıştığım adamlarla da şehir şehir giderim