Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
Diyet bölümüne link ekledim:18:Ama çok tırstım :5:Tepki almış olabilirim:9:Hatta komplo mu kuruyorsunuz diyenler oldu:53:Bir daha eklemiyeceğim kimse kusura bakmasın:5::5:

Cevap verdim:23:
Ben patates yemeği yapmayı bilmiyorum:14:
Tabi tabi öyledir:ssz: Topikte ki bütün patates tariflerini çıkarttırma bana şimdi:27:
Diyet bölümüne link ekledim:18:Ama çok tırstım :5:Tepki almış olabilirim:9:Hatta komplo mu kuruyorsunuz diyenler oldu:53:Bir daha eklemiyeceğim kimse kusura bakmasın:5::5:

:60::60:
Gel yamacıma ben kollarım seni nevoşum:29:

Ben şimdilik kaçtım kızlar:10::54::54: Fazla çene çalmayın geçmiş okumak zor oluyor:9::9:

Canım seni yeni yarışmada görecekmiyiz:16:

Yarışma bağımlılık yapıyor , çok katılasım var ;) ama bu kez katılmıcam sanırım , sonraki kategorilere inşllh..:16:

Ben de çok merak ediyorum..
neden olmayasın:23::23::23::23:
kazen abi bilgilendirmedi daha:26:
evet katılıcam abla sen:23:beklerizz:23::32::32:

Çok sevinirim ben olursam ama tabi kim hakettiyse ona gitsin sürpriz ödül inşllh..;)

Yok cnm bu sefer katılmıcam büyük ihtimal..Bu kez yarışmacı değil izleyici olmayı düşünüyorum..;)

Tabi tabi öyledir:ssz: Topikte ki bütün patates tariflerini çıkarttırma bana şimdi:27:

:60::60:
Gel yamacıma ben kollarım seni nevoşum:29:
:18:Karıştırma:9:
Koruyun beni:5::9:
:17::44::26::52::38: Çok karmaşık duygular içindeyim:9:

Ne desem bilemedim şimdi:9: Sen hele bir ekle bakıcaz tatlım:23::29:
Niyetlenmeye başladın değil mi:23:
teşekkürler ablacımm :54:
:38::38:
Yarışma bağımlılık yapıyor , çok katılasım var ;) ama bu kez katılmıcam sanırım , sonraki kategorilere inşllh..:16:

Çok sevinirim ben olursam ama tabi kim hakettiyse ona gitsin sürpriz ödül inşllh..;)

Yok cnm bu sefer katılmıcam büyük ihtimal..Bu kez yarışmacı değil izleyici olmayı düşünüyorum..;)
Bu kategori kaçmaz:52:

eee migrostan fiyatına bakmadan kasaya sebze meyve götürürseniz olacağı bu, patatese otuz lirayı ödersiniz:52::52:

ama ucuzlamış galiba şimdi 2 küsürdü:27::27:

:27::27:oturcan mı koltuğunda oh mis:51:

Back
X