C cnrrozdek Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Aralık 2024 11 0 1 30 Dün 18:49 Konu Sahibi Konu Sahibi cnrrozdek #1 Merhabalar hanımlar smear testim pozitif çıkmıştı parça aldılar patoloji sonucum bugün çıktı ama e nabız da göremiyorum sonucum düşer mi e nabıza?
Merhabalar hanımlar smear testim pozitif çıkmıştı parça aldılar patoloji sonucum bugün çıktı ama e nabız da göremiyorum sonucum düşer mi e nabıza?
A ankara0619 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 18 6 1 34 Bugün 10:41 Konu Sahibi Konu Sahibi cnrrozdek #2 cnrrozdek .!.: Merhabalar hanımlar smear testim pozitif çıkmıştı parça aldılar patoloji sonucum bugün çıktı ama e nabız da göremiyorum sonucum düşer mi e nabıza? Genişletmek için tıkla... E nabızda patoloji bilgilerim bölümü var orada görebilirsiniz biraz geç düşebiliyor devamlı kontrol edin isterseniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
cnrrozdek .!.: Merhabalar hanımlar smear testim pozitif çıkmıştı parça aldılar patoloji sonucum bugün çıktı ama e nabız da göremiyorum sonucum düşer mi e nabıza? Genişletmek için tıkla... E nabızda patoloji bilgilerim bölümü var orada görebilirsiniz biraz geç düşebiliyor devamlı kontrol edin isterseniz
C cnrrozdek Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Aralık 2024 11 0 1 30 Bugün 11:21 Konu Sahibi Konu Sahibi cnrrozdek #3 ankara0619 .!.: E nabızda patoloji bilgilerim bölümü var orada görebilirsiniz biraz geç düşebiliyor devamlı kontrol edin isterseniz Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ankara0619 .!.: E nabızda patoloji bilgilerim bölümü var orada görebilirsiniz biraz geç düşebiliyor devamlı kontrol edin isterseniz Genişletmek için tıkla...
C cnrrozdek Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Aralık 2024 11 0 1 30 Bugün 11:22 Konu Sahibi Konu Sahibi cnrrozdek #4 Aradım da hastaneyi siz göremezsiniz dedi sık sık kontrol ettim yok düşmemiş Olumlu oy 0 Olumsuz oy
A ankara0619 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 18 6 1 34 Bugün 11:54 Konu Sahibi Konu Sahibi cnrrozdek #5 cnrrozdek .!.: Aradım da hastaneyi siz göremezsiniz dedi sık sık kontrol ettim yok düşmemiş Genişletmek için tıkla... Direkt doktorunuza gitmiş demekki normalde çıkması gerekiyor aslında her hastanenin işleyişi farklı oluyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
cnrrozdek .!.: Aradım da hastaneyi siz göremezsiniz dedi sık sık kontrol ettim yok düşmemiş Genişletmek için tıkla... Direkt doktorunuza gitmiş demekki normalde çıkması gerekiyor aslında her hastanenin işleyişi farklı oluyor