Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimi neye kaç puan verdiğini konu anketlerinde sizler göremeyeceksiniz bu sebeple rahat rahat genel değerlendirme puanınızı verebilirsiniz... : )
Çok güzel olmuş umarım adaletli bir oylama olur
Katılım süresi dolsun ben topluca değerlendirmemi öyle yapıcam..
Şimdilik bakmakla yetiniyorum
Ben de beklicem, diğer katılanlara haksızlık olur şimdiden puanlama yapmak
evet acele etmeyelim
aslında anketleri görünce kendimi tutamayıp oylayasım gelmedi değil ama tuttum işte beklicem
Nasıl olacak şimdi yarışma sadece anket üzerinden mi ? Oylama süresi daha başlamadı ya o yüzden kafam karıştı. .
herkese günaydın.. dün hastaydım yine hastanede bi gün geçirdim acilde.. yemeğim eklenmiş yorum yapan herkese teşekkür ederim.. benim yemeğim tavuk soteli rulo patatesti. yanına yaptığım uğur böcekleri ve güller süstü sadece onarı bi tarif olarak eklemedim ben aslında sanırım problem olmuş ben özür diliyorum herkesten ama bi hata da göremiyorum :26: umarım iyi niyetim anlaşılır aksi halde çekilmem gerekiyorsa çekilirim. teşekkürler...
GünaydınGünaydın kızlarrr
bu ankette neymişş
günaydın kızlarrrr
Canım sorun yok ellerine sağlık
Günaydın
Günaydın
kız kim sorun etmiş sayfanda hep güzel yorumlar var:26:herkese günaydın.. dün hastaydım yine hastanede bi gün geçirdim acilde.. yemeğim eklenmiş yorum yapan herkese teşekkür ederim.. benim yemeğim tavuk soteli rulo patatesti. yanına yaptığım uğur böcekleri ve güller süstü sadece onarı bi tarif olarak eklemedim ben aslında sanırım problem olmuş ben özür diliyorum herkesten ama bi hata da göremiyorum :26: umarım iyi niyetim anlaşılır aksi halde çekilmem gerekiyorsa çekilirim. teşekkürler...
Canım sorun yok ellerine sağlık
kız kim sorun etmiş sayfanda hep güzel yorumlar var:26: