• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
$1897936_223945591128210_1634296901_n.webp$toothkj3.gif................

Eşim kıymetimi bil bir ben beğeniyorum yemeklerini diyor oylamayı söyleyince :27:
Bence de ben bu adama sıkıca tutunmalıyım .. :52::52:

Eşim kıymetimi bil bir ben beğeniyorum yemeklerini diyor oylamayı söyleyince :27:
Bence de ben bu adama sıkıca tutunmalıyım .. :52::52:

Bana sorarsan en önemlisi de o:52:Eşin beğeniyorsa sorun yok:56::29:
Canım beğenilmez mi hepinizin yemekleri ayrı bir güzel:56::46:Bu yarışmaya katılarak hepiniz 1. oldunuz zaten:69:Ama en çok oy alan hediyeyi alacak:46::46:

oyy oyy kıyamam
bende temzilik yapmayı çok seviyorum ama şu cam silmek beni öldürüyo annemde deli gibi 15 günde bi laf eder :1::27::19:

Bende çok seviyorum :16:biraz önce perdemi astım :27:temizlik huzur :16:evin kötü enerjisini değiştirmektir bence :16:

Bana sorarsan en önemlisi de o:52:Eşin beğeniyorsa sorun yok:56::29:
Canım beğenilmez mi hepinizin yemekleri ayrı bir güzel:56::46:Bu yarışmaya katılarak hepiniz 1. oldunuz zaten:69:Ama en çok oy alan hediyeyi alacak:46::46:

Daha çok kıymetini bileyim artık :1::1:
Öyle tabi ya maksat eğlenmek, yoksa zaten 1.lik beklemiyordum da azıcık da oy alırım diyordum.

Haklısın:38:
Belli olmaz daha başlardayız belki biraz daha oy alabilirsin:34:

Teşekkür ederim moralin için :38:
Oylama zamanı da buradaki en eğlenceli zaman ama ben hastane işlerinden dolayı giremiyorum ..
Artık bir dahaki yarışma uygun olursa diyelim ..

Oylama zamanı da buradaki en eğlenceli zaman ama ben hastane işlerinden dolayı giremiyorum ..

Hayırdır canım bir sıkıntı mı var:26:
Tabi ki daha çok birlikte oluruz:29:

canım senin menün de çok harika bence

Hayırdır canım bir sıkıntı mı var:26:
Tabi ki daha çok birlikte oluruz:29:

Eşim rahatsız nevrestecim, anjiyoödem diye bir hastalık, nefes yolu tıkanıveriyor ama nedeni de çözümü de yok ne yazık ki ..

Evet hemşom :29:gel öpeyim özledim seni bu ara :48:

Bence hepiniz 1. İyiki burdasınız canım:38:

Çok teşekkür ederim :38:
Keyfim pek yerinde olmayınca sağlık olaylarından herşeye üzülecek yer arıyorum yoksa ben de çok sevdim burada olmayı.:16:

Back