Börekler Patatesli Katmer Börek - İçim Krema Sponsorluğunda

eline sağlık kuzum. çok güzel görünüyor

Reactions: Jou
Gene mi patatesli börek. Allah'ım gene düşüyoruz bir patatesli börek batağına
Haftaya da bundan yapayım bari, öteki böreği daha dün gece yaptım.
Niye böyle şeyler yapıp kanıma giriyorsunuz ya çok güzel ayrıca. Ayıp yani, elinize sağlık, olmuyo ama yani böyle, nefis görünüyor.

Canım patates

Hahahah yaaa yerim seniiii teşekkür ederiimm

at yap at buzluğaa milföy gibi oluyorr daha farklı cok lezzetlii yaptığınn da hele resmi at

Hahahah yaaa yerim seniiii teşekkür ederiimm

at yap at buzluğaa milföy gibi oluyorr daha farklı cok lezzetlii yaptığınn da hele resmi at
Ben onları buzluğa attım ama, dün diğer patatesli börek konusuna bir tabak bırakmıştım. Şöyleydi
Bundan da yapar buzluğa atarım ama bugün değil. Yeter ki patatesli olsun. Patates candır.

Eklentiler

• IMG_20230613_203908.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 50
Ben onları buzluğa attım ama, dün diğer patatesli börek konusuna bir tabak bırakmıştım. Şöyleydi
Bundan da yapar buzluğa atarım ama bugün değil. Yeter ki patatesli olsun. Patates candır.
Ooo Nane Limon Kabugu unki yapıldı ellerine sağlıkk canımm vallahaa patatess daha lezzetli böreklerde aslında
Benimkini yapincada atarsın

Hem patetesli hem de muhteşem bir böbrekle rakibim oldun rönesans çiçeğimin aklını da çelmiş
Ama üç oy hakkım var ikisi senin demiştim kelebeğim, birini de bu böreğe versem ne olur. Bi de zaten haşhaşlı börek gördüm ona da bir oyluk yer açmaya çalışıyorum işim çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…