Çok iyi fikir.Bu işe el atmak lazım.Hiç zevki çıkmıyor.Kekler olursa ona katılır ondan sonra dinlenmeye çekilirim.Kazen bu işe el atsın.Bir tek onun açtığı başlıklar dikkat çekiyor.
Bak bu çok güzel bir fikirOy verenler arasında yapılacak çekilişle 1 üyeye pro kart dese mesela
Bunu ben de düşündüm.
İnan belki 50 topiğe bıraktımdaha fazlada olabilir.:44:
Beni kimse kaile almıyor
bence bdv'ye açılabilir üyelerin geneli uğruyordur.link dikkat çekmiyormu bilemedim
hadi ya ahahaahahahbi hafta içinde iki defa ban yemişliğim varbir defada kk'yı terk edişim. sanırım 50 point
1. olan onay verirse KEK
Oy verenler arasında yapılacak çekilişle 1 üyeye pro kart dese mesela
Ondan sonra ilk ceza mı konu dışı mesajdan alayım değil miuğradığım topiklerin çoğunda gördüm.arada bdvye serpiştirmek lazım linki
Yok canım üşengeç bir milletiz o yüzden.
hadi ya ahahaahahahama sne benden çok yemişsin ama benım puan 80
ona sormaya gerek yok biz kararı verdik
oo kek haaa şimdiden araştırmalara başlıyım da dünyanın en değişik kekini bulmalıyım
Aslında az önce yaşadığımız sorunlar yaşandıkça üyeler yarışmadan uzaklaşıyorBirde oy toplayanlar var
ahahahyÖyle oldu galiba.
Aaaa olur muGerçi ben önde giden arkadaşlara sordum kek olur dediler
Araştır bakalım
Beni kimse kaile almıyor
Ondan sonra ilk ceza mı konu dışı mesajdan alayım değil mi
Öyle canım
oy toplanması çok çirkin....polemiklerde çok oluyor dediğin gibi.orjinal bişeyler bulmak lazım.gerçi yarışmacıların katılımıda sanırım önceden azmış son dönemlerde artmış.pilavlarda hatta şimdi patates yemeklerinde bile okadar çok zorlandımki oy verirken
Kek ve cupcakeler canımahahahy
olur olurkek iyidir ama peki illa başlı başına bir kek mi olmalı yoksa kekle yapılan bir tatlı tarzı bişeyde olur mu :26:
Çok teşekkür ediyoruzben oyumu kullandımmm :)
aslında kazene fikir sunulabilinir bu konuda
Kek ve cupcakeler canım
Çok teşekkür ediyoruz
Fikir sunabiliriz
uuu fena fikirlerim var hemen başlasın