Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişik bi rulo pogaça canoEllerine sağlık canm başarılar dilerim
Poğaça harika duruyor farkli geldi
Sosyaliimm aşkımmm teşekkürr ederiimmm ❤Canımcim yaa perdeye mi bakayım runnera mı şaşırdım çok güzel ikiside masanda gusel gözüküyor jocanim, bu masalar istahimizi kabartacak anlaşılan ellerine sağlık başarılar dilerim canım
Şahane olmuş canım, ilk defa yaptin ama çok iyi olmuş, demek içinde var zevkini sevdim, nazar değmesin perdeyeSosyaliimm aşkımmm teşekkürr ederiimmm ❤
Nereye bakarsan bakk senin olsun
Hayata renk katalım canımm ❤Eline saglik kekin cok hos gorunuyor sofra da renkli renkli cok begendim :)
Evett içimde vardı çok severek hazırladımŞahane olmuş canım, ilk defa yaptin ama çok iyi olmuş, demek içinde var zevkini sevdim, nazar değmesin perdeye
Ilk heyecan beybim çok normal, ben kaçakçıya katiliyorum hâlâ heyecan yaparimEvett içimde vardı çok severek hazırladım
Ve çokta çok heyecanlıydımm inanamazsın
Sosyalimm
Kubişiimmmmmm teşekkür ederimm beraber olsunnnn❤❤❤❤❤Kızzz neler yapmışsın öyle ellerine sağlık harika görünüyor başarılar dilerim
Evett ama bu ilk yapmama rağmen çok başka bi heyecan oldu hadi hayırlısı olsun ❤❤Ilk heyecan beybim çok normal, ben kaçakçıya katiliyorum hâlâ heyecan yaparim
Aynen kuzu hayırlısı olsun inşKubişiimmmmmm teşekkür ederimm beraber olsunnnn❤❤❤❤❤
Evett ama bu ilk yapmama rağmen çok başka bi heyecan oldu hadi hayırlısı olsun ❤❤
Aynen kuzu hayırlısı olsun inş
Harika olmuş efsaneler poğaca gerçekten ilk kez gördüm deneyeceğim bol şans kankaMerhaba kızlarrrr ben geldiimmmmm ve ilkkez bu yarışmaya katılıyorum herkes için de hayırlısı olsun❤❤ şimdi başlayalımm bakalımm
PATATESLI RULO POĞAÇA
-------------------------------------------
Malzemeler;
• 125 gr tereyağı veya margarin
• 1 küçük çay bardağı sıvı yağ
• 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına )
• 3 yemek kaşığı yoğurt
• 2 yemek kaşığı nişasta
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1 paket kabartma tozu
• 1 çay kaşığı limon suyu
• Aldığı kadar un
Harcı İçin;
• 4 adet haşlanmış orta boy patates
• 1 adet küp doğranmış kırmızı biber
• 1 adet küp doğranmış yeşil biber
• 4 dal ince kıyılmış maydanoz
• 3 dal dereotu
• 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
• Yeteri kadar tuz
• Pul biber
• Karabiber
Kenar Kısmına
------------------------
• Ayırdığımız yumurtanın beyazı
• Kavrulmuş susam
Hazırlanışı
Önce bütün malzemeleri hazırlayıp patatesle beraber karıştıralımm ezelimEki Görüntüle 2884314
Ic harcını hazırlamayı bitirip soğumaya bırakıyoruz
Eki Görüntüle 2884318
hamurunu da bu şekilde devam ediyoruz iyicene yoğurduktan sonra
Eki Görüntüle 2884324
20 dk dinlenmeye bırakıyoruz ve önce streçi serip üstüne hamurunu iyice açıyoruz gezdiriyoruz patatesleri koyup streçle beraber kapatıyoruz
Kapatıktan sonra derin dondurucuya 2 saat bekletiyoruz
Eki Görüntüle 2884331
Dondurucudan çıkarıp dilim dilim kesiyoruz
Eki Görüntüle 2884349
Kestirdikten sonra yumurta akıyla kavrulmuş susamla kenarlarına batırıyoruz
Eki Görüntüle 2884357
Ve sonuç ef sa neee
Eki Görüntüle 2884368 Eki Görüntüle 2884372 Eki Görüntüle 2884374 Eki Görüntüle 2884376
DAMLA ÇİKOLATALI KEK
------------------------------
Malzemeler
• 3 adet yumurta
• 1, 5 su bardağı toz şeker
• 1 su bardağı yoğurt
• Yarım su bardağı sıvı yağ
• 2, 5 su bardağı un
• 1 paket kabartma tozu
• 1 paket vanilya
• 5 yemek kaşığı damla çikolata
Hazırlanışı
------------------
Eki Görüntüle 2884380
Eki Görüntüle 2884382
Eki Görüntüle 2884383
Eki Görüntüle 2884384
Eki Görüntüle 2884385
Veeeeeeee 5 çayımızda hazırrr ❤❤❤❤
Eki Görüntüle 2884391
Eki Görüntüle 2884390
Eki Görüntüle 2884389
Eki Görüntüle 2884388
Eki Görüntüle 2884387
Kankiiiimmmm dene ilkkez yapmama rağmen çok güzel oldu hem poğaçayı ilkkez yaptım hemde yarışmaya ilkkez katıldım aynı olsunHarika olmuş efsaneler poğaca gerçekten ilk kez gördüm deneyeceğim bol şans kanka
Görsel olarak baya iyi eminiö lezzeti de iyidir deneyeceğim mutlakaKankiiiimmmm dene ilkkez yapmama rağmen çok güzel oldu hem poğaçayı ilkkez yaptım hemde yarışmaya ilkkez katıldım aynı olsun
Teşekkür ederiim balım ❤
Görsel olarak baya iyi eminiö lezzeti de iyidir deneyeceğim mutlaka
Teşekkür ederiim canimm ❤Ellerinize sağlık,yarışmada bol şanslar
Filizz cim teşekkür ederiim ❤Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum