Aynen çok güzel ikilileret ve patlıcan bir arada bayılırım
Teşekkür ederimEllerinize saglık ,kadayıflı muhallebiyi birde baklava yufkasıyla olanını deneyın baklava magnolya doye gecıyor . Tadı efsane
Teşekkür ederim canımElinize sağlık çok güzel görünüyor sofra başarılar diliyorum
Sağolasın canım benimOff hepside efsane görünuyorrr ne güzel olmuş ellerine sağlık
HE kizzz yaa buay bomba oylamalar geliyorSağolasın canım benimEfsane olmayan tarif bulamadım, herkes döktürmüş maşallah
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş.
Özellikle ana yemeği patlıcan kapamayı beğendim .
Hosuma gitti.
Esime bir gün yaparım bu yemeği.
Basarilar dilerim.
Eline sağlık
Sağolasın CanomEllerine sağlık canım. Hepsi harika görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Evet yumuşar ilk yaptıgımda borcamın altına serptım muhallebıyı koydum üzerine servis esnasında serptim . Zaten kadayıflıda yaparsam altına serpıyorum üzerine servis esnasında koyuyorumTeşekkür ederimDaha önce nette görmüştüm. Muhallebiyi koyunca yumuşar mı acaba diye düşünmüştüm. O şekilde de deneyeyim o zaman. Adı da havalıymış baklava magnolia Hatta sütlü tatlılar kategorisinde yasminsay arkadaşımızda yapmıştı muhallebiyekakao da ekleyip, tadı daha da katlanmıştır
Tatlı Tarifi - Soğuk Baklava Tadında Muhallebi - İçim Süt Sponsorluğunda
Malzemeler; 1 litre süt 1 bardak un 1 bardak tozşeker 3 kaşık kakao 2 paket çikolata 15 yaprak baklava yufkası 1 paket margarin 1 bardak çekilmiş fındık, fıstık ya da ceviz Hazırlanışı; 100 gr margarini eritelim ve yufka yapraklarını teker teker yağlayıp büzelim, tepsiye...www.kadinlarkulubu.com