- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
ellerine sağlık çok güzel görünüyor...şimdi tekrar edeyorum doğru anlamışmıyım bakalımmm....yufkayı yaydıktan sonra yoğurt ve soda karışımını her yere sürüyoruz fırça yardımı ile tekrardan üstüne bir yufka daha onuda ayni işlemi tekrarlıyoruz ve sekiz eşit parçaya bçldükten sonra iç malzemesini koyuyoruz ve rula halinde sarıyoruz...yani her dilim iki kat yufkadan oluyor doğru mu?..peki aklıma takılan şu yada ben atladı okurken bilmiyorum yağ yok mu?..
ellerine sağlık güzel bi tarif denemek lazım
patatesli böreğe bayılırım bende...ellerine sağlık cnmm
bende yufka aldım ne yapsam diye düşünüyordumbunu yapam buryada koyarım resmini :smiley-cool:
ayy yap hayatım gerçektende çok kolay ve lezzetli ... sıkışık dizme olurmu rahat rahat kabarsın ve börekler birbirine yapışmasın... bekliyorum resmini pişince...cokacimcoook ...
delikafadulden harika oldu valla tadı süper şiştiler kocaman oldu delikafadulden saol hurremcim :sm_cool:
;nix;5828272 .!.:ellerine sağlık hürroş...bu haftaki börek menüm doldu peynirli börek yapmıştım...haftada 1 kereden azla hamur işi yapmak istemıyorum... inşallah haftaya yapar resmini eklerim...
Alev kurstan geldim, karnım aç ve evde yemek yok bu yaptığın allahtan revamı canım çekti yaw
ellerine sağlık
Emeklerine sağlık canım, bende kıymalı yaparım bunu için yağlı olduğu için bişey sürmem ama dışına bende soda kullanıyorum, çok güzel kabartıyor yufkayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?