Pasta'nın günlüğü..

Aa afedersin de bi öküzde sende var, farklı versiyon benimkinden. Seninki biraz egoist bişi galiba ..

Aynen öyle!
Alttan alma !
Nefret ediyorum bu o senin kocan alttan al söylemlerinden !
Hele onun ailesinin yanında yapması kesinlikle affedilemez.Benimki de şakayla karışık o anası olacak kadının yanında beni yermeye kalktı hadi onu da geçelim resmen üstüme yürüdü tartakladı beni. Bende asla altta kalmam avazım çıktığı kadar bagırdım, oda bagırdı anası geldi sandım ki kadın beni korucak dedi ki oglum bagırma komşular duyacak!
Pis kadın!
Bazen ondan da ailesinden de nefret ediyorum !

Valla çok haklısın.
Patates bu ya çürürse çürüsün, senden kıymetli mi ?
Sen ona tavır yap bence.
Ben bi süredir eşime karşı öyleyim, benden sevgi bekliyor vermiyorum bile!
Eskiden kıyamazdım.
Sabah işe gidiyorum o hala yatakta, bizim dükkan eve çok yakın köftehor ohh yatakta yayılırken ben her gün 3 saat yol çekiyorm ekmek parası için.
Neyse benden öpücük istedi ona alırsın bekle dedim çektim gittim.
İnsafsızcaydı evet ama o kadar haketti ki.
İçimden bi ara bi takım sesler yükseldi, kızım çok kötüsün diye, sus nen dedim bak oda bunu bunu yapmıştı demişti bana.
O ses sustu
Allahtan ailesi sana kötü saygısız davranmıyor, onlaırn yanında böyle yapması onlarada prim vermek demek aslında.!
Kesinlikle haklı.
Benim ailesi ile de ilişkim bitti, resmen adam kullanıyor ailesi.Benim maaşım öyle büyük ki gözlerinde. Öyle adi insanlar ki

Ay pastaa enişte kusura bakmasın resmen ezikliyor.
Senin üstünden bi ego tatmini yapma arzusu var ve sende bunu ona vermiyorsun ya çok eziklemiş.
Yazııık..
Erkekler acınası yaratıklar valla ..

Ohh iyi yapmışsın.
Bugün bi arkadaşı vardı yemekte onun yanında eleştirdim biraz bunu.
Derdi bitmez filan dedim.
Kızdı bana " onun bunun yanında beni böyle eleştirmeyi ne kadar da seviyorsun " dedi.
Çekti gitti, küstü!

Ama o aynısını hem benim hem kendi ailesinin yanında yapar. O yapınca iyi ben yapınca tü kaka. yok öle yağma!
Aynen!

Ezdirme kendini pastaa. Bence eşinin ihtiyacı olan şey terapi.

Dengesiz resmen
Yorar
Benimki de arabayı vermiyor ama ben alacam.
Ondan izin alma 8-10 saat direksiyon dersi al ve çık trafige.
Cesur bi kızsın sen ..

Sana da canım

canım ders almadanda çıkarım inan. zaten araba kullanasımda yok ama bazende diyorumki çıkayım mesela bi yere gidip bişey alıp geleyim. bizimkide hemen aşağılar beni üff aman sanki her kadın kullanıyo, sadece bizdemi var neden sadece sen istiyosun, çevrende kim araba kullanıyorda sen kullanıcan. sanki birileriyle .idik yarıştırıyoruz.

ya neyse boşansamda kurtulsam. okur belki bunalrı da boşanır rahatlarız.
sanada iyi tatiller canım öptüm çok. Allah kolaylık versin

Valla evet çok gıcık gerçekten de o zaman al ve çık ya ne diye onu dinliyorsun ki.
sen kendini gerçekten boşuna üzüyorsun ama illa boşancam dersen dehle gitsin güzelim.
Ben spora kaçayım, cümlemize kolaylıklar

iyi akşamlar canım. ben evde sıkıldım yine girdim. görüşürüz yinee dertleşiriz. hep ben anlattım. azıcıkta sen anlatırsın ben dinlerim

pastaaa uzun uzun yazdım ama siteden düştüm silindi: (

Nerden başlasam yine, eşim ailesi cimri bencil paradan başka bişey düşünmeyen insanlar. Ben ki kapıma gelen cocuğu bile mutlu etmenin peşinde olan biriyken nasıl düştüm bunların arasına diye kafayı yiyorum. Hayatı tanı gör diyemi yaşattı rabbim bana ailem anlamıştı ama ben dinlemedim şimdi kafamı nereye vursam. nasıl hayat geçer böyle.
Kendi maddi çıkarları için asla karşı tarafı düşünmezler. Sırf zarar olmasın diye bana set bile almadılar, klamadım onların setine ailem aldı çok şükür ama kendi kızlarına aldırtabiliyorlar.

Bu kuruş kuruş para hesabının yapıldığı ailenin içinde kendimi çook çoook yabancı hissediyorum normalde arkadaşım olamayacak kişlikteki insanlar ne yazık ki ailem oldu
Eşim özünde iyi bi insan ama oda cimri ve bencil, bir sorun olduğunda asla benim yanımda olmaz denge kurmayı bilmez, ailesinin haklı taraflarını söyler.

Önümü göremiyorum bilmiyorum ne olacak rabbim hayırlısını nasip etsin.
Analar tahtını yapıyorda bahtını yapamıyor diye boşuna demiyorlar

kafan rahat değil ya ondan çıkmak istemiosun canım.
Çalışmayan kadınlarında herşey hakkı sonuçta herkes hayallerler iyi niyetlerle yuva kurmak için bu yola giriyor, ama emekçi kadınlar daha çok eziliyor.
Bozuk moralle ekmek parası peşinde koşuyoruz bide

Kızlar kimse mutlu huzurlu yuvasından ayrılmak istemez boşanmak içinde evlenmez.
Çözülmeyecek sorunlar aşılamıyorsa yapacak bir şey kalmıyor.

Kızlar kimse mutlu huzurlu yuvasından ayrılmak istemez boşanmak içinde evlenmez.
Çözülmeyecek sorunlar aşılamıyorsa yapacak bir şey kalmıyor.

gofretto sonuna kadar haklısın. eşime ctesi boşanalım dedim gene boşanmam diyor. uzar mahkeme diyor. diyorumki zaten acelem yok. önemli olan boşnamk. uzar diyor. bende tez canlıyım ondan bile sıkılırım. ama düşünüyorum da çocuk falan olursa dahada anlaşamayız biiz. akşam sakin kafayla bidaha konuşayım bakalım. inşallah ikna ederimde ayrılırız.

Canım, çocuk için şu durumda acele etme, bireysel olarak anlaşamadığın biriyle çocuk yetiştirme konularında nasıl anlaşacaksın ?
Hakkınızda hayırlısı olsun, Bakıldığında küçük mevzular mutlu huzurlu olmayı engelliyorlar.

yok canım çocuk zaten şu anda düşünmüyorum ama olursa daha zor olur boşanmak diye söyledim ben. yoksa bu durumda biz istemiyoruz ama Allahta vermsin yani.

pardon canım eksik gitti. evet canım çok haklısın huzur çok önemli. ne ev, ne araba, ne para nede başka bişey. huzur oldu mu hepsini dışarıda bırakıyorsun ama huzur içinde evinde. tabi olmayncada olmuyor yapıcak bişi yok. başetmek laızm. huzursuz oturmak yerine huzuru aramak, bulmak laızm. öncede huzursuzluktan kurtulmak lazım

kızlar yardım edin. eşime dün akşam güzel güzel söyledim oşanmak istediğimi. ama şu 1 haftayı silelim diyor. bens eni seviyorum diyor. ben artık yapamıyorum ama, biliyorum ypamayacağım. çok üzgünüm, çok mutsuzum. dün akşam bile ağladım belli olmasın diyede duşa girdim orada da ağladım çok mutsuzum

Koç aslan yada yay mısın? :44:

Evet bi daha baktım yaymışsın.
Çok özgürlüğüne düşkün olur yaylar, evlilik sıkar bunaltır onları.
Benim eşimde yay

aynen öyle canım. sanki biri kelepçelemiş beni gibi hissediyorum. özgürlüğüm yok gibi. ki zaten bazı alanlarda yokta. sıkılıyorum sinirleniyorum daralıyorum. off Allah bana sabır versin çok fenayımm bu günlerdeee..

Erken evlenmişsin sanırım sen?
Benim eşimin öyle evlilikten sıkılma durumları yok ama normalde sıkıntıya gelemeyen bi tiptir.
Sorumluluk onu çıldırtır o yüzden de tüm sorumluluk benim sırtımda ya..
Ama dediğim gibi evlilik konusunda daha çok o israr etti.
Hatta nişanlılık döneminde ben nişanı atmak istedim onun israrları ile devam ettik.

Dediğim gibi bence senin sorunun erken evlenmiş olman. :26:

Pastacım merhaba, yoğunluktan giremedim, ama aklıma geldin arada.
Önce şuna karar vermelisin sanki, eşin düzelirse devam edebilecekmisin ?
Araya soğukluk girince toparlanması zor oluyor, her ne olursa olsun ben evlilik hayatından ve eşimin davranış bozukluğundan soğudum diyorsan adam akıllı ciddi ciddi konuşmalısın.

şero, eşin hem evlilik istiyor, hem sorumluluk almıyor nasıldır anlamadım.
Yaşın kaç olursa olsun sabır ve sorumluluk ister evlilik, tabi arada bir sürü bonusuda var :)

Son düzenleme:
şero, eşin hem evlilik istiyor, hem sorumluluk almıyor nasıldır anlamadım.
Yaşın kaç olursa olsun sabır ve sorumluluk ister evlilik, tabi arada bir sürü bonusuda var :)

Sorumluluk olayını evlendikten sonra gördüm canım...
Çok düşündüm bu konuda ama biraz da ben sebep oldum buna sanırım...
Ben üstüme aldıkça sorumlulukları adam iyice bir rahatlamaya başladı.
Nasılsa şero ödüyor ftrları, kirayı.Niye sıksın ki kendini..

Ama benim de başka çarem yoktu.
Evlendik, evimiz işyerime uzak ve zaten sigortam filanda yoktu işten ayrıldım.
Çok değil iki ay kadar işsiz kaldım.

O zaman zarfında borçlar, kira vs derken tüm yük ondaydı.
Evet maaşı yetmiyordu ama pekte kasmıyordu kendini sanki..
O zamandan kalan birikmiş ftr borçlarını bile ben kapadım yaa..
Şimdi de iki senedir yetti artık dedim biraz sorumlulukta o alsın deyip bu aydan sonra artık el etek çekecektim ev ekonomisinden..
Adam geçen gelip benden kredi çekmemi istedi ya..

Resmen şoka girdim. Cumartesi bi kaç kadeh atayım dedim kafam dağılır, midem bozdum sonunda.. Zaten regl olacağım psikolojim alt üst.
Bir de demez mi önce bana, sadece derdimi paylaşayım dedim senden birşey istemiyorum.
Sonra da yol yapıyor yok son kez istiyormuş benden kredi. O ödicekmiş !
Sanki daha öncekileri ödedi de...

İki gündür yok evde, para bulmaya gitti.
Dün saat dört gibi aradı bugün hiç aramadı..
Anasının yanında iken dünya dönmüyor zaten...
Aman unutsun, iyice alıştım zaten yokluğuna..

canım özledim snein yorumlarını :) inan o kadar sıkıldımki şu 1-2 haftadır düşünmekten bunaldım. aklım almıyor, aklım ermiyor. eşimede söylüyorum ama konuşma böyle, düşünme unut falan diyor. bakalım hayırlısı olsun. ama ben soğudum gerçekten. bilmiyorum..

Peki evlilik terapisi nasıl gidiyor canım? Sonuç alamadınız mı ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…