- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 865
- 168
- 33
Vallahi Eylül'cüm öyle yan gelip pek yatılmıyor evlenince tüm iş sana bakıyorYemek,bulaşık,çamaşır,sil,süpür,ütü,alışveriş,çocuk
![]()
dimiiiğğğ ben baba evindeki rahatlık gibi sandım da bir an

olsun çalışmaktan iyidir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi Eylül'cüm öyle yan gelip pek yatılmıyor evlenince tüm iş sana bakıyorYemek,bulaşık,çamaşır,sil,süpür,ütü,alışveriş,çocuk
![]()
Tamam canım , gelirim mutlaka
Gripten gripten![]()
Sizinde ellerinize sağlık
Benim çocuklar seviyorlar ama pek faydalı olmadığı için çok sık yapmıyorum..Ayda 2 maxsimum 3 kez
Hafta sonları özel birşeyler yapmaya çalışıyorum
Haklısınız kategori patates olunca birde tüm tarifleri inceleyince aklınıza patates takılmıştır.Hatta büyük ihtimal bugün yarın evde patates yemeği pişireceksiniz
![]()
dimiiiğğğ ben baba evindeki rahatlık gibi sandım da bir an
olsun çalışmaktan iyidir![]()
Öyle sandın galibaHaklısın çalışmaktan zor değildir en azından keyfin olunca yaparsın olmayınca yapmazsın..Çalışınca mecburen yapıyorsun
Ama ev hanımlığı kolay değil
![]()
Patates hepimizin vazgeçilmeziwalla oyle, haftada 1gun kesin icinde patates olan bir yemek oluyor...hic yapmadıgımda bile et-kofte yanına kızartmaya usendigimden hoop hemen püre
![]()
şu az yag ile kızartan fritözlerden alsak rahat edecegiz galibaama internette yorumları falan inceleyince fırından farksız oldugunu anladım. kızartma kapında hic kek pişer mi yoksa
fakat kullananlar cok memnun... :44:
fiyatı simdilik bana yuksek, gözümün donmesi lazım
buradaki tum hanımların eşleri de cocukları da sanslı... hem saglıklı beslenmeye hem de surprizlere sunumlara, hafta sonları ozel yemeklere agırlık veriyorlar. e daha ne olsun! yıllaaar sonra cocuklarınız sizi öve öve bitiremeyecekler, benden soylemesi![]()
evet kolay değilmisal ben bulaşık makinesine kirlileri doldurmak temizleri yerine yerleştirmekten hiç hoşlanmam bir de sofra kaldırmaktan
diğer işleri severim ama![]()
Ahhh oda hiç bitmiyor
Ben de ütü yapmaktan hoşlanmıyorum![]()
günaydın kızlar ...ben tariflerinizi neden göremedim...
aa niye ütü benim hoşuma gidiyor ama herhalde 40 yılda bir yaptığım için olabilir
annnemde dalga geçiyor benim sevgilim kaptan olucak inşallah evlendiğimizde ; diyor onun üniformalarını da böyle ütülersin ahaha![]()
İş başa düşünce mecbur yaparsın![]()
Patates Yemeklerigünaydın kızlar ...ben tariflerinizi neden göremedim...
Patates Yemekleritarifler bu bölümde
Mesaj yazdığınız bu sayfada oylama var ve linkleri tıklayınca tariflere ulaşabilirsiniz..![]()
günaydın hazallbir oy benden içli köfteyi severimmm güzel görünüyor..
ellerine sağlık
![]()
günaydın hazallbir oy benden içli köfteyi severimmm güzel görünüyor..
ellerine sağlık
![]()