• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pastırma mağduru :(

erkekler kulübüne sorsam daa mantıklıydı sanırım..
çünkü pastırma seven kadın az bulunur...
Aaa yok kız ben daha pastırma sevmeyen kadın görmedim.:KK28: Anca vejeteryanlar falan işte.
Ha bu arada o pastırmanın kokusunun geçmesi içi bol bol su içip idrarla boşaltman gerek, bir de terleyerek atmak gerek banyoda kendini buhara tut sonra banyo yap, sonrada üstüne parfüm boca et. Artık olduğu kadar.:D

Pastırmayı ömrümde bir kere yedim oda çok minicik bir parça bir ısırık kadar anca en son yediğim o oldu ben beğenmedim nedense damak zevkime göre değil sanırım.:KK48:
Pastirmali yumurtayi hic sevmiyorum ben mesela, cig hic yiyemem zaten:KK48: borekte domates kasar falan bastiriyor tadini, o yuzden seviyorum ben de:KK53:

Veee mümkünse misafirler evdeyken tuvalete girmeyin:KK14: Misafir gelmeden önce duş, wc ihtiyaçlarınızı karşılamanızı öneririm, bende bayılırım pastırmaya 2-3 gün kimse gelmeyecek ve dışarı çıkmayacaksak ailecek yer heryeri kokuturuz:KK70:

siz baya planlı takılıyosunuz demekki..
benimki malesef doğaçlama gelişti...:KK53::KK57::KK57:

ay ben de bayılırım pastırmaya. geçen hafta resmen aş ermiştim pastırma diye. ki ömrü hayatımda toplasanız 10 kez yememişimdir. sonrasında eşim ald1 1 hafta da yedik özellkle sürekli kokmasın diye. . çünkü tuvalet berbat kokuyor. her gün çamaşır suyu döküp siliyordum. terleyince koltuk altı özellikle kokuyor, çemensiz pastırmanında tadı çıkmıyor mecbur katlanıyorz :)

Back