ah tişikür ederim
ahahha yarışmayla alakalı değildi amakonuyu yanlış yere açmışım diye ama halbuki ben konuyu bilerek bdv açtım zaten daha aktif diye ayrıca o da bir dert sonuçta
evet zaten 24 saatlikti
alakası yok aslındaNerden olduğunu bilmiyorum ama herşey bdv'ye açılmaz öğrenmiş oldun
Ben de farkettim, ama yorumların da banlanacak bir yazı göremedim:26:
Ara da kaynadın mı yoksa
ah tişikür ederim
ahahha yarışmayla alakalı değildi amakonuyu yanlış yere açmışım diye ama halbuki ben konuyu bilerek bdv açtım zaten daha aktif diye ayrıca o da bir dert sonuçta
evet zaten 24 saatlikti
Bende farkettim eylülcüm hatta son mesajlarına baktım ne yaptın diye
Hem telefon sormuşsun hem de konu yanlış yerde diyene yoooo bilerek buraya açtım demişsin
ah tişikür ederim
evet zaten 24 saatlikti
evet hor gördüler bizibende banlanmıştım bdv bölümünden dolayı benim için dertti onlar dert saymadı aynı senin gibi olmuştum :)
Doğru en reytingli bölüme açmışsın
evet hor gördüler bizi
evet herkes görür diye şeeetmiştimnm
görüşürüz canımBen kaçtım görüşürüz
evet hemen hopp kapı dışarı :)
bir seferde biri fotoğrafçı önerisi istemiş yazdım reklam yaptım diye attılar :)
evet hor gördüler bizi
evet herkes görür diye şeeetmiştimnm
Yanlış yere konu açınca da mı ban var:26: Yanlışklıkla da açılabilir ama:44:
Eylül ben de reklam olsun diye derdim vara konu açmak istiyordum niye gelip oy kullanmıyorsunuz diye.Demek ki açılınca kapı dışarı ediliyormuş.Senin sayende öğrenmiş olduk.
Eylül ben de reklam olsun diye derdim vara konu açmak istiyordum niye gelip oy kullanmıyorsunuz diye.Demek ki açılınca kapı dışarı ediliyormuş.Senin sayende öğrenmiş olduk.
Ama bu cidden büyük dert adracım , hatırlıyorum geçen yarışmalarda da seni bu konuda ikna etmeye çalışmıştık
amannn hemen banlarlar :44::44:
saçma geldi bana mail attim siteye ama cevap gelmedi dur bakaalım
Neyse Eylül'de test ettik onayladık kapı dışarı ediliyormuşsun Aus.
amannn hemen banlarlar :44::44:
saçma geldi bana mail attim siteye ama cevap gelmedi dur bakaalım