ayy yemek harika gorunuyor, eminim tadi da super olmusturr !! Patlican la kiyma bir araya gelsin yeterr
Çok çok güzel görünüyor. Daha dün yaptım patlıcan yemeği, ama en kısa zamanda denemek istiyorum.
Ellerinize sağlık.
Siz de yapın.Belki sizinki daha güzel olur:)Bu tarif benim aylardır aklımdaydı.Yarışma olursa yaparım diye bir köşede duruyordu.Tarif araştırdım ama bunu geçen olmadı.Ben biraz da değiştirdim.Nette buna benzer yok bildiğim kadarıyla.Çok teşekkür ederim ayrıca.
patlıcan ve patates uyumuna bayılıyorum. çok güzel görünüyor en yakın zamanda denicem canım eline sağlık
Aynısını yapmak olmaz, ben istemezdim yani kendime yapılmasını istemediğimi de size yapamamDoğru tariflerin içinde benimde en çok bu ilgimi çekti, yemeğimin adını 'konak kebabı' idi.. Olsun kısmet değilmiş, hem sizinki gayet güzel görünüyor. Favorim bu yemek bende önümüzdeki maçlara bakacağım artık
Patlıcan burger..İlk kez duymama rağmen o nasıl enfes görüntüdür Aslı'cım .
Eminim tadı da çok nefistir .İvedilikle denemekte fayda görüyorum.
Şimdiden 'ablanın sponsorluğunda' başarılar bol şans diliyorum
Bu arada ablan da hiç az değilmiş hani.yapanın -yaptıranın da ellerine sağlık.
Pür marifet bu aileyi gönülden kutluyorum.
kokus burnuma geldi adram eline sağlık...kaşar nasılda yakışmış..ye beni diye bağırıyor resmen... yanına da cacık
Adracım bnde yaptım çok güzel olmuştu yalnız köfteleri başta tavada Kızartma yı unuttum yinede çok güzel oldu birde son halini çekmeye unuttum:) işte resmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ellerine sağlık canım.Eminim çok güzel yapmışsındır son halinin resmi olmasa da.Beğenip denemene de çok sevindim.
çok acıkmıştı evdeki yamyamlar
resim çekmeme fırsat olmadı
aynen öyle
payında var teşekkürler