• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü

Hayır maalesef kullanmadım daha bugün öğrendim amh değerimi soğan suyunu duydum sadece
Saf arı sütü, propolis için olumlu etki ettiğine dair çalışmalar var. Maxijuno, reprodo f veya inovitol gibi takviyeler de olumlu etki ediyormuş. Folik asit tabiki kullanılmalıymış ve d vitamini diye biliyorum ben.. sağlıklı beslenme doğal yaşam avokado ceviz 🥹

İnşallah🙏 ben de yarın kürtaj olucam ama simdiden arı sütü takviyeler vitaminler aldım. İnşallah bir an önce sağlıklı gebelik olur sağlıkla doğururuz 🥹
Oyyy çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı güzel ahlaklı çok da akıllı evlatlarımız olur 🤲 ben takviyelerden nedense çok korkuyorum hani bir yeri onarırırken bir yeri bozmayalım 😢 aslında en temel dikkat etmemiz gereken şeyler b,D vitaminleri ve folki asit diye düşünüyorum bunun yanında yeme alışkanlıkları da tabi .

Evet baktırdım sizden daha da düşüktü fakat ben sağlığım konusunda elimden ne geliyorsa yapacağım son raddede artık tüp bebek düşünebilirim en öncelik bedenimi gebelik için hazırlamayı düşünüyorum . Üzülmeyin 💐
Çok doğru düşünüyorsunuz benimde artık bir silkelenip kendime gelmem lazım önce tamamiyle gebeliğe hazır mıyım bunu bilmem gerekiyor

Saf arı sütü, propolis için olumlu etki ettiğine dair çalışmalar var. Maxijuno, reprodo f veya inovitol gibi takviyeler de olumlu etki ediyormuş. Folik asit tabiki kullanılmalıymış ve d vitamini diye biliyorum ben.. sağlıklı beslenme doğal yaşam avokado ceviz 🥹
Söylediklerinizden sadece folik asiti 1 ay kullandım diğerlerine de bakıcam teşekkür ederim ❤️

Çok doğru düşünüyorsunuz benimde artık bir silkelenip kendime gelmem lazım önce tamamiyle gebeliğe hazır mıyım bunu bilmem gerekiyor
Ben çok istiyordum ama değerlerm çok kötüymüş benim için bile iyi değil ki gebelik için iyi olsun 😢 biz kadınlarda analık iç güdüsü hep var ve bizler şimdiden bebeğimizin 9 ay boyunca barınacağı yeri en güzel şekilde hazırlamamız lazım nasıl doğum sonrasına hazırlanıyorsak şimdiden bebeğimizin konfor alanını düşünmemiz lazım aksi halde bu değerler bebeklerde gelişim konusunda sıkıntı yaratabiliyor ve inanın vitaminler sonrası kendimi çok da Mutlu ve sağlıklı hissetmeye başladım hep çocuk olur diye kullanmadım , kilo alırım dedim kullanmadım ne kadar cahil davranmışım.

Ben çok istiyordum ama değerlerm çok kötüymüş benim için bile iyi değil ki gebelik için iyi olsun 😢 biz kadınlarda analık iç güdüsü hep var ve bizler şimdiden bebeğimizin 9 ay boyunca barınacağı yeri en güzel şekilde hazırlamamız lazım nasıl doğum sonrasına hazırlanıyorsak şimdiden bebeğimizin konfor alanını düşünmemiz lazım aksi halde bu değerler bebeklerde gelişim konusunda sıkıntı yaratabiliyor ve inanın vitaminler sonrası kendimi çok da Mutlu ve sağlıklı hissetmeye başladım hep çocuk olur diye kullanmadım , kilo alırım dedim kullanmadım ne kadar cahil davranmışım.
Peki hangi doktora gidip hangi testleri yaptırmamı önerirsiniz

Evliliğim 1 yolu doldurmadan hsg çekerler mi
Amh 1 in altındaysa 1 yılı beklemeden tüp bebeğe geçiş yapabiliyorsunux tüm testleri devlet hastanesi ücretsiz yapabiliyor ve 3 hakkınız var devlette zaten hem ilaçtan hem tüp bebekten devlek destekli tedavi oluyorsunuz

Amh 1 in altındaysa 1 yılı beklemeden tüp bebeğe geçiş yapabiliyorsunux tüm testleri devlet hastanesi ücretsiz yapabiliyor ve 3 hakkınız var devlette zaten hem ilaçtan hem tüp bebekten devlek destekli tedavi oluyorsunuz
Benim amh 0.65 1.5 yıldır hiç gebe kalamadım aşırı sağlıklı beslenen sigara dahi kullanmayan biriyim hastaneye gittiğim de aşılama sana olmaz direkt tüp dendi ve şuan tüp bebek sürecindeyim
Ne durumdasınız peki nasıl ilerliyor süreç

2 yıldan sonra devlet destekliyor diye duymuştum ben sanki🤔

Ne durumdasınız peki nasıl ilerliyor süreç
Ya aslında 3 ay için de rutin kan testlerim rahim filmim çekildi ve genetik testim yapıldı bir de en son histereskopi yaptı doktor ama genetik test mi çıkmadı onu bekliyoruz rapor çıkacak devlet katkı payı veriyor daha makul fiyata yaptırmış olacağız inşallah

Amh düşüklüğünde erken menapoza girer miyim korkmaya başladım iyice yaşım 26 🥺🥺🥺
Tek amh birşey ifade etmiyor cnm FSH lh bunlarda önemli onlar düşükse mesela amh 0.60 civarı olanlar genelde 10 15 arası menopoz için deniliyor dediğim gibi diğer değerlerde değerlendiriliyor tek amh değil

Back