evet tebrik ettim ya aşkolsunbunlaar yanlış oldu galiba , olacaktı değil mi kuzum
ne biliyim yeni açılmış konu göremeyince bilemedimEylül'cüm sahiden çarpıntına veriyorum
Uyan yarışma bitti yenisi başladı
Kazen şehir dışında döndüğünde yeni konuyu açacakAma katılımlar başlayabilir.
Öyle canım çarpıntısına ver
iyi o zamanTabi ki olmaz olur mu
Hacı bekler gibi bekliyorum şuan adrayı
Canın bir şeye sıkıldı mı ?
İlaç dışında ?
Bazen insanın içine bir sıkıntı gelir , nefes alamayacak gibi olur , belki öyle bir şeydir .
evet tebrik ettim ya aşkolsun
ne biliyim yeni açılmış konu göremeyince bilemedim
iyi o zaman
yoo bir şeye sıkılmadı aslında ama ter basıyo birden bir de :26::26:
Konu yarın veya Çarşamba günü açılacak
Aus tebrik ediyorum
Yarışmaya katılan herkesin ellerine sağlık.
aa bu kez oy veremedim memleketteydim
ausencia tebrik ederim yemeğin zaten çok güzeldi
katılan tüm arkadaşlarında eline sağlık
günaydınlar....sonuçlanmış yarışma.aus tebrikler...ellerine sağlık tekrardan....
Çok teşekkürler egunal
Teşekkür ederim esra , yani oylarınızı yeni kategoride bekliyoruz yine , yorumların her zaman objektif
Teşekkürler miskamber , dönmüşsün sevindim çok
:) gitmişim ama farketmemişim.bi kaç gündür girememiştim kk 'ya.mapusa girip çıktığımı sabah gördüm
O değil ya , ben seni UI görmüştüm sanki bir ara :26:
Çok teşekkürler egunal
Teşekkür ederim esra , yani oylarınızı yeni kategoride bekliyoruz yine , yorumların her zaman objektif
Teşekkürler miskamber , dönmüşsün sevindim çok
Olmaz mı ablacım , sana sevgilerimle beraber yolluyorum selamları , yerime yeme ama öyle güzel olmuyor ben gelince yiyeyim
Kazen'e de çok teşekkür ederim şanslı üye ve proluk için.:119:Çok sevindim sabah görünce.
Adracım bu arada tebrikler:)
Hatta diğer şanslı üyemizi de açıklıyayım. ; Adra
Nevreste şahidimdir, yarışmalarda ki azminden dolayı bu yarışmada kendisine böyel bir şey yapacağımı bahsettim. Hatta başka isimlerde var ama ilk bu olsun dedim ve Nevreste'ye sıkı sıkı tembih ettim sakın kimseye bundan bahsetme diye.