- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Aaa yok kız ben daha pastırma sevmeyen kadın görmedim.erkekler kulübüne sorsam daa mantıklıydı sanırım..
çünkü pastırma seven kadın az bulunur...
Benim esim cok sevdigi icin ordan biliyorum, bi hafta koktugu bile oluyordeme yaa okadar uzun süre kokarmı kii???
Pastirmali yumurtayi hic sevmiyorum ben mesela, cig hic yiyemem zatenPastırmayı ömrümde bir kere yedim oda çok minicik bir parça bir ısırık kadar anca en son yediğim o oldu ben beğenmedim nedense damak zevkime göre değil sanırım.
Veee mümkünse misafirler evdeyken tuvalete girmeyinMisafir gelmeden önce duş, wc ihtiyaçlarınızı karşılamanızı öneririm, bende bayılırım pastırmaya 2-3 gün kimse gelmeyecek ve dışarı çıkmayacaksak ailecek yer heryeri kokuturuz
valla o konu ne yapsan geçmez. 3 gün 4 gün kalır. kaçışın yok
Pastirma nasil ten de kokar ki
Anladim cnm vucut losyonun varsa sur guzel kokarsincanım terle birlikte atılırken kokusu çıkıyo tere...
Hem de nasil kokuyor, terle attigin icin kokuyor haliyle. Bi de gercekten tuvalet bile kokuyorPastirma nasil ten de kokar ki
Ama cok yersen kokuyor dimiHem de nasil kokuyor, terle attigin icin kokuyor haliyle. Bi de gercekten tuvalet bile kokuyor
Aynen, ama az da yesen bi sure kokuyor, kurtulus yokAma cok yersen kokuyor dimi
Valla brnde cok seveeim ama care yik insanin idrari dahi kokuyorerkekler kulübüne sorsam daa mantıklıydı sanırım..
çünkü pastırma seven kadın az bulunur...
ya aslında çemenlerini sıyırdım yedim..Valla brnde cok seveeim ama care yik insanin idrari dahi kokuyor
Evet bn cok yiyemiyorum bi sure sonra insanin agzi bi tuhaf oluyor yagli oldgu icin hmn disimi fircaliyorumAynen, ama az da yesen bi sure kokuyor, kurtulus yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?