- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
Tatlım rica ederim, dertleştik işte.
Ya ne güzel bak eşinin para yönetimi konusunda ne kadar çok yeteneği var.
Seni seviyor, başka kadınlara da bakmıyor azıcık öküz diyorsun kız hangisi değil ki?
Bence askere gitse biraz orada örselenirdi adam ederlerdi onu ya iyi olurdu.
Ama daha yaşı genç emin ol bu asilikleri kabalıkları bundan.
Boşansan daha mı iyisini bulacan ki?
Takmicaksın kafana kendi hayatına bakacaksın, kendini üzmiceksin.Bırak senin ve evin için çalışsın. Bırakma kız adamı ne güzel işte.
Mühendis adamların ortak sorunu bu biliyor musun? Benim eski erkek arkadaşım da mühendisti, adamlarda duygu empati vs bakımından çok eksiklikler oluyor.
Cevahir sevdiğim bi yer valla bi haftasonu karşıya geçersem bi pastanı yerim kız neden olmasın
İşte benim de en zoruma giden şey bu.
Yoksa tabi ki ben eşime destekolurum, bundan da gurur duyarım ama alışkanlık haline getirmesin.Her başı sıkışınca şeronun yanına gelmesin artık o mesajı vermek istedim ona.
Cumartesi gün ki halin kötüydü diyo çok üzüldüm yapma bunu bi daha diyo.
Anlamıyo hala neden o hale geldiğimi.Artık aileme de bişi anlatamıyorum onları üzmekten başka bi şeye yaramıyor.
Neyse bi kaç kişiden denkleştirmiş borcunu ödicek, bu ayki ftrları filanda ödeticem ona. Alıştırıyorum artık ufaktan.Almış gazı da gelmiş.İşi de büyütcem artık arkadaşım dediğim insanlara acımıcam onlar beni zor durumda bıraktılar diyo.
Adamlar eşime ödeme yapmayıp kendileri ohh keyif.Bizimki de kalp kırmaz kendi sıkıntı çeker.
Çeksin sıkıntıları ki aklı başına gelsin, kimseye acımasın.
Ticaret hayatı bunlar kaldırmaz...
Evet aynen öyle.
Çocuk genç daha 85 li.
Ayol 85 te ben ilkokula başladım
Kocam benden 2,5 yaş büyük,38 yaşında onun bile çocukça davranışları olaibliyor.Azıcık sabretmesi lazım.Sabrın sonu selamet ama tabi son karar onun :26:
Dik başlı olan pastanın kocası kız![]()
benim eşimde mühendis kızlar bu kadar denk geliriz yani :)