- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
bende yapıyorum sodalı börek fakat biraz daha farklısını ama gerçekten çok lezzetli oluyor ellerine sağlık
teşekkürler tatlım.. soda gerçektende fark katıyor böreğe....a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yapıyorum sodalı börek fakat biraz daha farklısını ama gerçekten çok lezzetli oluyor ellerine sağlık
cokacimcoookofff offfffff nasilda canim cekdi ya harikasin tatlim ellerine emegine saglik dökdürmüssün yine masallah ellerin dert görmesincokacimcoook
mutlaka denicem insallaha.s.
eline koluna saglik canim benima.s.
ellerine sağlık benim karnımda acıkmıştı tam sırasını buldum bakacak :)))
neden yufkam yok evde ya, şimdi kalkıp yapabilirdim, yarın yapmayı düşünüyorum acilen, süper görünüyor.
canim ellerine saglik super gorunuyor
alevim döktürmüşün yine neden acaba şaşırmıyorum artık sana
harika görünüyor yav ben bunu farklı sossuz yapıyorum patatesle tarifi öyle almıştım kuru oluyodu bide böyle yapayım çift kaşarlı tostum benim cokacimcoook
cemreee len ne güsell olmuş kıss o börekler seninde eline sağlık balım görüntüde 10 nomero haaa:jeyyar:
üf ablam ellerine sağlık harika gözüküyorcokacimcoook
bende bu böreğin değişik bir versiyonunu yapıyorum ama soda koymuyorum içine bir dahaki sefere böyle deneyim teşekkürler paylaşımın içinŞeniz
bişi diil ablam benim... sodayla süper oluyor.. puf puf.. ama tepsiye seyrek diz... yapışıyorlar.... kabardıkları için....ama tadı mütiş...hihoyyyt
tamam ablacığım seyrek dizerimŞeniz bu arada benimde bir sodalı börek tarifim var ve oda süper oluyor onada bakmanı tavsiye ederim
iki sefer yaptım arkdaşlar da geldi onlarada verdim tarifi :)))
bayılırım patatesli böreğe
ellerine sağlık güzel arkadaşım benimm Şeniz