- 1 Aralık 2021
- 11.933
- 39.892
- 34
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
Böreğin hangisi ne hayır denilebilir ki zatenKıymalıyı severim ama patatesliyede hayır demem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böreğin hangisi ne hayır denilebilir ki zatenKıymalıyı severim ama patatesliyede hayır demem
Bir gün belki hayatta olmaz diye birşey yok yaptığın zaman atarsın foto zaten incecik biri olarak afiyetle yersinSen benim komşum olacak harika bir insanmışsın ama denk gelemedim. Bu börekten mutlaka yapacağım ve sana fotosunu da atacağım. Çünkü nefis görünüyor. Sabah uyandım aklımda patatesli börekle:)))
Teşekkür ederim canımÇokta severim yavvv muhteşem olmuş
bir süre rahatım eş kişisi antalya ya gitti iş için hiç de sevmem sıcağı diyerek inanmış gibi yaptım bende bilmediği şey okul kapansın bitmediyse işi bende gideceğim yanınaHaklısın kuzu yogunsun,iyi yapıyorsun
Ooo inş gidersin canımbir süre rahatım eş kişisi antalya ya gitti iş için hiç de sevmem sıcağı diyerek inanmış gibi yaptım bende bilmediği şey okul kapansın bitmediyse işi bende gideceğim yanına
Önceden sık sık giderdim gittiği yere bıraktım son yillOoo inş gidersin canım
Çok teşekkür ederimPatatesli borege bayılırım valla ellerine sağlık canım enfes olmuş
Teşekkür ederim canımPatates ben ellerine sağlık canım, çıtır çıtır negzel yenirdi şimdi yarismada bol şanslar
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Buzluğa da atabilirsin taze yapmış gibi oluyor çıkarıp pişirinceSağanak yağmura rağmen gidip bütün malzemeleri aldım. Şimdi bu börekten nihayet yapabilirim
teşekkür ederim gerçekten bereketli oldu buzluğa da koymuştum çıkarınca taze yapmış gibi oluyorEllerine sağlık canım Nefis bir börek olmuş. Çok da bereketlidir. Ramazan' da çok yapmıştım. Yarışmada başarılar dilerim.
Pişirip atıyoruz di mi buzluğa?Buzluğa da atabilirsin taze yapmış gibi oluyor çıkarıp pişirince
Yok pişmeden ister rulo sarılı ister dilimlenmiş halde ani bir misafirde diz tepsiye at fırına cay olana kadar pişiyorPişirip atıyoruz di mi buzluğa?
Pişircem şimdi ama benim dilimlerim minik oldu çünkü ne masaya ne de tezgaha bütün yufka sığmadı. Ben de yarım yufkayı dört kat yaptım. Şimdilik bu evrede, fırının ısınmasını bekliyorumMavi Mucize pişirdiysen öyle de koyabilirsin buzluğa ilk sıcağı çıkınca