- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Bizde hiç bir başlığa uymayanlara açarız olmaz mı ? Bu seçmeni ayaklandırmak lazım
Hadi aç o zaman Aus.Ben sicilimi kirletmeyeyim sonra temizlemesi zor olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde hiç bir başlığa uymayanlara açarız olmaz mı ? Bu seçmeni ayaklandırmak lazım
Hadi aç o zaman Aus.Ben sicilimi kirletmeyeyim sonra temizlemesi zor olur.
şimdi baktım bdv den kaç kişi yine güme gitmiş.
eylül sen banlydın sabah fark ettim.sana göre konun dert ama sanırım kulübe göre değil
Demekki bu onlar için büyük dert.Sorgusuz sualsiz atma yoluna gitmişler seni.
aus cidden kaç topiğe link bırakıldı ama ankete katılım çok az.araştırmak lazım diyorum.yada yeni bi anket açmak lazım.yemek anketine neden oy vermiyorsunuz
a-yoğunum
b-ilgi alanım değil
c-tipim değil
d güzel yemekleri görünce yapanları kıskanıyorum
aslında ban diye bir şey olması çok gereksiz değil mi ya
benim 80 point olmuş benim derdimi küççük gördüler
evet öyle olduuu haksızlık
Emin ol bu açılacak ankete katılım daha büyük olur
hahhhhaaa..site kUralları gereği konuyu yanlış yere açmaktan size BAANNNNN
ban seni çağırıyo misk
aus cidden kaç topiğe link bırakıldı ama ankete katılım çok az.araştırmak lazım diyorum.yada yeni bi anket açmak lazım.yemek anketine neden oy vermiyorsunuz
a-yoğunum
b-ilgi alanım değil
c-tipim değil
a-yoğunum
b-ilgi alanım değil
c-tipim değil
cık cık cıkk ben uslu hanımefendi biriyim.
Çok iyi fikir.Bu işe el atmak lazım.Hiç zevki çıkmıyor.Kekler olursa ona katılır ondan sonra dinlenmeye çekilirim.Kazen bu işe el atsın.Bir tek onun açtığı başlıklar dikkat çekiyor.
İnan belki 50 topiğe bıraktım daha fazlada olabilir.:44:
Canım o linkleri açmıyorlar bile.Kazen biraz reklam yapsın,başlık açsın oylamaya katılana ödül versin.Yapsın işte birşeyler.
Beni kimse kaile almıyor
evet bugüne kadar hiç ban yemedin demi
benipek yine neden banlandı yaaa gün geçmiyor ki yine banlanıyor
Canım o linkleri açmıyorlar bile.Kazen biraz reklam yapsın,başlık açsın oylamaya katılana ödül versin.Yapsın işte birşeyler.
Kekler olacak canım Yani fikirler ortak ondan öyle diyorum
Kazen yarışmaya oy kullanmayanlara ceza versin
bir dahaki kategori kek miii