Vallahi Eylül'cüm öyle yan gelip pek yatılmıyor evlenince tüm iş sana bakıyorYemek,bulaşık,çamaşır,sil,süpür,ütü,alışveriş,çocuk
dimiiiğğğ ben baba evindeki rahatlık gibi sandım da bir an
olsun çalışmaktan iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi Eylül'cüm öyle yan gelip pek yatılmıyor evlenince tüm iş sana bakıyorYemek,bulaşık,çamaşır,sil,süpür,ütü,alışveriş,çocuk
Tamam canım , gelirim mutlaka
Gripten gripten
Sizinde ellerinize sağlık
Benim çocuklar seviyorlar ama pek faydalı olmadığı için çok sık yapmıyorum..Ayda 2 maxsimum 3 kezHafta sonları özel birşeyler yapmaya çalışıyorum
Haklısınız kategori patates olunca birde tüm tarifleri inceleyince aklınıza patates takılmıştır.Hatta büyük ihtimal bugün yarın evde patates yemeği pişireceksiniz
dimiiiğğğ ben baba evindeki rahatlık gibi sandım da bir an
olsun çalışmaktan iyidir
Öyle sandın galibaHaklısın çalışmaktan zor değildir en azından keyfin olunca yaparsın olmayınca yapmazsın..Çalışınca mecburen yapıyorsunAma ev hanımlığı kolay değil
Patates hepimizin vazgeçilmeziwalla oyle, haftada 1gun kesin icinde patates olan bir yemek oluyor... hic yapmadıgımda bile et-kofte yanına kızartmaya usendigimden hoop hemen püre
şu az yag ile kızartan fritözlerden alsak rahat edecegiz galiba ama internette yorumları falan inceleyince fırından farksız oldugunu anladım. kızartma kapında hic kek pişer mi yoksa fakat kullananlar cok memnun... :44:
fiyatı simdilik bana yuksek, gözümün donmesi lazım
buradaki tum hanımların eşleri de cocukları da sanslı... hem saglıklı beslenmeye hem de surprizlere sunumlara, hafta sonları ozel yemeklere agırlık veriyorlar. e daha ne olsun! yıllaaar sonra cocuklarınız sizi öve öve bitiremeyecekler, benden soylemesi
evet kolay değil misal ben bulaşık makinesine kirlileri doldurmak temizleri yerine yerleştirmekten hiç hoşlanmam bir de sofra kaldırmaktan
diğer işleri severim ama
Ahhh oda hiç bitmiyor
Ben de ütü yapmaktan hoşlanmıyorum
günaydın kızlar ...ben tariflerinizi neden göremedim...
aa niye ütü benim hoşuma gidiyor ama herhalde 40 yılda bir yaptığım için olabilir
annnemde dalga geçiyor benim sevgilim kaptan olucak inşallah evlendiğimizde ; diyor onun üniformalarını da böyle ütülersin ahaha
İş başa düşünce mecbur yaparsın
Patates Yemekleri tarifler bu bölümdegünaydın kızlar ...ben tariflerinizi neden göremedim...
Patates Yemekleri tarifler bu bölümde
Mesaj yazdığınız bu sayfada oylama var ve linkleri tıklayınca tariflere ulaşabilirsiniz..
günaydın hazallbir oy benden içli köfteyi severimmm güzel görünüyor..ellerine sağlık
günaydın hazallbir oy benden içli köfteyi severimmm güzel görünüyor..ellerine sağlık