Canım ben de nerdeyse 2 aydır öyle besleniyorumacım kızlar acım baska birsey degil aylardır aksam altıdan sonra yemiyorum ekmek tatlı cikolata yok soframda makarnamı oda ne
2 hafta sonra şaşırtacaktım aslında acele ediyorİki kilo birşey değil takilma o kadar.Vücudu sasirt ye biraz:)
Aynen öyleBak bize bunu soylemeyecektin.Yiyerek zayifliyorum deseydin daha mutlu olacaktik
meraba kızlar :)
Her telden konuşuyoruz canim:)))
oda iyimiş :)
bnde 20 günde 3 kilo verebildm anca
Canım ben de nerdeyse 2 aydır öyle besleniyorumTatlının tadını unuttum Senin uzun zaman oldu galiba:26:
2 hafta sonra şaşırtacaktım aslında acele ediyor
Aynen öyle
Hoşgeldin canım
Canım ben de nerdeyse 2 aydır öyle besleniyorumTatlının tadını unuttum Senin uzun zaman oldu galiba:26:
2 hafta sonra şaşırtacaktım aslında acele ediyor
Aynen öyle
Hoşgeldin canım
h.b cnm
saol ama vermm gerekn daha 9 kilom var
Var aslında.Yiyip spor yapmak:)))
evet nevreste kurban bayramından sonra basladım neredeyse bir yıl olacak kurban yaklastı yine :) ben dogumdaki kiloları veremeden aman süt olsun diye tam bir hostayn gibi beslendim sonuc tartıda 80
oda iyimiş :)
bnde 20 günde 3 kilo verebildm anca
Verirsin canımYeterki yemekten vazgeç
ben spor yapamıyorum yiyip oturuyorum icip oturuyorum :)
Bayağı olmuş Çok tebrik ediyorum canım Allah kolaylık versin umarım geri kalan kilonu hızlı bir şekilde verirsin
yemek yiyiyorum ama porsiyonlarımı azaltım sadece :)
ben spor yapamıyorum yiyip oturuyorum icip oturuyorum :)
Bence de gayet iyi.
Ben de çok yapamıyorum ama çok hareketli bir yapım var
10-15 gün ara vermem lazım okul kapanınca sonra tekrar devam edeceğim aslında 2 değil 5-6 versem süper olur
Buda iyi bir yöntem
ben engelliyim o yüzden hareketli yapı olamıyor :)
verirsin sen ama iradede var imkan da var sende hem fazla degil uzun sürmez yeni döneme süper baslarsın :)