Patavatsız kuzenime karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim?

Panda seninde küçük bebeğin var. Ne zorluklar yaşıyoruz biliyorsun. Ben bu kuzenin pek çok laf sokmasını sineye çektim ama bu sefer benim bam telime bastı. Salı günü gerçekten kendimi zor tuttum ağlamamak için. Neyse bugün o kendiliğinden sonsuza kadar benim hayatımdan çıktı
Yeğenine maşAllah diyorum esila. Zorlu bir başlangıç olmuş ama güzel devam etmiş. Darısı benim kızların başına.

Bildigim icin sinirlendim :) hele sende iki tane var, Allah bağışlasın. Bu arada emme mevzusuna kesinlikle kafayi takma. Her kadinin bünyesi ayri her bebegin talepleri farkli. Sütün olsa bile emmeyebilirdi. Bunlar cok normal seyler. Keske bu isin bir standarti olsa, üzülmeden, yorulmadan buyutebilsek ama oyle olmuyor.
Sonradan gordum guncellemeyi. Cok isabetli olmuş. Seni uzen herkesten uzak dur

Ben iyi niyet göremedim kuzeninizde ya empatinin e ' sini bilmiyor ya da özellikle sizi üzmek için yapıyor. Umarım sizi barıştırmaya çalışmazlar bu şahsın sizin iyiliğinizi istediğine dair çok ciddi şüphelerim var. Umarım binbir emekle büyütmeye çalıştıgımız evlatlarımızın kalbi kuzeninizin gibi nasır bağlamaz. Çok acı birşey bu teyzenize üzüldüm.

Ah şu akbabadan bozma akraba leşleri yokmuuu...Yani emzirmemek kendi tercihinizde olabilirdi.Bu siz ve bebeginizden başka kimi ilgilendirir??Zaten o dönemde herşey yeterince zor değilmiş gibi birde milletin sözde üzüntüyle karışık acıma ve aptalca yorumlarına maruz kalıyoruz.Herşeye rağmen anne olmak çok keyifliBoşverin şunlara cevap vermeyin gitsin

Bi guzellik yapta sen emzir deseydin
Bu tur patavatsiz insanlarla patavatsizca konusunca uzaklasiyolar
Ciddiyetini korudun surece daha cok atak yapiyolar
Bendede var o kuzen

Amin cümlemizin erken yaşta evlendi kuzenim. Yanlarında çalışan işci ile. Hayatı boyunca kilo problemi oldu. Eşi de onu alenen aldatıp, bunu başkalarına anlatmakta sakınca görmüyor. Sanırım bunlar onun özgüvenini düşürdü. O yüzden etrafındaki herkese karşı bu kadar negatif.
Anne olmak delilik hali. Hayatımda fiziken bu kadar yorulduğum bir dönemi hatırlamıyorum. Kızı uyutuyorum. Bu seferde uyansın seveyim diye bekliyorum Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. Böyle kalbi nasır tutmuş insanlardan da korusun 4 gündür kafam çok rahat. Anneliğimi, evlatlığımı, eşliğimi… tenkit eden biri yok. Keşke uzun süre önce ben silseydim onu her yerden. Neyse zararın neresinden dönersek kardır.

Kesinlikle en iyisini yapmışsınız.Zarar veren insanlara yer yok hayatımızda

Terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…