Kebaplar Patlıcan Burger (Ablamın Sponsorluğunda)

ayy yemek harika gorunuyor, eminim tadi da super olmusturr !! Patlican la kiyma bir araya gelsin yeterr

Evet canım güzeldi tadı.Et giren her yemek güzel olur:)Sebze de güzel olunca tadından yenmez.Teşekkür ederim yorumuna.

Çok çok güzel görünüyor. Daha dün yaptım patlıcan yemeği, ama en kısa zamanda denemek istiyorum.

Ellerinize sağlık.

Çok çok güzel görünüyor. Daha dün yaptım patlıcan yemeği, ama en kısa zamanda denemek istiyorum.

Ellerinize sağlık.

Deneyin pişman olmazsınız.Teşekkür ederim yorum yaptığınız için de.

patlıcan ve patates uyumuna bayılıyorum. çok güzel görünüyor en yakın zamanda denicem canım eline sağlık

Aynısını yapmak olmaz, ben istemezdim yani kendime yapılmasını istemediğimi de size yapamam Doğru tariflerin içinde benimde en çok bu ilgimi çekti, yemeğimin adını 'konak kebabı' idi.. Olsun kısmet değilmiş, hem sizinki gayet güzel görünüyor. Favorim bu yemek bende önümüzdeki maçlara bakacağım artık

Patlıcan burger..İlk kez duymama rağmen o nasıl enfes görüntüdür Aslı'cım .
Eminim tadı da çok nefistir .İvedilikle denemekte fayda görüyorum.
Şimdiden 'ablanın sponsorluğunda' başarılar bol şans diliyorum

Bu arada ablan da hiç az değilmiş hani. yapanın -yaptıranın da ellerine sağlık.
Pür marifet bu aileyi gönülden kutluyorum.

patlıcan ve patates uyumuna bayılıyorum. çok güzel görünüyor en yakın zamanda denicem canım eline sağlık

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Baktım o tarife de.Onda patates yok.O da çok güzelmiş.Bir dahaki sefere erken davran bari:)Mutlaka katıl zevkli oluyor.

Mukaddes ablacığım beğenmene çok sevindim.

kokus burnuma geldi adram eline sağlık...kaşar nasılda yakışmış..ye beni diye bağırıyor resmen... yanına da cacık

Pilav da olsun yanında.Cacıkla çok iyi gider.Teşekkür ederim canım.

Adracım bnde yaptım çok güzel olmuştu yalnız köfteleri başta tavada Kızartma yı unuttum yinede çok güzel oldu birde son halini çekmeye unuttum:) işte resmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403088547215.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 155

Ellerine sağlık canım.Eminim çok güzel yapmışsındır son halinin resmi olmasa da.Beğenip denemene de çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…