Patlamak üzereyim!

Çok doğru dedin
İlk fırsatta yapacağım ve ailemle de mesafe koydum zaten en başından beri çünkü işin içinden çıkamadıkça kendim yıpranmaya başladım.

Ev almak isteseniz yıllarca ödeyeceksiniz muhtemelen. Değer mi cidden eviniz olacak diye en guzel yillarinizi borç harç içinde geçirmeye? Ev alınca ne oluyor ki ben anlamıyorum

Paramızı ortada harcamak istemiyoruz diye ev almak istiyoruz.
Su an ev almak cok mantıklı değil. Ucuza giden iyi bir ev yok ise. Bankaya koyun hem iyi hissettirin. Mesela her ay belli Bi plan olsun. 2000 bankaya gibi. Vadede olsun para üzerine para eklenebilen vadeler var. Beni duyan da muhasebeci sanır =) canınızı sıkmayın siz

Kendim muhasebeciyim de ne oluyorsa, kendi söküğümü dikemedim
Benimkisi farklı bir borç oldu da neyse artık.
Altına yatırım yapmak sanki daha mantıklı geliyor ama hala net fikrim yok bakalım araba satılsın ona göre karar vereceğiz
Teşekkürler

Olur olur o da olur yani amac para arada kaynamasın Die dedim ben =) =) kelin ilacı olsa misali bende cok ii durumda sayılmam muhasebeci olmanıza da güldüm, denk geldi =) =) rica ederim.

Olur olur o da olur yani amac para arada kaynamasın Die dedim ben =) =) kelin ilacı olsa misali bende cok ii durumda sayılmam muhasebeci olmanıza da güldüm, denk geldi =) =) rica ederim.

Rabbim yardımcımız olsun hayat zor olunca bizde böyle oluyoruz :)

konuşacaksınız hergün sıkıntılıyım şöyle borç var böyle borç var hastaneye gittk şu masraf çıktı diyin ağlamayana emzik yokk derdini anlat annen arsız arsız alıyor sende arsız arsız borcum çok yardım edin diyin ,ne aileler varya hayret bizim anne babamız taşı sıkar suyunu bize verir o minnak halleriyle ,başkaları çocuklarını sömürüyor hiç yaşamadıgım bir durum.ama arabayı satıyorum borcum var diyiin hatta arabayı almayın artık yoksa 50 bin borcumu geri isterim diyinkonuş hergün şikayet et hayatını

araban pahali bi araba miydi? seni cok rahatlatacak mi sattiginda?
acikcasi evlenirken annemlere 'arabam sizde kalabilir ben yenisini alirim' demisligim var, cok kizdi annem babam. ihtiyaclari yoktu, o sebeble sormamistim, anneminde babaminda ayri arabalari vardi. ama daha cok nebilim musade istedim galiba onlarin evinde yasarken calisip kazandim kac sene sonucta.

ayrica babana 50.000 borc vermissin, evde yasarken ufak tefek yardimlarin dokundu mu? bunlarin hepsi bence onemli.
kendime baktigimda mesela; mutfak aldik anneme bayagi luks ve guzel, guzel bi kismi odedim. bahce yaptirdik, yardim ettim. cikan arasira masraflari ustlendim bozulan kirilan esyalar almak gibi. bazi buyuk faturalari babamdan alip oderdim. ufak tefek arada yardimlarim zaten olurdu anneme, haftalik alisverislere filan. ama maasimin buyuk kisimlarini hep kendime biriktirebildim. evde yasayan ve fulltime calisan genclerin bukadarcik yardimi bana gore olmali.
senin yardimin olmadi mi, o yuzden mi baban annen arabani vermek istemiyor?

bence araba satıldı deyip göremeyecekleri bir yere park edip aracı ailenizden saklayın...aile bile olsa sizleri dünya malı için bu kadar sıkıntıya sokma hakları yok

O para bana geri gelmez, gelirse de belki ev falan alınca yüklü bir borca girersem ancak öyle gelir (oda bir ihtimal)
Bende ilerde anne olunca çocuğuma böyle davranamam ama bizimkiler bana acımadı işte

Hayır tabikide.
Kendimi bildim bileli çalıştım hep yardım ettim.
Yeri geldi kira yatırdım, yeri geldi market alışverişlerini yaptım.
Hatta annemin çamaşır makinesi bozulmuştu, gittim onu aldım ödedim.
Bu tarz gibi bir çok şeye yardımcı oldum ( borçlu kalmadım)
Ben arabayı onlara lazım olacak diye bir kaç günlüğüne bırakmak istemiştim ama sonrasında alırken sorun oldu hep.
Yardımcı olmadım değil ama benim yaptığımı onlar bana yapmadı.

bence araba satıldı deyip göremeyecekleri bir yere park edip aracı ailenizden saklayın...aile bile olsa sizleri dünya malı için bu kadar sıkıntıya sokma hakları yok

Dün alırken satılacak artık dedim; babam da al götür sizin evde dursun dedi.
Bu saatten sonra satılmasını istiyorum.
Araba satılınca sorun çözülecek.

Bu arada arabamın değeri 55.000

Pazar günü araba pazarına gidecek bana dua edin nolur satılsın araba
Sigaraya başladım bu dertler yüzünden, kendimi affedemiyorum
Araba satılmasa da satıldı deyin. Geri asla vermeyin.
Birde neden bu kadar kredi borç. Yazık değil mi en güzel yıllarınız borçla geçiyor. Evlenince her şey dört dörtlük olmak zorunda değil ki.

Araba satılmasa da satıldı deyin. Geri adla vermeyin.
Birde neden bu kadar kredi borç. Yazık değil mi en güzel yıllarınız borçla geçiyor. Evlenince her şey dört dörtlük olmak zorunda değil ki.

Daha öncede yazdım.
Söylenilen sözler tutulmadı, her şey eşimle bana kaldı.
Bende elimdeki toplu parayı babama verdiğim için param kalmayınca kredi çekmek zorunda kaldım.
Düğün borcu, kyk borcum, kredi kartı borçlarımız var eşimle.
4 4 lük düzmedim evi elde para olmayınca malesef böyle oldu

Çok zor anlıyorum sıkıntınızı. Bir an önce arabayı satıp kapatın borçlarınızı, en azından sizin işinize yarar araba parası, diğer türlü aileniz sürecek arabanın sefasını.
Sağlığınız gençliğiniz yerindeyken en az bir iki yıl borçsuz evliliğin tadını çıkarın derim. Ev içinde hemen borca girerseniz nefes almadan tekrar dalmış olacaksaksınız.

İleriyi şuan düşünmek bile istemiyorum o kadar yorgunum
Evet, arabayı satınca yüksek ihtimal kartları kapatacağım.
En azından elimde nakit para kalması için.
Kendimi hiç yeni evli gibi hissedemedim

İleriyi şuan düşünmek bile istemiyorum o kadar yorgunum
Evet, arabayı satınca yüksek ihtimal kartları kapatacağım.
En azından elimde nakit para kalması için.
Kendimi hiç yeni evli gibi hissedemedim
Bu kadar canınızı sıkmayın. Sağlığınız yerinde bu büyük bir nimet. Gerisi hallolur. Evililik ömür boyu, sürersiniz sefasını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…