Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
acım kızlar acım baska birsey degil aylardır aksam altıdan sonra yemiyorum ekmek tatlı cikolata yok soframda makarnamı oda ne
Canım ben de nerdeyse 2 aydır öyle besleniyorumTatlının tadını unuttumSenin uzun zaman oldu galiba:26:
İki kilo birşey değil takilma o kadar.Vücudu sasirt ye biraz:)
2 hafta sonra şaşırtacaktım aslında acele ediyor
Bak bize bunu soylemeyecektin.Yiyerek zayifliyorum deseydin daha mutlu olacaktik
Aynen öyle
meraba kızlar :)

Hoşgeldin canım

Canım ben de nerdeyse 2 aydır öyle besleniyorumTatlının tadını unuttumSenin uzun zaman oldu galiba:26:

2 hafta sonra şaşırtacaktım aslında acele ediyor

Aynen öyle

Hoşgeldin canım

evet nevreste kurban bayramından sonra basladım neredeyse bir yıl olacak kurban yaklastı yine :) ben dogumdaki kiloları veremeden aman süt olsun diye tam bir hostayn gibi beslendim sonuc tartıda 80

evet nevreste kurban bayramından sonra basladım neredeyse bir yıl olacak kurban yaklastı yine :) ben dogumdaki kiloları veremeden aman süt olsun diye tam bir hostayn gibi beslendim sonuc tartıda 80

Bayağı olmuşÇok tebrik ediyorum canımAllah kolaylık versin umarım geri kalan kilonu hızlı bir şekilde verirsin

Ben de çok yapamıyorum ama çok hareketli bir yapım var
10-15 gün ara vermem lazım okul kapanınca sonra tekrar devam edeceğim aslında 2 değil 5-6 versem süper olur

ben engelliyim o yüzden hareketli yapı olamıyor :)
verirsin sen ama iradede var imkan da var sende hem fazla degil uzun sürmez yeni döneme süper baslarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…