Pasta'nın günlüğü..

canım çok haklısın ben eşimi çok seviyorum. ama arkadaşlarım bile diyor senin bu evliliği hala sürdürmene çok şaşırıyoruz diye. hem benim özgür yapımdan, hem eşimin kısıtlayıcı ve baskın karakterinden hemde bildikleri bikaç bişeyden.. ama aşkta hiçbirşeyi kurtarmıyor yürümüyor, evli klmaya yetmiyor. bebek konusunda da kararsızım zaten. şimdi herşey zor olacak o zamana dahada zor olacak. tam düşündüğümüz zaman psk.a yeni gitmeye başladığımız dönemdi genele bakınca çok dğeişen bişey göremedim ben ilişkimizde.

cnm sen anladığım kadarıyla özgürlüğüne düşkünsün öyyle olursan gerçekten evlilik yürümez annesinin babasının sözüne katlanamayan ne kdar severse sevsin eşine hiç katlanamaz amaa :16::16::16:

hava kötü, ben kötü. ne kadar uyumlu bir çiftiz, yani havayla. benimde içime karlar yağıyor. buz tuttu yalnızlığım. nerede sıcak omuz, nerede sıcak düşler.. inşallah banada uğrarlar birgün ve belkide severler yalnızlığımı bende kalırlar hep. misafirim değil ev sahibim olurlar, huzur mesela. Ne hoş olurdu değil mi?

ay tatlım yeni gördüm sorunu. iyi olmaya çalışıyorum canım ya. psikolojik olarak kötüyüm. ama sağlığım yerinde çok şükür. sen ansılsın?

ay tatlım yeni gördüm sorunu. iyi olmaya çalışıyorum canım ya. psikolojik olarak kötüyüm. ama sağlığım yerinde çok şükür. sen ansılsın?

bende iim canım, haftanın son günü yaşasın :)
ev hayatın kötü olunca tüm olumsuzlukları ona yoruyosun dimi.

ay hatırladım canım evini. temizlikçi arayanlar kısmından. bende bağcılar tarafında oturuyorum 86 lıyım. ben diim 27 sen de 26. şişlide bi bankada çalışıyorum canım. sen çalışıyomusun?

85 liyim bende canım, levent tarafında özel bi şirkette çalışıyorum.

Ayy ikisi de tıfılmış bunların :27::27::27:
Açılın ablanız geldi.
Tevellüd 78 :51::51:

haklısın Abla :) evlilik bizim neyimize :)

Yok yahu o kadar da değil.:27::27:
Ama evlilik tahammül sanatıymış onu öğrendim.
Ve kesinlikle tek taraflı iyi olmak tek taraflı düşünceli olmak vs ile olmuyor.
Karşınızdaki düşüncesiz ise siz de öyle olacaksınız.
Sallamıyorsa sizde sallamicaksınız.

Her yıl eşime doğum gününde mutlaka bir atraksiyonum olurdu.
Ya bi hediye alırdım yada çok sıkışıksa maddi durum marketten eti popkek alır üstüne mum diker ona mini bir parti yapardım.
Ama aynı şeyleri ondan göremedim.
Bahanesi hep aynıydı, parası yoktu!
Hiç olmadı ki :27::27:
Ama benim beklediğim para mıydı sanki? Bir küçük not belki bir buket papatya, parktan da mı yolamadın bre odun :52::52:

Sonunda iki yıldır bende hiç hatırlamıyorum d. günlerini.

Fena bozuluyor ama.. Oh olsun ! :51::51: Belki böyle empati kurar biraz. Öküz :51:

Ya bi hediye alırdım yada çok sıkışıksa maddi durum marketten eti popkek alır üstüne mum diker ona mini bir parti yapardım.
Ama benim beklediğim para mıydı sanki? Bir küçük not belki bir buket papatya, parktan da mı yolamadın bre odun :52::52:

Fena bozuluyor ama.. Oh olsun ! :51::51: Belki böyle empati kurar biraz. Öküz :51:
Çok sert gördüm seni sanki. :27:
Oh olsun cidden bu erkeklere. :37:

ve sabır sanatıymış :)
çook haklısınız herşey karşılıklı herşey,
iyiki çalışıyoruz ne varsa kendimizden var :)

bebek düşünceniz varmı : )?

Çok sert gördüm seni sanki. :27:
Oh olsun cidden bu erkeklere. :37:

İvit öyledim şekerim, bundan sonra böyle :27::27:

ve sabır sanatıymış :)
çook haklısınız herşey karşılıklı herşey,
iyiki çalışıyoruz ne varsa kendimizden var :)

bebek düşünceniz varmı : )?

Kız yaşımın büyük olduğunu söyledim diye hemen ağız değiştirdin hee. :12::12::12:siz miz filan nolyoz :9::9:
Aynen öyle iyi ki işimiz gücümüz var.
Aslında zaman geldi de geçiyor bile bebek çok istiyorum ama önce eşimin tek başına evin sorumluğunu kaldırabileceğinden emin olmam lazım yoksa sırtımda bir yük daha olacak çocuk olursa.
Yapamam öyle de :19:

İvit öyledim şekerim, bundan sonra böyle :27::27:

Kız yaşımın büyük olduğunu söyledim diye hemen ağız değiştirdin hee. :12::12::12:siz miz filan nolyoz :9::9:
Aynen öyle iyi ki işimiz gücümüz var.
Aslında zaman geldi de geçiyor bile bebek çok istiyorum ama önce eşimin tek başına evin sorumluğunu kaldırabileceğinden emin olmam lazım yoksa sırtımda bir yük daha olacak çocuk olursa.
Yapamam öyle de :19:

bilerek yazdım :):):):)
haklısın çocuk tek kişilik sorumluluk değil.
valla evlilik bi imtihan çocukda ayrı bi imtihan gibi geliyor bana.

bilerek yazdım :):):):)
haklısın çocuk tek kişilik sorumluluk değil.
valla evlilik bi imtihan çocukda ayrı bi imtihan gibi geliyor bana.

Bilerek yazmaaaa:)))
Çocuktan korkuyorum ben açıkçası :18:
O tatlı şeylerin sorumluğu çok büyük çoook :18::18:

benimkinde de hep kocam yapar organizasyonları ama her sferinde kavga çıkartacak bişey bulup içine eder. her d.günümde kavga ettik bugüne kadar. önce sürpriz yapar sonra küsüp yada küstürüp içine.... anladınız siz onu :26:

Back