- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.161
- 598
burnu sürtilmez benimkinin o herkese karşı öyle çok kaba, kırıcı ailesine karşıda. ama kimse onun yanında o böyle diyerek kabullenmez, ezilmek, horlanmak zorunda değil. kimsede iyilikleri için onu sevmek zorunda değil. yani 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor tatlım. böylece eksilere düşüyor benim kocamda..
Aa afedersin de bi öküzde sende var, farklı versiyon benimkinden. Seninki biraz egoist bişi galiba ..
aynen o var işe. annesinin babasının yanında bana gerizekalı, mal defol git.. herşeyi söyler. ben kaldıramıyorum işte bunalrı. annesi babası beni haklı görüyor ama alttan almadığım için sen inatsın diyor. bi gün dedimki ben anne babama bile laf ettirtmem kendime o kimki dedim bana bunları söyliycek cesareti buluyor? kv diyorki hemen kocan o senin. sanki sahibim kocamsa kocalık yapsın artistlik değil !!!
Aynen öyle!
Alttan alma !
Nefret ediyorum bu o senin kocan alttan al söylemlerinden !
Hele onun ailesinin yanında yapması kesinlikle affedilemez.Benimki de şakayla karışık o anası olacak kadının yanında beni yermeye kalktı hadi onu da geçelim resmen üstüme yürüdü tartakladı beni. Bende asla altta kalmam avazım çıktığı kadar bagırdım, oda bagırdı anası geldi sandım ki kadın beni korucak dedi ki oglum bagırma komşular duyacak!
Pis kadın!
Bazen ondan da ailesinden de nefret ediyorum !
kötü kedicikim cevaplar snein yazınla karışmış: benim cevabım bu
canım benimki akşam beni yemeğe falanda çıkardı sağolsun çok düşünceli. ama burnumdan getirdikten sonra diyorumki benim bunların hiçbirinde gözüm yok. huzur diyorum en önemlisi. gözüm tok. sadece huzura açım benonada diyorum senden istediğim tek şey beni sevmen. bişeyleri kibarca söylemen.. eliyle yanağımı okşaması bile beni çok mutlu ediyor oda bunu biliyor ama o resmen hoyratça kullanıyor beni sürekli kırıyor hemde olmayacak şeyler için. varsın doğumgünümü kutlamasın ama patates meyvelikte çürüdüğü içinde bana bağırmasın. 3 haftada bir 2 saat ark görüşüyorum diye 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor tatlım. böylece eksilere düşüyor benim kocamda..
Valla çok haklısın.
Patates bu ya çürürse çürüsün, senden kıymetli mi ?
Sen ona tavır yap bence.
Ben bi süredir eşime karşı öyleyim, benden sevgi bekliyor vermiyorum bile!
Eskiden kıyamazdım.
Sabah işe gidiyorum o hala yatakta, bizim dükkan eve çok yakın köftehor ohh yatakta yayılırken ben her gün 3 saat yol çekiyorm ekmek parası için.
Neyse benden öpücük istedi ona alırsın bekle dedim çektim gittim.
İnsafsızcaydı evet ama o kadar haketti ki.
İçimden bi ara bi takım sesler yükseldi, kızım çok kötüsün diye, sus nen dedim bak oda bunu bunu yapmıştı demişti bana.
O ses sustu
Kesinlikle haklı.Allahtan ailesi sana kötü saygısız davranmıyor, onlaırn yanında böyle yapması onlarada prim vermek demek aslında.!
Benim ailesi ile de ilişkim bitti, resmen adam kullanıyor ailesi.Benim maaşım öyle büyük ki gözlerinde. Öyle adi insanlar ki
ayrıca herkesin yanında bana bir sus der mesela. herkes bana tamam sen sus istersen der çünkü eşim çok sinirli. işte bende toplum arasında böyle şeyleri sevmem. resmen eziliyorum. bana diyorki bak şunlar.. yani ark eşleri hiç sesi çıkmıyor. ya ben onlar gbi değilimki.. onlardan biriyle evlenseydin o zmn diyorum bende onlar daha ezikler erkek eğemenliğine alışmışlar sürekli eşleri ne derse o oluyor ben olmama yani. doğru neyse o olucak bende. ben dayanamayan kısmıyım canım artık işin.
eşimin maaşı iyi mevkii olarakta fena değil. vardiyalı çalışıyor mesela o bunu çok sorun ediyor. arkadaşlarımız çağırınca neden söylüyosun gece gittiğimide işimiz var deseydinde fln diye çok kızıyordu ilk başlarda yavaş yavaş attı bunu üstünden. birde ne kadar yalan söyleyebilirimki sürekli işimiz var işimiz var fln doğru neyse söylerim bende işte. benimde işim ve maaşım iyi. aşağı yukarı aynı alıyoruz. 100 tl ya oynar ya oynamaz yani aramızda. kendini tatmin ediyordur bence. çünkü egosu çok yüksek. kendisi artistin önde gideni ama artist insanları hiç sevmez.. birsürü bişey iştee.
Ay pastaa enişte kusura bakmasın resmen ezikliyor.
Senin üstünden bi ego tatmini yapma arzusu var ve sende bunu ona vermiyorsun ya çok eziklemiş.
Yazııık..
Erkekler acınası yaratıklar valla ..
aynen öyle ve özellikle görümcemin yanında bana bunları yapmasını gerçekten daha çok hazmedemiyorum 1 kaşık suda boğasım geliyor o an. görümcemede çok çektirmiş zamnında halada görümcem çekinir ondan bişey demez, bişey istemez annesine istetir. herkes eskisine göre çok değişti diyorda.. ben eskisini yenisini bilmem kardeşim. sevmiyorum ve böyle bir adamla yapamam.. neden daha kötüsüde olabilirdi diye kendimi teselli edeyimki o zamn daha iyiside var yanii. polyannacılık oynamaya gerek yok.
geçen dediki ben senden iyisini bulamadım fln, bende dedimki senden iyimi bilemem ama bana ev neden temiz değil, bu neden burda değil diye kızmayacak çok erkek bulurdum gene küstü tabi. kendisini 1 eleştirr anamm sana bir saydrır, kendini tanıyamazsın ...
Ohh iyi yapmışsın.
Bugün bi arkadaşı vardı yemekte onun yanında eleştirdim biraz bunu.
Derdi bitmez filan dedim.
Kızdı bana " onun bunun yanında beni böyle eleştirmeyi ne kadar da seviyorsun " dedi.
Çekti gitti, küstü!
Ama o aynısını hem benim hem kendi ailesinin yanında yapar. O yapınca iyi ben yapınca tü kaka. yok öle yağma!
Aynen!seninle evlenerek egosunu tatmin etmiş gibi geldi bana, hem arkadşlarının eşi gibi sessiz pısırık olmanı istiyor, hemde çalışan özgüveni yerinde bir bayanla evlenmek istemiş.
Senin bu halin ona cazip gelmiş öncesinde, şimdi ezme politikasında gibi.
Ezdirme kendini pastaa. Bence eşinin ihtiyacı olan şey terapi.
Dengesiz resmenaynen öyle. canı isteyince beni bir övüyor bi övüyor göklere çıkartıyor sanırsın ilah yani tövbe tövbe, canı istemezsede ayaklarının altında paspas ediyor. çok güzel özetlemişsin canım drumu sağolasın. yada ben çok iyi anlattımama bende öyle biri değilim. yani ben çevremdekilerin anlattığına görede hanımefendi, kibar, saygılı, düzeyli biriyim yani. o mesela trafikte sürekli küfrediyor. ben sinir oluyorum onada diyorum öyle deme belki hastası vardır belki önemlidir diyorum bana kızıyor hep sen hep başkalarının tarafını tutuyosun diye. neden öyle bişey yapayımki aklıma bile gelemz ama o öyle algılıyor işte.
birde bu araba aldıya ila senin üstüne alayım fln dedi işte herkese hava atıyor eşime evlilik yıldönümü hediyesi aldım. o araba pasta'nın. ben aldım falan diye. gelgörki ver kullanayım diyorum. sen kullanamzsın. bu trafikte çok zor. ben kullanamıyorum sinir oluyorum sne hiç yapamazsın. bilmem ne kullandırtmıyor. ama hava atmaya gelince atıyor...
Yorar
Benimki de arabayı vermiyor ama ben alacam.
Ondan izin alma 8-10 saat direksiyon dersi al ve çık trafige.
Cesur bi kızsın sen ..
bu arada mesaide bitmiş. ben kaçarım. dertlerimi dinlediğin için, üstüne üstlük üşenmeden yorum yaptığın için çok çok teşekkür ederim canım. inşallah sen benim gibi şeyler yaşamazsın, mutlu olursun hep. iyi akşamlar sana ve kötü kedi şero'yaiyi tatiller, güzel tatiller, bakalım benimki ansıl geçecek...
Sana da canım