Patlamama ramak kaldı artık!!!!yüzsüz kp sorunu

Antisosyalkelebek

Aman banane
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
1.063
1.073
83
Biraz uzun ama okuyun lütfen
Kızlar bende bi kayıpeder var avanaklığı yüzünden batmış eşim o zaman okulu bırakıp 5 6 sene borçlarını ödemiş halada b*kunu çekiyoruz afedersiniz. buraya kadar okey. Neyse evlendik yine herşeyi eşim yaptı. Borcumuz var herkeste olduğu gibi, şükür gelirimiz iyi sayılır bi şekilde geçiniyoz borç ödüyoz.. gelelim konuya bu kp halaa eşimin yakasından düşmüş değil. Sürekli bi al ver aralarında zararda olan eşim ama sürekli. Bugünde aramış iban veriyor buna 2 bin lira at diye emir verdi eşimde param yok dedi bağırmaya başladı neyse eşim kapattı. Daha öncesindende aldığı paraları eşim hep eksiye girip atıyordu babasına oda 3 5 yolluyodu. Yolluyor ama akı bkonu temizlemiyor afedersinizde. 3 yolluyor ki zaten borcu olduğu halde 5 istiyor. Eşime kes dedim bu ilişkisi gitsin başkasından alsın ne terbiyeszlik bu sen artık ayrı ailesin sorumluluklarımız var. Bugün ki olay beni çileden çıkardı artık. Birdaha olursa arar rezillik çıkarırım dedim. Dinsizin hakkından imamsız gelir misali..
Şimdi soruyorum siz napardınız????

Sinirlendiğimde gözüm bişeyi görmez bugünde baya ağır konuştum eşime. Sıra babasında hiç eyvallahım olmaz hele insan kullananlara...

Eşinizin itiraz etmesi lazım. Siz olay çıkarsanız da kötü olutsunuz sadece. Sorun da çözülmez.
Ediyor bugünde etti adam anlamıyor aşırı yüzsüz bi tip . Yüzsüzün arsızın kelime anlamı. Kötü olmak umrumda dahi değil valla zaten ayrı şehirlerdeyiz

Eşin hala al ver yapmaya devam etsin

Ayrıca böyle hakaret dolu konuşmanız doğru değil adam saydığınızdan daha beter de olsa üslubunuz hoş değil.

Oğlundan istiyor sizden istemiyor ki. Oğlu hayır diyemiyorsa kp bilenmeyin.

Valla farkındayım ama o kadar sıkıldım ki... zaten dünya borç var çalışıp ödüyoruz bi de buna tav oluyorum. Öyle bi adam ki oğlu düğün yapıcakken borcu varken başkalarına düşünüyor. Bugün ki istediği parada kendine değil arkadaşına vericekmiş o kadar çokkkk saçma sapan mesele var ki

Reactions: JES
Çocuğunu karısını zerre düşünmeyen başkaları için yaşayan bi tip. Çocuğu borç içindeyken kardeşinin oğlunu düşünen gidip ona borç harç para bulup veren biri evlensin diye... kendi çocuklarına gelincede yokk siz verin

Yahu kocanın kafasına laf girmiyor mu al karşına fırçala güzelce. Ne demek öyle her istediğinde ver gönder

Yahu kocanın kafasına laf girmiyor mu al karşına fırçala güzelce. Ne demek öyle her istediğinde ver gönder
Bugün aşırı sert konuştum valla kolay kolay sinirlenmem ben ama bu fazla bu sömürmeye giriyor. Oda farkında ama bana bugün babasından çekiniyor gibi geldi. Hayır yani dedim ne mecburiyetin var ne yararı olmuş sana

Reactions: JES
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…