- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
canım senin menün de çok harika bence
Teşekkür ederim Hazal, tabi tariflerin hepsi çok güzel olunca ben amatör kaldım biraz ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin menün de çok harika bence
Öyle canım bizde doltukca kötü enerji boşatıyoruz böyle
Canımın içi
Teşekkür ederim Hazal, tabi tariflerin hepsi çok güzel olunca ben amatör kaldım biraz ..
Eşim rahatsız nevrestecim, anjiyoödem diye bir hastalık, nefes yolu tıkanıveriyor ama nedeni de çözümü de yok ne yazık ki ..
Çok teşekkür ederim
Keyfim pek yerinde olmayınca sağlık olaylarından herşeye üzülecek yer arıyorum yoksa ben de çok sevdim burada olmayı.
merhaba ben bi tarifi begendim ama.nasil oy kullanicam bilmiyorum tabi kullanabilme yetkim varsaaOylama devam ediyor..
merhaba ben bi tarifi begendim ama.nasil oy kullanicam bilmiyorum tabi kullanabilme yetkim varsaa
hiçte bilem sen öyle saaan
Çok geçmiş olsun canım:26:Acil şifalar diliyorum
Canım çok üzüldüm, eşine rabbimden acil şifalar diliyorum
Utandım ama ben ..
Saol Nevrestecim, bir şeyler çıksa şu hastalık ile ilgili rahatlayacağım, her an tetikte hissediyorum kendimi tedirginlikten ..
Çok teşekkür ederim, en zoru insanın sevdikleri ile sınanması, kendi hastalığım olsa böyle üzülmem de ..
İşte çok belli edip onu da sıkmak istemiyorum ..
Utandım ama ben ..
Saol Nevrestecim, bir şeyler çıksa şu hastalık ile ilgili rahatlayacağım, her an tetikte hissediyorum kendimi tedirginlikten ..
Çok teşekkür ederim, en zoru insanın sevdikleri ile sınanması, kendi hastalığım olsa böyle üzülmem de ..
İşte çok belli edip onu da sıkmak istemiyorum ..
himm tesekkur ederim ama bende gozukmuyo suan ben android kk uygulamasindan giriyorum pc ye gecince mutlaka kullanicam oyumu
himm tesekkur ederim ama bende gozukmuyo suan ben android kk uygulamasindan giriyorum pc ye gecince mutlaka kullanicam oyumu
Nevoş aklıma geldi de geçen kategorinin şanslı üyesi kim oldu, açıklandı mı:26:
Yok canım bilmiyorum
Anladım canım, belli değil daha o zaman:82:
Öyle canım benim bilgim yok
Bilgi gelirse bana özelden ulaş nevoşÇatlıcam burda