- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.631
- 30
Ne yalan söyliyim bugün yaptım hepsini herkes anında oturduu heyecandan neye uğrayacağıma şaşırdımOlur, benim kek bitti zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yalan söyliyim bugün yaptım hepsini herkes anında oturduu heyecandan neye uğrayacağıma şaşırdımOlur, benim kek bitti zaten
İlk olmasına rağmen çok iyiYaparımmm sunum için çok düşündüm
Yandık.İlk olmasına rağmen çok iyi
Teşekkür ederim nevroşummİlk olmasına rağmen çok iyi
Size dişli rakip buldum hadi yine iyisinizYandık.
Değill dimi hiçbirsey kalmadı 2 dilimden var kekBu sofrayı görüp de durmak mümkün mü
Evetttt yinede kalmışş koş koş gelllSilip süpürmüşler baksana 2 dilim kek de bana kalmış
Teşekkür ederiimm canimm ❤Ellerine emeğine sağlık canım. Çok güzel görünüyor yarışmada başarılar dilerim
Evet çekmemiş ve kek bitmişKolaj yapacağız artıkNevreste ikili sunumu yok
Canım o heyecandan oldu ilk atmama rağmen çok heyecanlandım hryecandan unuttum onları çekmeyi öyle çok kötü olduNevreste ikili sunumu yok
Tekli sunum konulsa iyi olurdu ama yer kaplar. Çogumuz unutuyoruzEvet çekmemiş ve kek bitmişKolaj yapacağız artık
Oluyor canım. Bende 2 li sunum düzgün çekmemişimCanım o heyecandan oldu ilk atmama rağmen çok heyecanlandım hryecandan unuttum onları çekmeyi öyle çok kötü oldu
Hiç yoktu çünkü...Size dişli rakip buldum hadi yine iyisiniz
OooooYeri tutturabilirsem geliyom dur
CanımmTekli sunum konulsa iyi olurdu ama yer kaplar. Çogumuz unutuyoruz
Oluyor canım. Bende 2 li sunum düzgün çekmemişim
Bakarız artıkTekli sunum konulsa iyi olurdu ama yer kaplar. Çogumuz unutuyoruz
Oluyor canım. Bende 2 li sunum düzgün çekmemişim