Patlamak üzereyim!

Canım yeterkı 2 kısı calisin neden olmasın. Sabır bıraz bıde 11 aymıs ınan zaman hızlı gecıyo ee yeni yıl maaslara zamda gelıyo. Sen güzel plan yap. Altınlarını da carçur etmemısaın olur ınsallah

O kırılmasın,bu bozulmasın derseniz siz üzülürsünüz böyle.
Kendi malınızı ne kullanabiliyorsunuz,
ne satabiliyorsunuz.
Ne var bu kadar çekinecek?
'Sattık arabayı,alan kişiye teslım edeceğiz',bitti.

20'li yaslardaysaniz çocuk durumunu borçlar bitene kadar erteleyin..Bittikten sonra da En az 1 yıl maddi anlamda kafa dinleyin. .
Yoksa ruhen çok daralirsiniz.

Bugün alacağım zaten konuştum az önce.
Araba onlarda kaldığı sürece hasta olcam yoksa

Araba konusunda çok çok haklısınız alın, satın tabiki,ama ben şunu anlamadım, çok borcumuz var diyorsunuz, eşinizle ilişkinize yansıyormuş, psikolojik olarak da kötü etkiliyor anladığım kadarıyla, neden takıları elden çıkarmıyorsunuz? Yani evlendikten sonra borçlarımız olduğu için tüm takıları elden çıkardık, 4 senedir de kirada oturuyoruz, ama en azından kafamız rahat, kredi kartı vs dışında borcumuz yok, tamamev alamıyoruz ama banane. Çocuk isterken yapamayacaksam, daha düzgün şartlarda yaşayamayacaksam kenarda ev param olsa, takım olsa ne olacak ki ben huzursuz olduktan sonra.Tabiki siz bilirsiniz ama kenarda param, takım varken bu genç yaşta birikim olsun, ev olsun diye bu kadar kendimi kasmak, zor durumda kalmak bilemedim.

Elimizde toplu para altın varken ev sahibi olalım dedik bizde o yüzden. Borç nasılsa her zaman var ve ödeniyor bi şekilde ama toplu para zor toparlanır bir daha diye bozmadık altınları. Ayrıca altinlari bozup borçları kapatsam belki arabamı hiç alamam biraz da o yüzden tutuyorum elde

Tamam canım da böyle de söylemem işte.
Sen ona de ki arabaya alıcı çıktı. Satacağız, çok borcumuz var de.
Sonra da arabayı göremeyecekleri bir yere çek lütfen.

Eşiminde arabası var 2 araba olunca başlıyorlar sataşmaya.
Görgüsüz vs deniyor hep onları duymamak için gidip veriyorum
Yahu siz hayatta milletin ne dediğine bakarsanız hiçbir şey yapamazsınız. Ne kadar eziksiniz gidin alın arabanızı vermezseniz hukuki yollara başvuracağım deyin ve vermezlerse hukuki yollara başvurun. Araba sizin üzerinize anneniz kırılmasın diye bu kadar sinir stres sahibi olmaya değer mi. Kendi kendinizi hasta edeceksiniz resmen

Açık açık söyledim şuan tepki yok :) arabayı alıp kaçacağım
Ahaha. Bende babama boşanınca bir para vermiştim. İstememe gerek kalmadan ben vericem dedi. Bende tabi ki vereceksin dedim çeyiz alıcam sanıyor ama almayacağım.
Bu arada lütfen hemen borç yapma. Biraz gezin , tozun harcayın. Dışarıda yemek yiyemeyeceksem , istediğimi alamayacaksam neden çalışayım ?

Ezik derken ?

Kölelik işte benim yaptığım kendimi öyle görüyorum kaj :) yok arabayı da aldım zaten çok kısa sürede satılırsa bundan sonra kendime çalışcam inşallah

Kölelik işte benim yaptığım kendimi öyle görüyorum kaj :) yok arabayı da aldım zaten çok kısa sürede satılırsa bundan sonra kendime çalışcam inşallah
Çok muhteşem halt ediyorsun.
Daha yeni evlisin dur bir hayatın tadını çıkart .
Ne bu hemen ev derdi ? Alırsınız inşallah. Çok yıpratma kendini. İnan olsun değmez.

Pazar günü araba pazarına gidecek bana dua edin nolur satılsın araba
Sigaraya başladım bu dertler yüzünden, kendimi affedemiyorum

Cebinizde on tl bile kalmiyorken sigara saçınıza harciyacaginiz miktardaki daha lüks.

Madem yeni başladınız onu bırakın.

50 bini söylemeyin bile, babanız batmış ve destek olmuşsunuz.

Arabayı satmak çözÜm diyorsanız satın , yapacak bir şey yok. Bir söyler iki söylerler unuturlar.

Ne borcu ki bu kadar ödüyorsunuz ?

Genclere çok kızıyorum. Elde avuçta yokken düğünü evi dolduruyorlar ve sonra borç ödeyip duruyorlar.

Cüzi miktarlarda evlenip yavaş yavaş alınabilir eşyalar, düğün yerine nikah yapılabilir.

ailenin düşünmesi gerektiği yerde sürekli sen düşünüyorsun yazık oluyor evliliğinin tadını çıkaramıyorsun arabayı al sat ne ayıbı ne başka bir şeyi kendileri düşünsün asıl kendi yaptıkları ayıp.

E o zaman diyecektin ki yardım istemiyorum babacım 50bin tl yi ver yeter ağlayarak olmaz bu işler arabanı al sat borcuda iste bakalım sesleri çıkacak mı daha ailende olsa ezdirme kendini kocan bu durumda olsa ona ne kadar kızar söylenirdin kim bilir

Son düzenleme:
Çok muhteşem halt ediyorsun.
Daha yeni evlisin dur bir hayatın tadını çıkart .
Ne bu hemen ev derdi ? Alırsınız inşallah. Çok yıpratma kendini. İnan olsun değmez.

Bir yandan öyle diyorum bir yandan ölüp gitcez ne gerek var diyorum inan çok kararsızım. Sıkıştım kaldım arada herkes ev alın diyor. Alıp başımı gidicem buralardan

Bir yandan öyle diyorum bir yandan ölüp gitcez ne gerek var diyorum inan çok kararsızım. Sıkıştım kaldım arada herkes ev alın diyor. Alıp başımı gidicem buralardan
Herkes her şeyi söylüyor.
Emin ol bir yandan da sana ay hale bak yaşamıyor resmen diyorlardır.
Kimin ne dediğinden sanane ? Kimse senin yaşadığın zorlukları yaşamıyor.
Bak bu şekil devam edersen eşin de sen de stresten sürekli didişmeye başlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…