Çocuk Hastalıkları Pat pat ayak vurmalar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ynianne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
113
119
Hanımlar bebeğim 4 aylık yaklaşık 1 aydır gece uyurken bacakları aynı anda kaldırıp pat diye vuruyor Bi kaç sefer bu durumu yaşayan varmı bu şekilde kendisini de korkutuyor kundaklıyorum o da çözüm olmuyor..

Bir kaç gündür benim kızımda yapıyor tam uykuya dalacakken yapıyor yeni ogrendikleri birşey sanırım

Ne sevimlidir simdi

Her gece demiyelimde belirli bir süre hergece diyelim ama değiyor uykusuz kalmaya uyutmak için saatlerce uğraşırken bir gülücük ativeriyor şeker gibi eriyor insan
Arkadasimin bebeği Kolik.
Kız bitap durumda hiç uyumuyor bebek beş dakika uyuyup saatlerce ağıt yakıyor filan bebek

Ondan da biraz korkuyorum diğer korkylarimin yanısıra . Gerçi herkesin bebeği aynı olacak diye bı kaide yok biyandan da .

Benim kızımda kolikti 40ı çıkana kadar anne olduğumun bile farkında değildim sürekli ağlayan bir bebek vardı çünkü emzir uyut ağla kaldır salla sabahla otur onla ağla gaz çıkar ve vs ama hepsi geçti çok şükür 2 aylık olduğunda aaaa dedim ben anneyim bu da benim bebeğim hadi sevip okşayıp vakit geçirelim dedim

Normal keşfediyor vücudunu .kızımda o aylarda kasardi kendini çok korkmuştum doktora götürmüştüm annelik işte...

Evet benimkide yapıyo sırf o yüzden uyuyamıyor da küt küt ikisini kaldırıp pat diye bırakıp vuruyo bu normal benimki 9 aylık ve bunu aylardır yapıyo

Benim de kızım 5 buçuk aylık 3 buçuktan beri gece uykusunda ayaklarını kaldırıp vuruyor kaç tane doktora gittim elim boş döndüm siz bı çözüm buldunuzmu acaba ne yapmam gerek yada kendinden gecermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…