patates dilimleyici

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
476
15
118
arkadaşlar nişanlım patates kızartmasını çok seviyor.
ama elma dilimi değil, parmak (cips) istiyor.
acaba aşağıdaki ürün nasıldır, kullanan var mı, pratik bir şeye benziyor.
almak istiyorum ama, işe yaramayacaksa kenarda boşa dursun istemem.

fikir veririseniz çok sevinirim:92:

Eklentiler

• $653563001[1].jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 246
Son düzenleme:

aynısından bende var bime gelmişti babam ordan almıştı çeyizime koymuştu evleneli o kadar zaman oldu ama açıkçası hiç denemedim tahtada doğramaya alışınca hatırlamıyorum bile varlığını ama kullanışlı gibi görünüyor sağlam bişey kolayca dilimler bak iyi aklıma getirdin bende ortalığa çıkarayımda kullanayım
ama evlilikte eğer çalışıyorsan bir zaman sonra hazır dilimlenmiş patates almaya başlıyorsun açıkçası ben öyleyim benim eşimde çok sever patatesi kendisi alıyor dondurulmuş dilimlenmiş patatesleri artık :97:

ben patateslerimi bununla dogruyorum,kesinlikle al bence...Soyuyosun patatesi ve bir cirpida dogruyosun..İyi ki almisim diyorum simdi..

Benim çalıştıgım kurumda aşçımız patates kızartmasını bununla yapıyor güzel dogruyor ama cok ınce dogruyor

sana katılıyorum aslında, hazırlar çok daha pratik ama, hani insan yeni evlenince her şeyi en güzel kendi yapmak isterya (öyle olur dimi), pazar kahvaltılarında falan kullanmak için istiyorum.

vall canım ben de heves ettim aldım , daha iki kere kullandım . kaldırdım, kullanmıyorum kaç zamandır.

kullanışlı bişeye benziyor..bende görürsem alıcam...

patates kızartmasını çok seviyorum ve bu alet çok kullanışlı görünüyor madem memnun olan arkadaşlar var ilk görüşe bende alayım çehizime bundan :) teşekkürler fikirleriniz için..

bikaç sene önce anneler gününe patates dilimleyici almistik kullanisli ve çogu zaman kullaniriz ceyizimede almayi düsünüyorum (suan nisanliyim)

bende bimden almıştım kullanışlı eğer kuvvetliyim diyorsanız alın derim.ben dilimleme işini eşime bırakıyorum:)

Ben bundan aldım haftasonu...
14 tl ye...
Hemen denedim, kullanımı çok kolay, hiç zorlamadı, bir seferde tüm patates dilimlendi...
Ben ince olur diyordum ama baya baya dilim patates, çok hoşuma gitti...
Tavsiye ederim...

bende kapaklı olanın kullanıyorum gayet memnunum çalışan bayanlar için özellikle çok pratik hatta yuvarlak yuvarlak patatesleri koyarsanızda küp şeklinde patates elde ediyosunuz yemeklerde kullanmak için oldukça pratik bi alet

Realde 2 farklı kalınlıkta bıçağı olan patates dilimleyici vardı 10liraya ben de almayı düşünüyorum,rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…