Teşekkür ederim nevoşumEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlık canım, özellikle son fotoda çok güzel görünüyoryarismada bol şanslar
Beybimmmm öyle güzel iltifatlarkii bütün enerjimi pozitife çevirdin iki dk daAğlayacağım galibaBana gosterseler asla jou yapmış demezdim,çok değiştin beybi harika olmus,muhteşem efsaneeee bayildimmmm, çok duygulandım böyle de güzel yapilmaz ki arkadaş çok şık çok harika gözüküyor yufkalar sanki milföy kıyır kıyır eline sağlık başarılar dilerim askokuskom,harikasın
Teşekkür ederim jennos
Kizzzzz yaptımmıKız sen ne güzel kıvırdın bu işi
Olmuş demii canommEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor. Sunumun çok iyi olmuş
Evet bebeğim değiştirdim kıyma alamadım kasaptan alırım normalde marketten almam pek ağır geliyo bana oyüzden nevroş sağolsun buna kabul etti bunu yapayim dedim evdeki malzememle köye de gideceğim için pek birşey almıyoruz dolaba kalmasın diyeSen sanki başka bir tarif yapacaktın aklımda öyle kalmış
Yarışmada başarılar diliyorum
Evet çok güzel olmuş. Her yarışmada üstüne koyuyorsun maşallahOlmuş demii canomm
Evet bebeğim değiştirdim kıyma alamadım kasaptan alırım normalde marketten almam pek ağır geliyo bana oyüzden nevroş sağolsun buna kabul etti bunu yapayim dedim evdeki malzememle köye de gideceğim için pek birşey almıyoruz dolaba kalmasın diye
Bakalım önceki tarifim kime kısmet
Bence artık sen oldunnKizzzzz yaptımmıani gelistii buda ama yapabildim galiba
Sağoll kuzummEvet çok güzel olmuş. Her yarışmada üstüne koyuyorsun maşallah
Evett aynen napalım yapcak birşey yokO tarifte iyiydikısmet bu işler Buda güzel
Hep pozitif ol,beybim artık sunumların değişiyorBeybimmmm öyle güzel iltifatlarkii bütün enerjimi pozitife çevirdin iki dk da
Begenmene sevindim bitanemmelimden bukadar geldi vallahii
Hahahahahaha kocamda öyle diyo sen çok değiştinHep pozitif ol,beybim artık sunumların değişiyorAllah gönlüne göre versin inşallah sen çok değiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?