Börekler Patatesli Rulo Börek - Tamköy Yufka Sponsorluğunda

Nane Limon Kabugu

Nane limon kokusu
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Aralık 2021
12.552
42.686
34
Malzemeler 3 adet yufka 5 adet haşlanmış patates 1 su bardağı sulu yoğurt 1su bardağı sıvı yağ patatesi isteğe bağlı baharatla tatlandırabilirsiniz...sosu için yumurta yoğurt ve sıvı yağı bir kapta çırpıyoruz yufkaları serip her kata sos sürüyoruzpatatesli harcı üzerine yayıyoruz ve çok sıkı olmadan rulo şeklinde sarıyoruz Bir parmak kalınlığında kesip tepsiye yerlestiriyoruz artan sosu üzerine sürüp 180⁰de 30 dk pişiriyoruz çok pratik ve lezzetli sunum zamanı

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaa harika olmuş

Neyse ki az önce fırından çıkardığım poğaçalarım var, yoksa bu görsel şölen karşısında uyuyamazdım
En sevdiğim şey patatesli börek şu hayatta
Çok nefis görünüyor, benim oyumun ilk üçün ikisi bu böreğe

Daha havaları yapmadım. Ben de istiyorum eline sağlık canım harika görünüyor

Seni tanıdım tanıyalı boşuna zevkli kadın demiyorum

Yaaaa çok lezzetli gözüküyor ya senin sunumunu sevsinler canım benim çok güzel olmuş, cok lezzetli olduğu taa buralardan belli ben çok sevdim, eline sağlık kuzum başarılar dilerim
Yardımların sayesinde çok teşekkür ederim boşuna demiyorum kk kanatsız meleği diye

Çokta severim yavvv muhteşem olmuş

Seni tanıdım tanıyalı boşuna zevkli kadın demiyorum
Sen benim komşum olacak harika bir insanmışsın ama denk gelemedim. Bu börekten mutlaka yapacağım ve sana fotosunu da atacağım. Çünkü nefis görünüyor. Sabah uyandım aklımda patatesli börekle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…