- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Valla kolonya veya guzel kokan biseyle idareten sil canim aklima baska bisey gelmiyor.banyoda yapamazmissin zaten. Yada misafirin gelmeden banyo yap koku sür oyle
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Banyoyu yap,daha sonra parfüm,deo sür,dişlerini onlar gelinceye kadar 3-4 kere fırçala,eğer karanfil varsa bol bol çiğne ağız kokusu yapmaz,havalar artık serinledi belki fazla terlemezsin.kızlar pastırmayı çok severim..ve biraz önce yerken abarttım sanırım..
malumunuz pastırma çok kokan bişey ağız kokusu bi şekilde önlense bile,tene de siniyo..
ve malesef akşama muhtemelen tenime çıkacak kokusu..
yatmadan duş alırım diye düşünüp çok önmesememiştim...
ancak az önce akşama misafir gelceğini öğrendim..
onlar gelmeden duş alsam bile onlar varken terlediğimde hissedilir sanki..
naapcam beeeğğğnnn
lütfen yardım ediiinnn
Birşeyi merak ettim galiba onlinesin şuan bende yeşil renk var sen de yok onu nasıl yapıyorsun.bu benim için bir dert ama..
gerçekten bir derdim var şuan
Banyoyu yap,daha sonra parfüm,deo sür,dişlerini onlar gelinceye kadar 3-4 kere fırçala,eğer karanfil varsa bol bol çiğne ağız kokusu yapmaz,havalar artık serinledi belki fazla terlemezsin.
pastırmaya bayılırım offffff :)
ama ben hiç tende koktuğunu hissetmedim...
burnum da iyi koku alır oysa...
terlemeyi önleyen bir nebze vücüt pudraları dır...ama büyük ihtimalle elinde yoktur...
vücüt kremi sür bolca...el kremi bile işine yarar bugünlük...malesef yok elimde..
geçen sipariş vercektim..
aklımı seveyim unuttum..
al şimdi lazım oldu
canım sağ üstte gelen kutusunun yanında adın varya oraya 1 kez tıkla en altta çevrimiçi göster tarzı bi seçenek var..Birşeyi merak ettim galiba onlinesin şuan bende yeşil renk var sen de yok onu nasıl yapıyorsun.
vücüt kremi sür bolca...el kremi bile işine yarar bugünlük...
Ben pastirmayi bi tek borekte yiyebiliyorum, o bile yetiyor kokmaya
Dusunu al, deodorantini sur biseycik olmaz. Ama yarin kokarsin gene
malesef yok elimde..
geçen sipariş vercektim..
aklımı seveyim unuttum..
al şimdi lazım oldu
Pastırmayı ömrümde bir kere yedim oda çok minicik bir parça bir ısırık kadar anca en son yediğim o oldu ben beğenmedim nedense damak zevkime göre değil sanırım.Ben pastirmayi bi tek borekte yiyebiliyorum, o bile yetiyor kokmaya
Dusunu al, deodorantini sur biseycik olmaz. Ama yarin kokarsin gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?