Adraaaaa
Ben bunu patates kızartmalı değilde patates püreli yapıyorum nasıl lezzetli bişiiiiiiiiiii..
Vallahi Billahi çok beğendim
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu azım sulandı
Oyyy oyyyy
Adra'cım ellerine sağlık harika görünüyor
Yarışmada bol şans diliyorum
Katıldığın ve 5 'i tamamladığın için ayrıca teşekkür ediyorum
Patates pureli de çok güzel olur eminim egunal.Zaten patatesli bir yemeğin kötü olması mümkün değil.Tesekkur ediyorum güzel yorumuna canim.
Çok sevindim bu yoruma.
Nevos yoktun bugün.Sensiz kaldi buralar.Begenmene çok sevindim.Rica ederim ayrıca.Zevkle katildim.Yeter ki elektrik olsun.
Adra sabah sabah iştahımı açtınçok leziz görünüyor ellerine sağlık yarışmad bol şanlar
Bu tarifi denicem..Harika görünüyor ellerine sağlık canım
çok güzel görünüyor
çok lezzetli olur o yaaabaşarılar canım
başarılar arkadaşım lezzetli olduğuna şühpe yok
Adraaa çok beğendim yaa canım çektiiiibanada pişirr :) ellerine sağlık başarılar dilerim
inşallah canım bı sürpriz düşünüyorumÇok iştah acici dimi.Teşekkür ederim canim.
Denemek isteyecek kadar begenmene sevindim.Teşekkürler canim
Sağol eylül`cugum.Seni de görmek isteriz yarışmada.
Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için.
Yeniden mi pisireyim.Sen benden çok daha güzelini yaparsin diyip isin icinden siyrilayim bari. Çok sağol canim.
Adra ne yaptın senbayıldım sabah sabah görmek iyi olmasa da ellerine emeğine sağlık
sen daha uyu işte
inşallah canım bı sürpriz düşünüyorum
Adra ne yaptın senbayıldım sabah sabah görmek iyi olmasa da ellerine emeğine sağlık
Baskı yapma kızAdraya rakip olmak istemiyorum
Güzel olmuş mu?Teşekkür ederim canım.
Rakip istiyorum.Bana rakip olabilirsin.
Harika olmuş canım ekrana ekmek banasım geldicanım istedi hafta sonu yaparım belki patlıcanlı lezzetlere bayılırım rakip olamam yok yok senin Eylülün,Nevrestenin katıldığı yemek yarışmalarına niyeyse rakip olasım gelmiyor
Benim de ekmek banasım geliyor valla.Rejimdeyim ekmek bile banamadım o tabağa. Sen bizi katlarsın bence. Amaç eğlenmek.Vakit bulabilirsen sen de katıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?